- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #33.541
evet hayatım e vitamini
bende kırmısıları gördümmmmmmm senağlama yeni tarih 1 eylül ama ben artık vazgeçtim umursamıyorumda ummuyorumda ...
günaydın hayat hoşgeldin
bende kırmısıları gördümmmmmmm yeni tarih 1 eylül ama ben artık vazgeçtim umursamıyorumda ummuyorumda ...
benim eşiminde spermeri düşük çıktı yaaa..
bol bol fındık fıstık yediriyorum geceleri.. aslında bişiy yapmak istemiyo biliyomusun.. keçiboynuzu kaynatmamı bile istemiyo.. oysaki önceden negüzel içiyodu.. (bizimki sebepsiz infertileydi.. ikimizde de bi sorun yoktu) galiba bunu kendine guru yapıyo.. bende çok fazla üstüne varmak istemiyorum.. daha yeni öğrendik çünkü.. önce kendisinin durumu beyninde kabul etmesini belkliyorum..
aslında ürolojiye gitmemiz gerek ama kocişe diyorumya baskı yapmak istemiyorum.. o nezaman kendisini hazır hissederse ozaman.. ama bana arada diyo.. tüp yapalım artık zamanı geldi diye..
hiç bilmiyorum yaniii..nlcak sonumuz
benim eşiminde spermeri düşük çıktı yaaa..
bol bol fındık fıstık yediriyorum geceleri.. aslında bişiy yapmak istemiyo biliyomusun.. keçiboynuzu kaynatmamı bile istemiyo.. oysaki önceden negüzel içiyodu.. (bizimki sebepsiz infertileydi.. ikimizde de bi sorun yoktu) galiba bunu kendine guru yapıyo.. bende çok fazla üstüne varmak istemiyorum.. daha yeni öğrendik çünkü.. önce kendisinin durumu beyninde kabul etmesini belkliyorum..
aslında ürolojiye gitmemiz gerek ama kocişe diyorumya baskı yapmak istemiyorum.. o nezaman kendisini hazır hissederse ozaman.. ama bana arada diyo.. tüp yapalım artık zamanı geldi diye..
hiç bilmiyorum yaniii..nlcak sonumuz
evet yaa banada sanki bırakın doğal yoldan olmayı ne aşılamayla nede tüple olacakmış gibi gelmiyo...
hatta içimden eşimle birlikte bile olmak gelmiyo nasılsa olmuyo diyemidir acaba.. içimde biyerde bi burukluk var..
bu aralar çok duygusalım zaten.. en ufak bişeye ağlayıveriyorum.
cnmmmm bnmmmm yıpratma kendini kısmet işi herşeyde vrdır bi hayır Allahım herşeyin hayırlısını versinnnnn zamanı değilmiş demekki dahhhaaa üzülme canım:teselli:
öyle canım RABBİM inşş hepimise bu mutluluğu yaşatır....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:valla kızlar rabbım bızı cok bekletemden versın bebişlerimizii inşşş
nbr tatlıım..opuyorumnanaktanhoşbulduk fıstık :ecrin_bebek:
aa cnm demek eşinde sorun çıktı ama bn tahmin etmiştim de cnm sana dememiştim oy oyyy sen üstüne gitme cnm erkekler bu konuda daha hassas biliyosun zaten hal ve har.anlarsınnn dediğin gibi üstüne gitme biraz kendinizi dinelyin inş.tüpe gerek kalmadan gelirde meleğin ALLAHIM yardım etsin hepimizeeeee:gitme:
bende aynı durumdayım... salıpkoyverdim artık.. olucağı varsa olur o..
herkes diyorya artık düşünmediğim anda geldi bebişim diye.. belkimde bizede öyle olur:1hug:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sen nasılsın kuşuuum lü lü lü lüopuyorumnanaktan
nbr tatlıım..opuyorumnanaktan
valla yaa nerden çıktı bu durum hiç anlamadık.. 4yıldır sürekli ikimizinde tetleri yanileniyo.. son zamanda böyle bişeyin oması biraz tuhafıma gitti. hatta dra bile dedim.. "eşim durumu iyiydi.. bi yanlış olmasın" diye o da"erkeklerin hormonları da arada değişiklik gözterebilir." üroloğa yönlendirdi.. gerçi eşim buara çok yoğun ve gergin bi dönemden geçiyo.. ee tabi bizde kayınvalide sorunuda var.. anladın sen onuu
Bu arada yukarıda bahsettiğim arkadaşımın da eşinin spermleri yetersiz demişlerdi, ama olacağı gün gelince oldu işte canım.
İnşallah seninki daha çok bekletmeden gelir tabii ki
biliyorum kuşuuumm hatta buraya ben yazmıştım onu.. işe yarıyormuş diye..canım herşeyin hayırlısı ben bir yerde okudum ve bu ay onu uyguluyorum bakalım yarayacakmı ilişkiye girmeden en az ıkı saat once esıme sade nescafe yapıyorum spermleri hareketlendiriyormuşş ona çaktırmadan bunu deneyebilirsinn kuşummm:1hug:
amiiiiinnn. Allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:canım benim forumda çok zaman geçiremiyorum ama takip ediyorum yinede biliyorum neler hissedip yaşadığınızı çabalarınızı ama biliyorum ki hiçbiri boş değil inşallah olucak ve yine burda hayal kırıklıklarımızı paylaştığımız gibi sevinçle haykırıcaz hepimiz sevineceğiz..inan ben burda birinin hamiş olduğunu duyuyayım ağlıyorum gözlerim doluyo ve diyorum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RABBİM diye...
oooo ooo vermemmi kaydirigubbakcemile3evet cnmzemuszemus ama doğru sinirli stresliyseeee değişmeler olabilir ama sen ne bulursan yedir bal ceviz fındıkkkkk
iyiiym gülerimmm ne olsun sabah gerginliğiii var beniimdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?