- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #33.761
göremıcem kız
gıdersem bbamla gıtcektım babamda yarın sabhtan gıtcek
gercı yazık odaistersen ben bekelrım senı ögledne sonra gıderız dıyor ama
ya bıdatahlılfalan isterse
babam bekledıgıyle kalır
aslında aramızda KALSINDA
DOKTOR İŞİNİ
KENDIMEBAHANE EDIYORUM GALIBA.
BIRAZDA GITMKİSTEMIYORUM OYUZDEN
BI BAKIMADA İSTIYRIM HALA KIZI ORDA HALAMORDA ANNENE BABANE ORDA.
AMA DEDİĞİN GİBİ MİLLETIN BANA BAKIŞINDN DOLAYI GERI ÇEKIYORUMGALIBA KENDIMI
sabahtan sağlıkocagına gıttım kızlar agrımı söyleıdm doktora usuttunmu deid denıze gıttınmı deıd gttım ama ilk kez gıtmıyorumkı hep gıdyorum dedım.idraryolarında iltıhap varmı dıye tahlıl yaptı temız çıktı sonuç
agrın yumurtalık agrısı gıbı dedi kist olabilr dedı
kadın dogumcuya görunmend eyarar var deid gecn ayda oldu görundum dedım bısye çıkmadı dedim yınede bı görundedı amann yarında endokrınçin randevu aldım aff işte böyle yaa
ama canım benim kafada kışın çok üşür..kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
gülercim senin ne zaman beklenmeyen adet tarihin?
canım benım yaa a.s.
rabbım hepmıze bırden versın inş
:roflol::roflol::roflol:
gülercim senin ne zaman beklenmeyen adet tarihin?
ah ne biliiim .. ben bukadar salıverdimki kendimi.. dur bi düşünem..kaydirigubbakcemile3
20 ağustos..
bana artık naparsam yapayım olmuycakmış gibi geliyo.. Oyüzden kendimi Rabbime teslim ettim O nezaman verirse artık.. oyüzdende kafam bomboş artık..
selam kıslarrr ben geldimm çok açımmmne yesem diye düşünmekdenhala yıyeyemedımmmcokacimcoook
ah ne biliiim .. ben bukadar salıverdimki kendimi.. dur bi düşünem..kaydirigubbakcemile3
20 ağustos..
bana artık naparsam yapayım olmuycakmış gibi geliyo.. Oyüzden kendimi Rabbime teslim ettim O nezaman verirse artık.. oyüzdende kafam bomboş artık..
OHH ŞUKUR BE BIRI BEKLENMEYEN Adet tarıhı dedıya
hep okuyorum adet olmam egrekn tarıh su tarıhte adet olmam lazım dıye yazıyoalr kımse kusra bkmasın ama çok guluyorum öle yazanalra bı okadrdasınır oluyorum kardeşim adet olmam gereken tarıh değil bekledıgım tarıh yada bekeldıgım ama inş olmm dediğin tarıh de be kardesim
bak bensana ne getirrdiiim
canım benim hayırlısı ile bebeişini kucağına alırsın inş. önümüz ramazan ayı allahım yarabbim hepimizin dualarını kabul eder ve sağlıkla beb:1hug:işlerimizi kucaklarımıza verir sen hiçç umudunu kaybetme sıkı sıkıya sarıl onaki oda sana gelsinnnn
20 ağustos..
afiyet olsun tatlıım... eğer isteyen varsa söylesin herkese yapabiliriiimmm... neli olsun süleyiiinn bakeeem
esengülüm gözünaydın çiççeem.. buay aşılama olacakmı kısmetse.. ne karar verdiniz eşinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?