Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

esengülüm canım inşallah hamişsindir bitanem allah gönlüne göre versin ben aşılama olmayınca normal yoldan pek umutlu değilim kendim için hakkımızda hayırlısı kuşum

cnm geçen ay ilacımı içtim tam aşılamam olacağı gün eşim çk kötü rahatsızlandı ve aşılamam iptal oldumafoldumbenne biliyim olayımda bi anönce ilaçlarıma başlayayım diyorummm kısmet cnmm

aynen bende hep okuyorum ama yazacak bişey bulamıyorum ama biri çok üzgünse müdahale etmeye çalışıyorum mutluyken zaten bize ihtiyaçları yok önemli olan kötü günde yanında olmak

ay evet yaaa o ilaç çok manyak yapıyo insanı bana + başdönmesi ve mide bulantısıda yaıyodu..

sahi sen gözlerde anlıyodun, öğretmişlerd, sana dimii hamişliği tespit etmeyi.. kimbilir belkimde hamişsindiiiirrr kııııısss.. ayy ne seviniriiiim bi bilseeen:dance:
hadi inşlh:Saruboceq: dualarım seninle

biliyorum canım okudum boşver her işte bi hayır vardır ben daha doktora bile gitmedim kafamı bpşaltmaya uğraşıyorum ama her ay hüsran yoruluyorum artık

Çok geçmiş olsun. Seni çok ii anlayabiliyorum çünkü şu an aynı şeyi ben de yaşıyorum. Salgın var galiba. Kan tahlilinde gebeliğe sen istemeden bakmazlar diye düşünüyorum ama emin değilim. İshal olduğu için bakteri falan ararlar.

ben iyiyim allah çok şükür bu ara eşim tarafın düğünleri çok yoğun.. düğünden düğüne koşuşturup duruyoruz.. kızların çeyiziydi, halaydı, yemekti, düğündü falan.. neyseki bu pazar kapanışı yaptık.. 3ay içinde 4yakın düğünü yaptık hepside eşimin 1.derece akrabası yani amcakızı

bebişinin ve senin iyi olmanıza inan çok seviniyorum. sen arada yaz bize.. merak ederiz biz sizi.. hem bizede tecrübe olur bunlar... Allah ikiniizide nazarlardan korusun:Saruboceq:

gulerıımm napıon kızzz napıyım sızın aklınıza ben gelıyormusum o ıfadede bende kendımı hep hatırlatıyım dedım :roflol:

evet yaa banada sanki bırakın doğal yoldan olmayı ne aşılamayla nede tüple olacakmış gibi gelmiyo...
hatta içimden eşimle birlikte bile olmak gelmiyo nasılsa olmuyo diyemidir acaba.. içimde biyerde bi burukluk var..

bu aralar çok duygusalım zaten.. en ufak bişeye ağlayıveriyorum.

Kızlar beni de listeye ekleyebilir misinz? Biz bu ay başladık çalışmalara daha yolun çok başındayız ama sizlerle bu heyecanı birlikte yaşamak isterim

yok kız öyle duyumlarım vrdıda geçerliliğini bilmyrmmmm umut işte bakalımmm bekleyelim sen nasısın cnm?

sende mi rahatsızsın tatlım.. çok geçmiş olsuuna.s.

biliyorum canım okudum boşver her işte bi hayır vardır ben daha doktora bile gitmedim kafamı bpşaltmaya uğraşıyorum ama her ay hüsran yoruluyorum artık

insan çk yıpranıyorrr hayırlsıı cnm hayırlsıı neyse o olsun ki bizim adamların durumu ortada......bn yaklaşık 3 aydır keçiboynuzu yapıyorum dha bi test vermedikkk ama inş...değerler artmıştır evicapda içiyor hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…