Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar biriniz bana.. pazara git desenize...
okadar zor giliyoki anlatamam.. pek bişiyde alıcamdan değil hani. birazda oyüzden canım istemiyo. ama gitmemde gerek..

aaaa pazar gnlrimiz aynı canımm bizimde perş.....kayınvaideyle gidiyoruz şakkıdıbiz bgn nedense bnmde hiç gözüm almıyo ztn bu ağrılarla bi yere gidememde

ben kumpire hiç dayanamam..delikafadulden hayır diyemediğim bi kumpir birde profitorol dür..delikafadulden

kızım olcak işmi bu şimdiii offfffffff ben kumpir ist,yorum yaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
yapıverem hemencik sanada.. süle bakeem neli istiyon..

belli belli marifetli olduğun şekerim her halinden belliiii enişte bayram ediyodur valaaa
kııısss niremden anladın marifetim ordan görünüyomu kiiiCADIARZU
evet kocişe hem yediriyom hemde göbek yapma sakın sevmem ben göbekli erkek diye bağırıyomkaydirigubbakcemile3
adamcaz napçeni şaşırıyo..kaydirigubbakcemile3

aaaa pazar gnlrimiz aynı canımm bizimde perş.....kayınvaideyle gidiyoruz şakkıdıbiz bgn nedense bnmde hiç gözüm almıyo ztn bu ağrılarla bi yere gidememde

benim pazarlığıda sen yapsana...
ama kıyamam sana ağrın var ben yaparım sana kuşuuum..
kayınvalideyede bol bol acı biber alıcam.. hem yerken yansın hemde.....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

belli oluyor burdannnn marifetli olduğunnnnn tipinden anlarım bn adamızemuszemusacı konuusna evet çok çk acı biber alalımmmmm valla kızzzz kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…