Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ben çıkıyorum kızlar.. şimdilik hoşçakalın.. opuyorumnanaktan gidip marketten süt alayım kociş poğaça istedi.. onu mayalayım.. ben işleri yaparken anca kabarır..
çayları kadriş yaptı hadi poçalarda benden.. eee tatlıları kim yapçeeekzemuszemus

çanakkalenin denizi o kadar soğuk oluyorki.:bbo::bbo::bbo:....biz gökçeadaya gitmiştik donduk resmen dikkat oralarda kendine canım...

brn geldımmmmmmmmmmm kızlarrrr oku oku bıtmedı ya bu ne mubarek kızlarrrr bılgecım kabule ttıms enı cnm :)bulusmaya gelunc henuz bulusamadık tatlım daha onumuzdekı hafta bulusucaz bakalım ıns....
bu serabı napmalı gusel haberım var demiş cıkmıs gıtmısss bı dahada gırmmeiş merak ettım valla hamişmi ne yoksam
kadriyem bnm nasılsın özledım sızı..
gulerım yap bkalım pogacaları sen banada gonder dıkkat kendıne usutmus olabılrısın ...

kızlar bana yardım edin yaa geçen ay 30un da adet olmalıydım olmadım sonra test yaptım hamileydim kan testi için dr gittim gerek yok idrarda çıktıysa hamilesin dedi birkaç hafta sonra ultrasonda bakacaktı bu ayın 11inde ben hastalandım meğerse sperm atmış oluşamamış yalnız şimdi yumurtlama tarihim şaştı ne olacak ben buna göre mi devam edecem bileniniz var mı

delikafadulden bende istiyom poğoçalardan yavrim :roflol:

en son adet tarihin neyse ona göre devam et canım geçmiş olsun

hoşgeldim canımmm nerdeydin kıss dün yoktun ortalıkta ,
bende gelmek isterdim ama maalesef h.içi çalışıyorum yaaa
ya sorma hanım süpriz dedi gitti bende hamiş olduğunu sanıyorummm

ben geldım :) tahlıl verdım bı cafe buldum bekelrken burdan sıze bakem dedım canım sıkmaz hemiyietmişim dimi mıllet

serapa bende kızgınımbugun için sözleştık buluşcktım ama ektı benı tel nomu verdım ulaşbana dedım
izmirde bayraklıdaymış bendedoktora geldımya bende bayraklıadyım ama ona ulaşamıyoru
ınsnaalrnıye sözlerınd edurmazalrkı anlamıyorum yaaa

herıldın yıvrım ii yapmişin inş sonucarın temız cıkar canım

troit ugs si cekıldı temız çıktı elımdekı dıger kan tahlıllerına baktı ilk önce dgerler bırı çok yukske bırı en altta dedı gercı dediğindne pektbısye anlamadım da :9 bakalım bı kan tahlılı daha yaptırdı bıde burda bakalım degerlere dedi.
öglenden sonra çıkckmış oda
ben de o arada size bakımd edım gercı konyadayken internet cafeye gıttık fıltreleme sıstemı acmadı kk yı burda acabıldım çok sukur ama bı görceksınz nasıl internet kafe arıyorum f,kafam döndu yaaa

ay eşime kızdım aradı naptın dedı analttım onada sımdıde cafedeyım deıdm en işn var evde doymuyonmu diyor
yaa kendde yaptı zamnıdn abu meslegıı internet kafeye gıtmk kotu bıseymi yanı hadi dedım konturm yok kafatııyom deıdm
hem sana sormuyorumkı cafeye gideyımı gıtmeyeyimmi diye dedım :)
nasıl iyi demişmiyım kızlar

sepap selocan yanı
sen bu topıke gelrıısn senn
kapısındna bıle sokmucaz senı topıkın görursun sennnn

slm kızlar oh be geçmişi oku oku bitmiyo nasılsınız görüşmeyeli özledim hepinizi

sğl canım iyiyiz ben hastanedeyım :)
kan tahlılı yaptırıdm hormon tahlılı yanı onun sonucnu beklıyoru m
bekelrkende sıze bakım dedım nasılsın gıttımı mısafırlerın

bu arada sabah eltimler gittiler çok üzüldüm 3 yaşında oğlu var çok şeker barış çok alışmıştım beni çok seviyo yenge yenge peşime dolanır durur öperde öper eşime o benim karım diyo benimle giresuna gelirsen bütün oyuncaklarımı bisikletimi sana veririm diyo çok tatlı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…