Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

KadrıŞ vallahı Çok gÜzel demıŞsın kocıŞe Çok gÜldÜm ha benım gıbısın sende ama benım kocıŞ Çok kıskanÇ bu da benı Çok gerıyo

sğl canım iyiyiz ben hastanedeyım :)
kan tahlılı yaptırıdm hormon tahlılı yanı onun sonucnu beklıyoru m
bekelrkende sıze bakım dedım nasılsın gıttımı mısafırlerın

gittiler canım ya çok üzgünüm niyeyse evde çocuk olması bambaşka heryer bomboş şimdi uykudan bile kalkmak istemedim keşke yakınımızda olsaydılar kendi çocuğum olsa bu kadar severdim anca :gitme:

sabahları işe gitmeden erkenden kalkıp öperek uyandırıyodu dudaklarımdan bile öpüyodu eşimde çok kıskanıyodu bu arada çok güzeldi yaa

KadrİŞ vallahİ Çok gÜzel demİŞsİn kocİŞe Çok gÜldÜm ha benİm gİbİsİn sende ama benİm kocİŞ Çok kıskanÇ bu da benİ Çok gerİyo

ya eşim önceden 3yıl mı 4 yılmı ne yaptı bu işi yanı ne varkı bayanalr gıremzmı kafeye
walla ben sunu anladımkardesım
erkeklere ekadr yuz verırıse okadr astarını istiyolar bee
ben ole deyıce iyi bee dıyor ya hastaned eboş boş mu bekleseydım yanı burda vakıt gecıyor hem amnn bu erkekelrle ugrasılmazhaaa

gittiler canım ya çok üzgünüm niyeyse evde çocuk olması bambaşka heryer bomboş şimdi uykudan bile kalkmak istemedim keşke yakınımızda olsaydılar kendi çocuğum olsa bu kadar severdim anca :gitme:

öyle canım ya bızmde kankıelrın oglu var eşime deli oluyor bız yanlzı bırakmıyor hıç biyere gıdleım gelıyor eşimin elınde tutuyor
foto cekılcez emsela hemn araya giriyor ben varke yalızmı cekılceksınz dıyor
be dıyroum eşime senı çoks evıyorum sende en çok benı sevıyosun dımıdıyuorum onun yanında eşime donuyo bensenı en çok sevıyorum dıyor :)
ya bı bebgımz olsa ben belkı muekmmel bı anne olöamma ama eşim mukemmel bı baba olur yaa
rabbım kısmeye eksıklıgıı vermesın garcktn çok zor evde yanlız olmk

meraba kıslar nasılsınızzzzzz...bugün böle bi acayibim ben bi gün iyi bi gün kötüyüm dengesiz bi ruh halim var ya

Mevlam gül diyerek iki göz vermiş
Bilmem ağlasam mı ağlamasam mı
Dura dura bir sel oldum erenler
Bilmem çağlasam mı çağlamasam mı
Yoksulun sırtından doyan doyana
Bunu gören yürek nasıl dayana
Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana
Bilmem söylesem mi söylemesem mi

ii demişsin canım :mymeka:kaydirigubbakcemile3

yaaa evet bu ara bende hamiş olsaydım keşke diyorum kocişde evde ya ne güzel olurdu hamileliğimde hep yanımda olurdu gerçi yerdik birbirimizi kaydirigubbakcemile3 o ayrı mesele de olsun en azından beraber evde otururdukk

ii demişsin canım :mymeka:kaydirigubbakcemile3

AY YUZ VERSEM TEPEME CIKCEK BE BUDA NE YAHUU
AYY KISKANÇ ERKEKLE YAPAMZDIM HERHALD EBEN YAA YADA KISKANMA KONSUNDA ISRARCI OLAN ERKEKLE
YA BIBAYAN ART NIYETI YOKSA NERDE NE YAPMASI EGRKTIGINI BILIR ZATEN
NAMUS OLE BASIT BISYE DEĞİLKI
AY BEN ,,EŞİME YUZ VERSEM AYY YA KUSRA BAKMA GITITM İŞTE AYY ÖZER DILERIM FALN DESME NAISL MUTLU OLCERK SORMAYIN NE BUYAA AA KIZIDM ŞLİMDİ
klava:

kaydirigubbakcemile3kısma kısss koçişine neyse oluyo arada bunlara geliyolar dün hani ben koçişe dedimya bu saatte taksime niye gittin sonra aradım iş yerinden geç çıkıyorum madem senin geşmen uzun olacak diye ayyyy tel de söylen söylendi ben kıs kıs gülüyorum halbuki gezmesine bişey de demedim gezsin tabi bunalmasın bir de bizim pazar vardı dün kapıda buluştuk pazarda bağıra bağıra lülülülü diyo bağırarak koptum gülmekten deli etmişim güya ben onu ayyy çok alem benim koçiş yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dedim koçişim beni yanlış anladın gel dedi seni döveyim hazır babamda doğum günümde yeni kemer aldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sonra hemen barıştı zatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…