- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #33.721
inşlh kızlar buay çift çizgiyi görürsünüz:Saruboceq: :Saruboceq:
hani kız bana çayyy:umursamaz:
bakalım bende görebilecekmiyim çift çizgiyi hastalanmama daha çoook var bu ayın 22 veya 23 de hastalanmam gerekiyo ama belirtilerim çok erken başladı bu ay benim normalde hastalanmadan 1 veya 2 gün önce başlayan belirtilerim daha şimdiden başladı sanki hastalancakmışım gibi hayırlısı bakalım beklemekten başka çare yok dimi :)
hayalsevgili nasılsın tatlımopuyorumnanaktan
üşüttüysen oyüzdende ağrın olabilir..
yaz diye kendimize dikkat etmioruz.. yalın ayak dolasıyoruz evde..
:içelim: :içelim: buyur tatlım istediin çay kahve olsunnn yeterkii....evde aldı başını gidiyo ama benim içimden bişi yapmak gelmiyyy :teytey::teytey::teytey:
aslında dediğin doğru ama ben yaz olsada çoraplarımı hiç çıkartmam canım ya incede olsa mutlaka giyerim ama bi kaç gündür kalın çoraplarla geziyorum üstüne patik giyiyorum ama bu ayaklar hiç ısınmıyo ya
kunazım gelmiş nasılsın kuşuuum lü lü lü lü lü
sorma canım ya milleti görüyorum ooohh şak şak yerlere basıyolar valla anam diyorum benim bu yaşta kanım dondu herhalde :roflol:
ii canım aynı maalesef bebiş yok :sm_confused: valla kendimden çok onun olsun bir an önce diyorum kızceyiz çok bekledi Rabbim en kısa sürede sağlıklı evlat nasip eder inşallah..
şakkıdı bende çorap giymeyi hiç seveme yaz kış ayaklarım açıktır sırnaşık şey :1closedeyes:
:a015: gülüm bugüa iyiyim allaha şükür alışmaya çalışıyorum kocşimsizliğe:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?