- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #33.941
sğl canım iyiyiz ben hastanedeyım :)
kan tahlılı yaptırıdm hormon tahlılı yanı onun sonucnu beklıyoru m
bekelrkende sıze bakım dedım nasılsın gıttımı mısafırlerın
KadrİŞ vallahİ Çok gÜzel demİŞsİn kocİŞe Çok gÜldÜm ha benİm gİbİsİn sende ama benİm kocİŞ Çok kıskanÇ bu da benİ Çok gerİyo
gittiler canım ya çok üzgünüm niyeyse evde çocuk olması bambaşka heryer bomboş şimdi uykudan bile kalkmak istemedim keşke yakınımızda olsaydılar kendi çocuğum olsa bu kadar severdim anca :gitme:
canlarım benım bizde bir gun anne olacagız inş uzmeyelım canımızııı
troit ugs si cekıldı temız çıktı elımdekı dıger kan tahlıllerına baktı ilk önce dgerler bırı çok yukske bırı en altta dedı gercı dediğindne pektbısye anlamadım da :9 bakalım bı kan tahlılı daha yaptırdı bıde burda bakalım degerlere dedi.
öglenden sonra çıkckmış oda
ben de o arada size bakımd edım gercı konyadayken internet cafeye gıttık fıltreleme sıstemı acmadı kk yı burda acabıldım çok sukur ama bı görceksınz nasıl internet kafe arıyorum f,kafam döndu yaaa
ay eşime kızdım aradı naptın dedı analttım onada sımdıde cafedeyım deıdm en işn var evde doymuyonmu diyor
yaa kendde yaptı zamnıdn abu meslegıı internet kafeye gıtmk kotu bıseymi yanı hadi dedım konturm yok kafatııyom deıdm
hem sana sormuyorumkı cafeye gideyımı gıtmeyeyimmi diye dedım :)
nasıl iyi demişmiyım kızlar
KadrİŞ vallahİ Çok gÜzel demİŞsİn kocİŞe Çok gÜldÜm ha benİm gİbİsİn sende ama benİm kocİŞ Çok kıskanÇ bu da benİ Çok gerİyo
kudretım sen naıslsın cnm
yaaa evet bu ara bende hamiş olsaydım keşke diyorum kocişde evde ya ne güzel olurdu hamileliğimde hep yanımda olurdu gerçi yerdik birbirimizi kaydirigubbakcemile3 o ayrı mesele de olsun en azından beraber evde otururdukköyle canım ya bızmde kankıelrın oglu var eşime deli oluyor bız yanlzı bırakmıyor hıç biyere gıdleım gelıyor eşimin elınde tutuyor
foto cekılcez emsela hemn araya giriyor ben varke yalızmı cekılceksınz dıyor
be dıyroum eşime senı çoks evıyorum sende en çok benı sevıyosun dımıdıyuorum onun yanında eşime donuyo bensenı en çok sevıyorum dıyor :)
ya bı bebgımz olsa ben belkı muekmmel bı anne olöamma ama eşim mukemmel bı baba olur yaa
rabbım kısmeye eksıklıgıı vermesın garcktn çok zor evde yanlız olmk
ii demişsin canım :mymeka:kaydirigubbakcemile3
ya kadriş ben mesaj atarken neden saniye bekle diyor özel üye olunca öyle oluyomuki??
kaydirigubbakcemile3kısma kısss koçişine neyse oluyo arada bunlara geliyolar dün hani ben koçişe dedimya bu saatte taksime niye gittin sonra aradım iş yerinden geç çıkıyorum madem senin geşmen uzun olacak diye ayyyy tel de söylen söylendi ben kıs kıs gülüyorum halbuki gezmesine bişey de demedim gezsin tabi bunalmasın bir de bizim pazar vardı dün kapıda buluştuk pazarda bağıra bağıra lülülülü diyo bağırarak koptum gülmekten deli etmişim güya ben onu ayyy çok alem benim koçiş yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dedim koçişim beni yanlış anladın gel dedi seni döveyim hazır babamda doğum günümde yeni kemer aldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sonra hemen barıştı zatiiiAY YUZ VERSEM TEPEME CIKCEK BE BUDA NE YAHUU
AYY KISKANÇ ERKEKLE YAPAMZDIM HERHALD EBEN YAA YADA KISKANMA KONSUNDA ISRARCI OLAN ERKEKLE
YA BIBAYAN ART NIYETI YOKSA NERDE NE YAPMASI EGRKTIGINI BILIR ZATEN
NAMUS OLE BASIT BISYE DEĞİLKI
AY BEN ,,EŞİME YUZ VERSEM AYY YA KUSRA BAKMA GITITM İŞTE AYY ÖZER DILERIM FALN DESME NAISL MUTLU OLCERK SORMAYIN NE BUYAA AA KIZIDM ŞLİMDİ
klava:
bilgecim face de ekledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?