Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evet tatlım kavustum sonunda sen nasılsın bakem görüşmeyelı bana msjlar yollamıssın bı tek sen unutmamıssın vefalı arkadasım benım:1hug:

bizde 25 ağustosta 2007 kızz bizim cumartesi sizin p.tesine geliyo ozaman
opuyorumnanaktan

evet tatlım kavustum sonunda sen nasılsın bakem görüşmeyelı bana msjlar yollamıssın bı tek sen unutmamıssın vefalı arkadasım benım:1hug:

ohhh ohhhhhhh:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
ii çok sevindim nasıl memnunmusun yeni yerinizden ortam nasıl alışabilecekmisin tatlım???

evet tatlım cok güzel burası alıstım yanı senı arkadasada yakınım sözün var gelcen zaten yanımalmaz:

bilgem bende hiç bilmiyorum ne hediye alıcam.. daha karar bile vermedim..

senin aklından geçen bişiyler varmı..

evet tatlım cok güzel burası alıstım yanı senı arkadasada yakınım sözün var gelcen zaten yanımalmaz:

ayyy ii valla sevindimdelikafadulden
şehre yakınmısnız yada eşinin çalıştığı yere CADIARZU
inşallah canım valla çok istiyorum gelmeyi bi fırsat olsa gelcem kocişide alıp bizimkilerde tanışmış olur hem..

richberry sağol kuşum.. nlsun.. aynı hamam aynı tas yuvarlanıp gidiyoz işte..zemuszemus
seni somalı sen naptın görüşmeyeli

bilgem bende hiç bilmiyorum ne hediye alıcam.. daha karar bile vermedim..

senin aklından geçen bişiyler varmı..

aman ne bilim ya d.günü dündü onda da alamadım zaten çarşıya çıkacak fırsat olmadı
belki diyorum yarın kuzenlerle çanakkale tarafına gideceğiz geceden çıkıcaz c.tesi kalıp döneceğiz hani onu tatil gibi düşünsek güzel hediye olur du :))))kaydirigubbakcemile3
herşeyide var anacım kıyafet desen saat desen bilemedim ki

sehre cok yakınız karsım senın arkadsının oldugu sehır işyerıde yakın sımdılık memnunum bakalım artık ılerısı ne gösterıcek tatlım
insallah allahım kadrıyeyede bızede nasıp edıcek tatlım önümüz ramazan bütün dualarımız kabul olcak ınsallah

richberry sağol kuşum.. nlsun.. aynı hamam aynı tas yuvarlanıp gidiyoz işte..zemuszemus
seni somalı sen naptın görüşmeyeli

bende neyapım tatlım hazırandan buyana ara verdım bebek beklesın artıkklava: hep omu bekletıcek bızısırnaşık şeybendede aynı tas aynı hamam yanı terle terle bı hal olduk delikafadulden

kukuletam hoşgeldin

hoşbulduk canım günaydın herkesehihoyyythihoyyyt.....gülercim daha yeni izinden döndüm işe konsantre olmaya çalışıyorum bi taraftan ben yokken neler olmuş neler bitmiş onları okumaya çalışıyorum....... siz neler yaptınız iyi misiniz güzel haberler var mı?kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bizde haftasonu gidicez çanakkaleye ama ben gittiğimde sen dönmüş olucan galiba..
ctesi gidip pazar dönücez kısmetse.. bi engel keder çıkmazsa tabi

nasıl geçti tatil anlat bakeem.. zemuszemus

bende neyapım tatlım hazırandan buyana ara verdım bebek beklesın artıkklava: hep omu bekletıcek bızısırnaşık şeybendede aynı tas aynı hamam yanı terle terle bı hal olduk delikafadulden

:roflol: :roflol:

kızlar ben kaçar
kendınıze ıyı bakın cok öptüm hepınızıopuyorumnanaktan
uklam cnm benım senlede karsılasırız artık ırtıbatı koparmayalım tatlım
a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…