- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #33.521
esengülüm canım inşallah hamişsindir bitanem allah gönlüne göre versin ben aşılama olmayınca normal yoldan pek umutlu değilim kendim için hakkımızda hayırlısı kuşum
iyiym hayatım nolsun cuma adet olmam lazm günümü bekliyorum bgn çk halsizim ama acayip midem bi tuhaf sanırım şu glucophage ilaç yapıyorrrr kızlar bide sabah şeyi fark ettim gözbebeğim nsl byümüş şimdide öyle sakın hamiş olmayayım sanmıyorum ama işte umut dünyasıkaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar çok hastayım çok bağırsaklarımı üşütmüşüm denizde ishal oldum bütün gece kıvrandım sabah doktora gittik serum bağladı iğne falan vurdu yarın adet günüm kanda verdim kan tahlili yapacaklar ama sormadılar hiç o kan tahlilinde gebelik bakıyolar mı bi bilgisi olan var mı öğleden sonra yine gideceğim
Selected canımsın, fasulyemiz büyüyor teyzesi.
Hem de ultrason ölçümünde SAT a göre 3 gün önde gidiyor, bu da kan sulandırıcı iğne dozumuzun yeterli olduğunu, bebeğin beslenebildiğini gösteriyormuş.
Ense kalınlığı da ideal sınırlar içinde çıktı çok şükür:)
Böyle işte durumlar 12. haftayı bitirmek üzereyiz.
Sen nasılsın canım, keyfin neşen yerinde inşallahopuyorumnanaktan
ay evet yaaa o ilaç çok manyak yapıyo insanı bana + başdönmesi ve mide bulantısıda yaıyodu..
sahi sen gözlerde anlıyodun, öğretmişlerd, sana dimii hamişliği tespit etmeyi.. kimbilir belkimde hamişsindiiiirrr kııııısss.. ayy ne seviniriiiim bi bilseeen:dance:
hadi inşlh:Saruboceq: dualarım seninle
Çok geçmiş olsun. Seni çok ii anlayabiliyorum çünkü şu an aynı şeyi ben de yaşıyorum. Salgın var galiba. Kan tahlilinde gebeliğe sen istemeden bakmazlar diye düşünüyorum ama emin değilim. İshal olduğu için bakteri falan ararlar.
biliyorum canım okudum boşver her işte bi hayır vardır ben daha doktora bile gitmedim kafamı bpşaltmaya uğraşıyorum ama her ay hüsran yoruluyorum artık
esengülüm evicap ne biçeşit vitaminmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?