Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bakalım bende görebilecekmiyim çift çizgiyi hastalanmama daha çoook var bu ayın 22 veya 23 de hastalanmam gerekiyo ama belirtilerim çok erken başladı bu ay benim normalde hastalanmadan 1 veya 2 gün önce başlayan belirtilerim daha şimdiden başladı sanki hastalancakmışım gibi hayırlısı bakalım beklemekten başka çare yok dimi :)

hayalsevgili nasılsın tatlımopuyorumnanaktan

iyim canım sen nasılsın :)

üşüttüysen oyüzdende ağrın olabilir..
yaz diye kendimize dikkat etmioruz.. yalın ayak dolasıyoruz evde..

üşüttüysen oyüzdende ağrın olabilir..
yaz diye kendimize dikkat etmioruz.. yalın ayak dolasıyoruz evde..

aslında dediğin doğru ama ben yaz olsada çoraplarımı hiç çıkartmam canım ya incede olsa mutlaka giyerim ama bi kaç gündür kalın çoraplarla geziyorum üstüne patik giyiyorum ama bu ayaklar hiç ısınmıyo ya

:içelim: :içelim: buyur tatlım istediin çay kahve olsunnn yeterkii....evde aldı başını gidiyo ama benim içimden bişi yapmak gelmiyyy :teytey::teytey::teytey:

ben yeni bitirdim.. pazara gitmem gerek aslında bugün buranın perşembe pazarı ama çokta zor geliyo.. pekte ihtiyacım yok ama yine bişiyler almak gerek..

bu arada çay için teşekkürler.. benden güzel demlemişsin vallahi.. ellerine sağlıkopuyorumnanaktan
hadi birer bardak ta kızlara dökelim..

ay benden bi tane dahakaydirigubbakcemile3
güldüğüme bakam.. bende yaz kış hiç çorapsız gezemeyenlerdenim.. ayaklarım hep buz gibidir..

allahtan patik örmeyi biliyorumda sorun olmuyo.. eskidikçe yeni modelerden yapıyorum kendimezemuszemus

:a015: gülüm bugüa iyiyim allaha şükür alışmaya çalışıyorum kocşimsizliğe:1shok:

ahhh minik kuşum benim :teselli:

şimdi akşamları eve gelecekmiş gibi geliyodur..
canın sıkıldığında takıl bize olurmu.. biz sana börekler açarız.. oynarııızz...
hep sen mi bizi şenlendiriecen birazda biz seni şenlendirelim dimi..
kuşuuum gel bi öpeemŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…