Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hastalığın hertürlüsü çok fena..
tekrar çok geçmiş olsun kızlar. bide ikinzde iştesiniz allah kolaylıklar versin .a.s.

bende kırmısıları gördümmmmmmm yeni tarih 1 eylül ama ben artık vazgeçtim umursamıyorumda ummuyorumda ...

Son düzenleme:
Ohh ne güzel eğlenmişsiniz bolca. Ben severim valla, düğün olsun da giyinip süslenip gidelim.
Tüm bekar arkadaşlarıma diyorum zaten ben doğurup aldığım kiloları geri vermeden evlenmeyin diye:) Düğünlerinde şöyle iyice giyinmek süslenmek güzel olmak istiyorum napim :)

evet hayatım e vitamini

benim eşiminde spermeri düşük çıktı yaaa..
bol bol fındık fıstık yediriyorum geceleri.. aslında bişiy yapmak istemiyo biliyomusun.. keçiboynuzu kaynatmamı bile istemiyo.. oysaki önceden negüzel içiyodu.. (bizimki sebepsiz infertileydi.. ikimizde de bi sorun yoktu) galiba bunu kendine guru yapıyo.. bende çok fazla üstüne varmak istemiyorum.. daha yeni öğrendik çünkü.. önce kendisinin durumu beyninde kabul etmesini belkliyorum..
aslında ürolojiye gitmemiz gerek ama kocişe diyorumya baskı yapmak istemiyorum.. o nezaman kendisini hazır hissederse ozaman.. ama bana arada diyo.. tüp yapalım artık zamanı geldi diye..

hiç bilmiyorum yaniii..nlcak sonumuz

bende kırmısıları gördümmmmmmm senağlama yeni tarih 1 eylül ama ben artık vazgeçtim umursamıyorumda ummuyorumda ...

cnmmmm bnmmmm yıpratma kendini kısmet işi herşeyde vrdır bi hayır Allahım herşeyin hayırlısını versinnnnn zamanı değilmiş demekki dahhhaaa üzülme canım:teselli:

bende kırmısıları gördümmmmmmm yeni tarih 1 eylül ama ben artık vazgeçtim umursamıyorumda ummuyorumda ...

bende aynı durumdayım... salıpkoyverdim artık.. olucağı varsa olur o..

herkes diyorya artık düşünmediğim anda geldi bebişim diye.. belkimde bizede öyle olur:1hug:

aa cnm demek eşinde sorun çıktı ama bn tahmin etmiştim de cnm sana dememiştim oy oyyy sen üstüne gitme cnm erkekler bu konuda daha hassas biliyosun zaten hal ve har.anlarsınnn dediğin gibi üstüne gitme biraz kendinizi dinelyin inş.tüpe gerek kalmadan gelirde meleğin ALLAHIM yardım etsin hepimizeeeee:gitme:

canım herşeyin hayırlısı ben bir yerde okudum ve bu ay onu uyguluyorum bakalım yarayacakmı ilişkiye girmeden en az ıkı saat once esıme sade nescafe yapıyorum spermleri hareketlendiriyormuşş ona çaktırmadan bunu deneyebilirsinn kuşummm:1hug:

Ama böyle deme lütfen canım benim ya..En önemlisi inanmaktır, allah korusun en kötü hastalıklarda bile doktorlar inanmak diyor.

Bak sana iki örnek vereceğim. İlki hamilelikle alakasız ama inanmakla ilgili. Benim dayım almanya da işçi olarak çalışıyordu, orada dayımın beyninde tümör tespit edildi, ve çok büyükmüş. Almanya dan dayımı 6 ay ömrün kaldı diye genç yaşta malulen emekli edip Türkiye'ye gönderdiler. Dayımın küçük kızı da bu arada daha 7 yaşındaydı.
Dayım en çok ona üzüldü, kızım çok küçük dedi. Sonra kendine geldi, ne zaman öleceğimi bir allah bilir dedi. Ve inanmazsın 6 ay yaşar diye emekli edip gönderdikleri adam, Ankaradaki tüm doktorları da şok ederek 14 sene yaşadı, kızını da büyüttü.
Üstelik beynindeki tümör küçüldü. Dayımı kaybettik ama tam 14 sene sonra ve kalp krizinden. Düşünebiliyor musun istemek ve inanmak neleri başartıyor insana.

