Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kımsecıkler kalmamiş neyse bnde cıkayım barı yarın gorusuruz kızlar ben gecelerı gıremıyom maleseff es durumundan :roflol:

gü nay dııııın.... opuyorumnanaktan

uyanın bakeeemm
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ördeğin HADıSEnin şarkısı ile evlenme teklifi

gel gel gelsenede beni öpsene
senle ben yan yana bi düşünsene

gel gel gelsenede aynı sahneye
bence evlenmeliyiz hemde bu sene

ah lele le le lele
ah lele le le lele

burda festival var bu hafta sonu..
akşam yusuf güney ağbim vardı... (size çok selamı var kızlarrrr)
bu akşamda kutsi kısmetse... (ama ben eşimin amcakızının kınasında olcağım için göremem herhalde)

neyse burda oynayak..
hopaaa
sositososito sositososito sositososito sositososito

Son düzenleme:

taze barbunyaya bayılırım... ama yakına kadar kıvamını tutturamıyodum.. meğersem bişeyleri yanlış yapıyomuşum.. şimdi hazır barbunya pilaki gibi oluyo.. bide yanına arpa şehriyeli pilavvv + karpuuuz off off süper.. yatıya giderim vallacokacimcoook

ben şöyle yapıyom (bilgecim sormuş. kadriyeme ilave yapayım)

taze barbunyaları ayıklıyorum.. yıkayıp süzdürüyorum..
ince kıyılmış soğanı çok hafif öldürüyorum. içine sırayla havuç ve küp doğranmış patates atıyorum.. arada karıştırıyorum..onlar pişerken domates rendeliyorum.. sonra barbunyaları atıyorum.. bir iki çevirdikten sonra.. rende domatesi koyuyorum(domatesin içine çokaz salça, çay kaşığının ucunla az tarçın. çokaz ama nekadarki tadını bahlasın. atarken dikkatli ol keskin bi tadı olur fazla atarsan.. tuzunu ve birazda şeker atıp karıştır öyle dök barbunyaların üstüne. istersen çokaz karabiberde koyabilirsin)..
karıştır kapağı kapa.. kısık ateşte 1-2 tıkırdasın sonra sıcak suyubu koy ama fazla koyma.. barbunyaların üstüne 2parmak çıksın nekadarki(barbun koyu olur.. suyu fazla koyarsan kurufasulye gibi olur) istenirse sonradan sıcak su ilavasi yapabilirsin..

ahfiyet olsuncokacimcoook

geçmişteyim bacıııımmm... oku oku bitiremedim 38 sayfayı...:bbo: ,şimdi 9dayım yaklaşıyorum bugüne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…