Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

cnm bnm dınlemez olurmuyum senı hıc bnm esımde öle pek gezmeyı sevmez bnm zorumla gıder yanı kendı dukkanları olunca cnm malesef öle oluyo senı cok ii anlıyorum cunku bnm esımde öle ne bayramı var ne seyranı var kendı işi oldugu için ve yanlız kımse yok yanında ama saolsun kendı sevmese bıle benı gezdırr hakkını yıyemem o konuda bugun pazr ya belkı yogundr bıldıgımkadaryla lokantası vardı dımı hemen kızma adamcagıza

keyfinden gezdirmek istemedi beni nedemek ya ben bir hafta boyunca çamaşdı bulaşıktı hergün bir pantolon gömlek değiştirir arkasını topla temizlik yemekti derken canım çıkıyor tatil yk hiç bişey yok bir pazar günü 2 saat gezdirecek onuda yapmıyacak kötükedihüso bak ben neler edecem ona akşama klava:

selam kızlar, nasılsınız bakem?
ben uğrayamıyorum artık topike..az kaldı gelecem inşallah hep yanınıza..
siz neler ettiniz bakayım, varmı yeni hamişler?okuyamadım geçmişi:) sakın beni tomatlamayın gelmiyom artık diye :tomato: çok ösledim sizi...a.s.

slm kizlarrr ne yapiyonuzz valla bende eylülü bkliyorum her ay birsey cikiyor ya((
bugün arkadsim ikizlerini dünyaya getirdii ahh ahhh bir bebek olsada koklasam simdi yarin görcem ikizleri.:))

cananımm nerlerdesın balım ya ne kadar özlettın kendını bılıyormusun sen neden gırmıyon artık:gitme:

canım işyerinde arkadaşlar birer hafta izne çıkıyorlar, o yüzden pek rahat olamıyorum..akşamlarıda eve gelemiyoruz..benim kociş istanbulda 5 gündür..benim bu ay hiç bebiş umudum yok şimdiden söleyim :ecrin_bebek: sen neler yaptın, tatil nasıldı?

kız seval amma yazışmışsınız ben izmirdeyim bugün denize girdik marmaranın musluk suyu gibi buz gibiydi ama süper temizd.
sizler ne ediynuz bakem .

cananımm ben regl oldum cnm malesef bu ay zaten pek umudum yoktu bakalım tedavıye devam edıyorummmm senı cok özluyoruz ama yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…