İkincisi de yakın bir arkadaşım. Tam 6 sene tedavi gördü, aşılamaların hiçbiri tutmadı, tüp bebek denedi o da olmadı. Ve arkadaşım bıraktı, uğraşmıyorum artık ne yapayım olmuyıor her yolu denedim dedi.
Ve tüm tedavileri bıraktığı ay hamile kaldı. Şimdi 1,5 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var.

Lütfen canım sen de lütfen sakın umutsuzluğa düşme böyle, olacak de, inanki olacak. Ben inanıyorum, seni yüzyüze tanımıyorum bile ama sıcaklığını samimiyetini hissediyorum. Ve inan senin güzel haberini duyacağıma inanıyorum:)

Bu arada yukarıda bahsettiğim arkadaşımın da eşinin spermleri yetersiz demişlerdi, ama olacağı gün gelince oldu işte canım.
ınşallah seninki daha çok bekletmeden gelir tabii ki

valla kızlar rabbım bızı cok bekletemden versın bebişlerimizii inşşş
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sen nasılsın kuşuuum lü lü lü lüopuyorumnanaktan
hoşbulduk fıstık :ecrin_bebek:
nbr tatlıım..opuyorumnanaktan

valla yaa nerden çıktı bu durum hiç anlamadık.. 4yıldır sürekli ikimizinde tetleri yanileniyo.. son zamanda böyle bişeyin oması biraz tuhafıma gitti. hatta dra bile dedim.. "eşim durumu iyiydi.. bi yanlış olmasın" diye o da"erkeklerin hormonları da arada değişiklik gözterebilir." üroloğa yönlendirdi.. gerçi eşim buara çok yoğun ve gergin bi dönemden geçiyo.. ee tabi bizde kayınvalide sorunuda var.. anladın sen onuu

bende aynı durumdayım... salıpkoyverdim artık.. olucağı varsa olur o..

herkes diyorya artık düşünmediğim anda geldi bebişim diye.. belkimde bizede öyle olur:1hug:

canım benim forumda çok zaman geçiremiyorum ama takip ediyorum yinede biliyorum neler hissedip yaşadığınızı çabalarınızı ama biliyorum ki hiçbiri boş değil inşallah olucak ve yine burda hayal kırıklıklarımızı paylaştığımız gibi sevinçle haykırıcaz hepimiz sevineceğiz..inan ben burda birinin hamiş olduğunu duyuyayım ağlıyorum gözlerim doluyo ve diyorum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RABBİM diye...

evet cnmzemuszemus ama doğru sinirli stresliyseeee değişmeler olabilir ama sen ne bulursan yedir bal ceviz fındıkkkkk

Bu arada yukarıda bahsettiğim arkadaşımın da eşinin spermleri yetersiz demişlerdi, ama olacağı gün gelince oldu işte canım.
İnşallah seninki daha çok bekletmeden gelir tabii ki

haklısın canım.. bend oyüzden herşeyi boşverdimya..

eğer olacağı varsa bu iş için 1yumurta ve 1sperm yeterli..

benim kendi arkadaşımın 3yaşında kızı var ama eşinin varikosel olduğunu doğumdan sonra ortaya çıkmış ameliyat falan oldu..

yani rabbim nasip ettiyse bebişimizin dünyaya gelmesini hertürlü olur ooo..

Allah çok büyük

biliyorum kuşuuumm hatta buraya ben yazmıştım onu.. işe yarıyormuş diye..

amiiiiinnn. Allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:
zaten buyüzden ben burasını çok seviyorum.. hem sevincimizi hemde üzüntülerimizi rahatça paylaşabiliyoruz..
en büyük KK:enbuyukkk:

evet cnmzemuszemus ama doğru sinirli stresliyseeee değişmeler olabilir ama sen ne bulursan yedir bal ceviz fındıkkkkk
oooo ooo vermemmi kaydirigubbakcemile3
tv seyrederken çerez tabağını tutuşturuveriyorum eline. bakıyorum bitmiş.. hiç sesimi çıkarmadan onu alıyorum mutfakta meyva tabağı yapıp üstüne bal gezdirip getiriyorum.. bakıyorum o bitmiş.. yatmamıza yakın.. veriyorum eline nescafeyi.. bizde gece trefiği yoğun yani napçeeenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiiym gülerimmm ne olsun sabah gerginliğiii var beniimdeee

işlermi gerdi tatlım seniii... geliyim yardıma.. aç kapıyı camı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…