- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #33.661
aa benimde evlilik yıldönümüm 27 ağustosta 2005te evlendim ben sen kaç yılında evlendin kuşuum..
eşinin doğum günü kutlu olsun canım.. sağlıklı ve mutlu daha nice yılları beraber geçirmeniz dileğiyle
evliliğiniz içinde bu
richberry nasılsın tatlım
evet tatlım kavustum sonunda sen nasılsın bakem görüşmeyelı bana msjlar yollamıssın bı tek sen unutmamıssın vefalı arkadasım benım:1hug:
ya kızlar kadrıyeden haberınız varmı o neyaptı nasıl
evet tatlım cok güzel burası alıstım yanı senı arkadasada yakınım sözün var gelcen zaten yanımalmaz:
bilgem bende hiç bilmiyorum ne hediye alıcam.. daha karar bile vermedim..
senin aklından geçen bişiyler varmı..
richberry sağol kuşum.. nlsun.. aynı hamam aynı tas yuvarlanıp gidiyoz işte..zemuszemus
seni somalı sen naptın görüşmeyeli
kukuletam hoşgeldin
aman ne bilim ya d.günü dündü onda da alamadım zaten çarşıya çıkacak fırsat olmadı
belki diyorum yarın kuzenlerle çanakkale tarafına gideceğiz geceden çıkıcaz c.tesi kalıp döneceğiz hani onu tatil gibi düşünsek güzel hediye olur du :))))kaydirigubbakcemile3
herşeyide var anacım kıyafet desen saat desen bilemedim ki
nasıl geçti tatil anlat bakeem.. zemuszemushoşbulduk canım günaydın herkesehihoyyythihoyyyt.....gülercim daha yeni izinden döndüm işe konsantre olmaya çalışıyorum bi taraftan ben yokken neler olmuş neler bitmiş onları okumaya çalışıyorum....... siz neler yaptınız iyi misiniz güzel haberler var mı?kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bende neyapım tatlım hazırandan buyana ara verdım bebek beklesın artıkklava: hep omu bekletıcek bızısırnaşık şeybendede aynı tas aynı hamam yanı terle terle bı hal olduk delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?