Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gülüm eğer gitmeye karar verirsen dua et "kimse üztüme gelmesin allahım diye"
Rabbim büyük duyar seni..

ben öyle yapıyorum Allahıma bin şükür çekindiğim o insanlar kendi dertlerinden benimle uğraşmıyorlar ozaman..

canım geçmiş olsun dikkat et kendine...bu aralar havalar sıcak gibi geliyor bize ama mevsim geçişleri olduğu için grip salgınları en çok bu dönemlerde oluyor bence de ayaklarını daima sıcak tut...hatta böyle de bi atasözü de var ya ayaklarını sıcak tut kafanı serin diye....

:roflol::roflol::roflol:
gülercim senin ne zaman beklenmeyen adet tarihin?

OHH ŞUKUR BE BIRI BEKLENMEYEN Adet tarıhı dedıya
hep okuyorum adet olmam egrekn tarıh su tarıhte adet olmam lazım dıye yazıyoalr kımse kusra bkmasın ama çok guluyorum öle yazanalra bı okadrdasınır oluyorum kardeşim adet olmam gereken tarıh değil bekledıgım tarıh yada bekeldıgım ama inş olmm dediğin tarıh de be kardesim

:roflol::roflol::roflol:
gülercim senin ne zaman beklenmeyen adet tarihin?

ah ne biliiim .. ben bukadar salıverdimki kendimi.. dur bi düşünem..kaydirigubbakcemile3
20 ağustos..

bana artık naparsam yapayım olmuycakmış gibi geliyo.. Oyüzden kendimi Rabbime teslim ettim O nezaman verirse artık.. oyüzdende kafam bomboş artık..

ahh ben de bi onu yapabilsem yapamıyorum ne yazıkki her adet olduğumda bu ay hiç hesap filan yapmıcam diyorum sonra adet bitince yumurtlama dönemim yaklaşıyor diye aklıma getiriyorum ve yine olmucak mı acaba diye gerilmeye başlıyorum.

canım benim hayırlısı ile bebeişini kucağına alırsın inş. önümüz ramazan ayı allahım yarabbim hepimizin dualarını kabul eder ve sağlıkla beb:1hug:işlerimizi kucaklarımıza verir sen hiçç umudunu kaybetme sıkı sıkıya sarıl onaki oda sana gelsinnnn

:lepi: :lepi:

amiiiiiinn canım..
zaten dua etmekten ve çok çalışmaktan başka bişey elimizden gelmiyo.. Rabbim meleklerimizi bize göndereceği zamanı biliyodur.. sadece az sabretmemiz gerek:1hug:

bızede hep olckmış gibi gelıyor :)
hatta eşim gitcem dediğimde ee buayda gıttı desene dedı sınır ettı benı yaaa

afiyet olsun tatlıım... eğer isteyen varsa söylesin herkese yapabiliriiimmm... neli olsun süleyiiinn bakeeem

esengülüm gözünaydın çiççeem.. buay aşılama olacakmı kısmetse.. ne karar verdiniz eşinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…