Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydım canım

güle güle:gitme:

valla izin çok güzel geçti bi aydın bi konya bi de muğlada bi tatil köyündeydik...ovulasyon tarihim izne denk gelmişti bi de bu ay ilk defa preseed ve bal çörek otu tarçın uyguladım eşime de keçiboynuzu kürü....16 ağustos adet tarihim ama bu sefer çok ümitlenmicem geçen ayda klomenden dolayı 4 yumoş oluşmuştu ve ben çok umutlanmıştım senin nasıl gidiyor bakalım?

günaydın kızlar uklacığım başın sağolsun bende dua ettim allah rahmet eylesin güler canım bende 27 ağustos 2006 da evlendimmmmmmmmmmmmmm

hoşbulduk canım ben adet oldum az önce bu ay diyorum pressedden mi alsam zaten aşılamadada onun gibi kayganlaştırıcı bişey veriyolar sanırım spermler yumurtaya ulaşsın diye

kızlar ya bu sıpalar hiç mi gelmeyecek çevremde benden sonra hamile olmayı düşünenlerin bile çocukları 1 yaşına gelecek nerdeyse aman ne biçim bişey anlamadım ki bizde mi bi anormallik var ya ne denesek acaba

valla aynen yaa :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: benden küçüklerin bile çoğunun bebekleri var ben 3 yıllık evliyim benden sonra geçen sene evlenenler bile doğurdular...mahalleden arkadaşım benden bi sene önce evlenmişti şimdi koşturan bi kızı var arkadaşımın kardeşi benden 2 sene sonra evlendi şimdi onun da bebeği oldu bu ay offff onların yapıp da bizim başaramadığımız şey ne acaba çok merak ediyorum...güya bizde hiçbir problem yok deniyor.

valla bende aynı canım maalesef ne yapalım bizimde imtihan böyle sanırım mafoldumben

sen aşılama felan olmuşmuydun canım?

aşılama oldum 1 kez canım bi daha yaptırsammı diyorum sahi bilge sen kaça yaptırdın aşılamanı benim 1000 tl tuttu

birde kadınlar kulubünde acı elmayağı diye bişey okudum bilgeciğim sende bi baksana onuda mı alsak ay ne bileyim ki ya deneyelim bişeyler

aşılama oldum 1 kez canım bi daha yaptırsammı diyorum sahi bilge sen kaça yaptırdın aşılamanı benim 1000 tl tuttu

canım bende 73 yumurta geliştirme ilacı 150 sprm testi 300 aşılama 80 jel 600 felan geldi canım,
ya ben sana daha önce adını sordummu tatlım kusuruma bakma olurmu :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…