Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydın kızlar ben bugün adet oldum beni çıkartın 16 ağustosdan erken oldum 11 eylül birsonraki adet tarihim hepiniz öpüyorum

günaydın kızlar çok hastayım çok bağırsaklarımı üşütmüşüm denizde ishal oldum bütün gece kıvrandım sabah doktora gittik serum bağladı iğne falan vurdu yarın adet günüm kanda verdim kan tahlili yapacaklar ama sormadılar hiç o kan tahlilinde gebelik bakıyolar mı bi bilgisi olan var mı öğleden sonra yine gideceğim

geçmiş olsun minnoşcum
valla sen keşke söyleseydin gebelik için ama evli olanlara bakıyorlar büyük ihtimal
inşalla bebiş vardır canım.

uklacığım sağol ama hiç snamıyorum bebiş olsun ondan hiç söylemedim bile ümidim yok yani canım hevesim kaçtı herşeyden akşam hiç uyumadım zaten bide hastaneden işe geldim

herkese gunaydınnn kızlarrr
bu sızın için guler ve nılufer :umursamaz:
ilahiiii allah sen etmeye.. rep verebilseydim bak neler yazacaktııım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

çok geçmiş olsun fıstığım.. hastalık zor şey.. Allah yardımcın olsun
kan verdim demişsin.. bence tahlilde bazı hormonların yüksekliğinde hamişlik varsa ablarlar zaten.. için rahat olsun..
sen evdemisin şimdii

Merhaba kızlar :)
Nasılsınız? Ben işe başladım artık, işler de yoğun çok giremiyorum, girsem de okumaya anca fırsatım oluyor.
ınşallah hepiniz iyisinizdir.
Hepinizden güzel haberler bekliyorum, umarım bu ay heppp çok güzel bebiş haberleri alırız:)

bilgecim.. esengülüm.. sizler nasılsınız kızlar..

iyiym hayatım nolsun cuma adet olmam lazm günümü bekliyorum bgn çk halsizim ama acayip midem bi tuhaf sanırım şu glucophage ilaç yapıyorrrr kızlar bide sabah şeyi fark ettim gözbebeğim nsl byümüş şimdide öyle sakın hamiş olmayayım sanmıyorum ama işte umut dünyasıkaydirigubbakcemile2

cnmmm çk geçmiş olsun dikkat et kendine en önemlisi sağlık boşver gerisini sen iyi olda gerisi boş:1hug:

Selected canımsın, fasulyemiz büyüyor teyzesi.
Hem de ultrason ölçümünde SAT a göre 3 gün önde gidiyor, bu da kan sulandırıcı iğne dozumuzun yeterli olduğunu, bebeğin beslenebildiğini gösteriyormuş.
Ense kalınlığı da ideal sınırlar içinde çıktı çok şükür:)
Böyle işte durumlar 12. haftayı bitirmek üzereyiz.

Sen nasılsın canım, keyfin neşen yerinde inşallahopuyorumnanaktan

esengülüm canım inşallah hamişsindir bitanem allah gönlüne göre versin ben aşılama olmayınca normal yoldan pek umutlu değilim kendim için hakkımızda hayırlısı kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…