Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

baya derinlere gittim yüzme dersi almıştım biray o baya işe yaradı.izmerde kapalı bi insanın denize girmesi gireni biraz rahatsız ediyr ama bugün çk eğlendim.haşemama bayıldılar.şimdi bayanlar plajı arıyom bikinili girecem inşallah.

cnm okudum özel msjını bnde sana cvb verdım sende oku bakem =)
sonuclarım cıktı daha dra gostermedım temızlenıyıme bır öle godterıcm cnm anladıgım kadaryla nıluferımınde yardımıyla sonuclarım ii gozukuyoo

neyse bende cıkıyom kızlar yarın konusuruz gene serab özel msj attım cvb verırsın bana
cananımm gelmeye caliş yıvrım özluyoruz senıı allah kolaylık verısn işinde sanaaa

ah güzelim ahh.. damarıma bastın,gavur memleket diyolar ya ama ne etcen biz burda yaşıyoz..kapalı değilim ama şükür ki inançlı biriyim..bir Allah sözü çıksa ağzından bazı yobazlar dövcekler insanı..Allah ım hakkımızda hayırlısını versin..ama çok yakındır kızlar , artık herşey çok güsel olacak Allah!ın izniyle...

bende senı kocaman öptum cananımm dualarımdasın senı sevıyom yıvrım bnm özletme kendınıtamam serabcım kabul ettım bndes enıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…