- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #33.681
bizde haftasonu gidicez çanakkaleye ama ben gittiğimde sen dönmüş olucan galiba..
ctesi gidip pazar dönücez kısmetse.. bi engel keder çıkmazsa tabi
nereye gidiyosunkafamçokkarıştıkızlar ben kaçar
kendınıze ıyı bakın cok öptüm hepınızıopuyorumnanaktan
uklam cnm benım senlede karsılasırız artık ırtıbatı koparmayalım tatlım
a.s.a.s.
hoşbulduk canım günaydın herkesehihoyyythihoyyyt.....gülercim daha yeni izinden döndüm işe konsantre olmaya çalışıyorum bi taraftan ben yokken neler olmuş neler bitmiş onları okumaya çalışıyorum....... siz neler yaptınız iyi misiniz güzel haberler var mı?kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
güle güle:gitme:
kızlar ya bu sıpalar hiç mi gelmeyecek çevremde benden sonra hamile olmayı düşünenlerin bile çocukları 1 yaşına gelecek nerdeyse aman ne biçim bişey anlamadım ki bizde mi bi anormallik var ya ne denesek acaba
kızlar ya bu sıpalar hiç mi gelmeyecek çevremde benden sonra hamile olmayı düşünenlerin bile çocukları 1 yaşına gelecek nerdeyse aman ne biçim bişey anlamadım ki bizde mi bi anormallik var ya ne denesek acaba
birde kadınlar kulubünde acı elmayağı diye bişey okudum bilgeciğim sende bi baksana onuda mı alsak ay ne bileyim ki ya deneyelim bişeyler
aşılama oldum 1 kez canım bi daha yaptırsammı diyorum sahi bilge sen kaça yaptırdın aşılamanı benim 1000 tl tuttu
birde kadınlar kulubünde acı elmayağı diye bişey okudum bilgeciğim sende bi baksana onuda mı alsak ay ne bileyim ki ya deneyelim bişeyler
günaydınnnnn fıstıklarrr nasılsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?