Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Saol arkadaşım çok teşekkürler İnşallah dualarımız kabul olur bajımmmma.s.

gunaydın kızlar kahvaltı yapıyorum bırazdan çıkcm randevum varya doktorla
öptum
ya bıseye çok sınıroldum sabh sabh bırı bana eksı rep vermiş
neymiş canım turkceyı guzel kullanın okuyamıyoruz yazmış :)bende arkadasa hedıyesını gönderdım yanı

günaydın gülüm..
inşlh dr randavun iyi geçer... boşver milletisen.. giden puan olsun.. sende bas (-) salla gitsin

bende birazdan çıkıcam
biraz evi toparlayım.. sağlık ocağına gidicem bende kaç gündür niyet ediyom bitürlü olmuyo.. evde ağrı kesici bitmiş.. bi yazdırayım.. öğleden sonrada arkim gelcek..
akşama kızsmetse ablam.. (senelik izine çıktı bi süre kalır herhalde) o varken pek giremeyebilirim.. azcık gezdirem ablamı(ablam dul çocuğu yok).. onunda derdi başka işte..
bizim allaha çok şükür kocişimiz var başımızda en azından.. oda yanlızlıktan sıkılıyo işte.. naparsın.. herkesin dünyadaki sınavı başka başka..

kızlar benim midem çok fena yaa.. heran çıkartacakmış gibiyim.. neden acaba.. üşüttümmü nee...

nebiliim ayın 20de gerçi ama yalınayak balkonları yıkadım dün:kedi:

geçenlerde kurnazım demişti yalın ayak geziyorum ben diye.. ona özendim:kedi:

bizim çanakkale işi vardı h.sonu yattı maalesef
cumartesi de istanbul buluşması var gitsemmi acep karar veremedim kocişden izin almam lazım

nebiliim ayın 20de gerçi ama yalınayak balkonları yıkadım dün:kedi:

geçenlerde kurnazım demişti yalın ayak geziyorum ben diye.. ona özendim:kedi:

tatlım dikkat et kendine hatta madem sağlık ocağına gidiyorsun bi kan ver de tahlil sonuçlarına göre üşüttüysen antibiyotik yazar dr...hem kafana göre de ağrı kesici alma canım gebelik durumundan da bahset...ayy sanki hamileymişsin gibi dedim haa allah mı söyletti neee.

inşlh canım ama nerdeeeeeehiç sanmam.. adam gibi çalışamadık bile..kaydirigubbakcemile3

yok be canım akşama veya yarına (ablam gelince yani) kociş bizi çanakkale tarafına götürcek.. belkim denize falanda gideriz.. ağrı kesiciyi oyüzden almak istiyorum.. kociş için yani.. o denizden çıkınca hep başı ağrır..

bizim burası ilçe be canım sağlık ocağında kantesti yapmıyorlar.. hem ordakileri hiç sevmiyorum.. eski mahalledeki ler çok ilgiliydi insanlarla.. bunlar odun mubarekler..

bak halen gitmek canım istemiyo çok uzak ya ondan(yolun öteki tarafı sayılır köşede kalıyo)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…