- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #33.921
inşlh canım ama nerdeeeeeehiç sanmam.. adam gibi çalışamadık bile..kaydirigubbakcemile3
yok be canım akşama veya yarına (ablam gelince yani) kociş bizi çanakkale tarafına götürcek.. belkim denize falanda gideriz.. ağrı kesiciyi oyüzden almak istiyorum.. kociş için yani.. o denizden çıkınca hep başı ağrır..
ben çıkıyorum kızlar.. şimdilik hoşçakalın.. opuyorumnanaktan gidip marketten süt alayım kociş poğaça istedi.. onu mayalayım.. ben işleri yaparken anca kabarır..
çayları kadriş yaptı hadi poçalarda benden.. eee tatlıları kim yapçeeekzemuszemus
kızlar bana yardım edin yaa geçen ay 30un da adet olmalıydım olmadım sonra test yaptım hamileydim kan testi için dr gittim gerek yok idrarda çıktıysa hamilesin dedi birkaç hafta sonra ultrasonda bakacaktı bu ayın 11inde ben hastalandım meğerse sperm atmış oluşamamış yalnız şimdi yumurtlama tarihim şaştı ne olacak ben buna göre mi devam edecem bileniniz var mı
brn geldımmmmmmmmmmm kızlarrrr oku oku bıtmedı ya bu ne mubarek kızlarrrr bılgecım kabule ttıms enı cnm :)bulusmaya gelunc henuz bulusamadık tatlım daha onumuzdekı hafta bulusucaz bakalım ıns....
bu serabı napmalı gusel haberım var demiş cıkmıs gıtmısss bı dahada gırmmeiş merak ettım valla hamişmi ne yoksam
kadriyem bnm nasılsın özledım sızı..
gulerım yap bkalım pogacaları sen banada gonder dıkkat kendıne usutmus olabılrısın ...
herıldın yıvrım ii yapmişin inş sonucarın temız cıkar canım
slm kızlar oh be geçmişi oku oku bitmiyo nasılsınız görüşmeyeli özledim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?