- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #33.801
hayır esengülüm ben yapmadım.. ama evde kumpir yapıyorum.. dışardakilerle tadı aynı oluyo.. pek dışardan almayız biz..
Hadi gözün aydı tatlımmmselam kızlar bir pkolu olark 28.gün dün adet oldum çkkkk mutluyum pazar klomene başlıyorum hakkımızda hayırlısı.................
kızlar biriniz bana.. pazara git desenize...
okadar zor giliyoki anlatamam.. pek bişiyde alıcamdan değil hani. birazda oyüzden canım istemiyo. ama gitmemde gerek..
Hadi gözün aydı tatlımmm
Pazara gitsene BACIMMMMMMMMMMM hadeeeeeeeeeeeeee:mymeka:kızlar biriniz bana.. pazara git desenize...
okadar zor giliyoki anlatamam.. pek bişiyde alıcamdan değil hani. birazda oyüzden canım istemiyo. ama gitmemde gerek..
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum çok sevdim bu siteyi bende 1 aylık hamileyim ama kan testi düşük çıktı o yüzden de tedirginim
aaaa pazar gnlrimiz aynı canımm bizimde perş.....kayınvaideyle gidiyoruz şakkıdıbiz bgn nedense bnmde hiç gözüm almıyo ztn bu ağrılarla bi yere gidememde
Hehehehe benimde pazarım bugün ben de koçişle gidiyommmmhihoyyyt
yapıverem hemencik sanada.. süle bakeem neli istiyon..kızım olcak işmi bu şimdiii offfffffff ben kumpir ist,yorum yaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
kııısss niremden anladın marifetim ordan görünüyomu kiiiCADIARZUbelli belli marifetli olduğun şekerim her halinden belliiii enişte bayram ediyodur valaaa
aaaa pazar gnlrimiz aynı canımm bizimde perş.....kayınvaideyle gidiyoruz şakkıdıbiz bgn nedense bnmde hiç gözüm almıyo ztn bu ağrılarla bi yere gidememde
Pazara gitsene BACIMMMMMMMMMMM hadeeeeeeeeeeeeee:mymeka:
ben kumpire hiç dayanamam..delikafadulden hayır diyemediğim bi kumpir birde profitorol dür..delikafadulden
yapıverem hemencik sanada.. süle bakeem neli istiyon..
kııısss niremden anladın marifetim ordan görünüyomu kiiiCADIARZU
evet kocişe hem yediriyom hemde göbek yapma sakın sevmem ben göbekli erkek diye bağırıyomkaydirigubbakcemile3
adamcaz napçeni şaşırıyo..kaydirigubbakcemile3
benim pazarlığıda sen yapsana...
ama kıyamam sana ağrın var ben yaparım sana kuşuuum..
kayınvalideyede bol bol acı biber alıcam.. hem yerken yansın hemde.....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnmmm aramızaa.s. inşallah değerin gün be gün yükselirrrr:Saruboceq:
çk acı biber alalımmmmm valla kızzzz kaydirigubbakcemile
inşallah çok istiyoruzolmazsa 2. hayal kırıklığını yaşayacağım(allah yaşatmasın)
:lepi: :lepi:
:jeyyar:benimkinede alıcam yansınlar hem yerken, hem.....anladın sen onudelikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yaaa birde yanına bir kek olsa ohh ohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?