- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.081
valla ankara bile sıcak, allah size oralarda kolaylık versin.
Ama ne güzel ben hep deniz olan bir şehirde yaşamak istemişimdir, bu açıdan da çok şanslısınız :)
valla hıc bılmıyorum balım napıcaz ben her gun esımın gıyıcgı kıyafetı utuleyıp verıyorummm
SĞL SAFIYE İYYİİM CANIM SEN NASILSIN..:1hug:
Umarım bu mübarek ramazan ayında hepinizin duaları gerçekleşir yeni yıla hepiniz karnınızda bebeklerinizle girersiniz
kurnaz askerine tez zamanda kuvus safak kac kiz???
insallah beyine müjde verirsin kiz bu ay regl olmassin insallah
AYY BENIMDEKAÇ GUNDUR UTU VAR YAPILCK SICAKTA CANIM ıSTEMIYOR YA TUM GUN KK NIN BAŞINDAYIM BI YEMK YAPIYORUM OKADR NE TEMBELL OLDUM BEN BÖYLE YA KENDIMDEN UTANIYORUM ARTIK mafoldumben
Merhabalar :)
Papatyanil, ukla, selected, bumuyani ve diğer kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Ben maalesef genelde yattığım için internete pek giremiyorum.
Hem bebeğimin bana tutunması, bu pıhtıların bir daha oluşmaması için dua ediyorum, hem de sizler için.
İnşallah allahım olmayanların bir an önce göbişlerini meleklerle doldurur, hamilelere bu süreci sağlıkla mutlulukla yaşamayı nasip eder.
Hepiniz kendinize çok iyi bakın.
ben döndüm tatilden kızzzzzzzzzzzzzzllaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr hasta oldum bitti bile yeni tarih 5eylül kistte yok yarın doktora gitcam klomen kullandım yumurta büyümüşşe iğne vercek inşallah çok yumurta olurda tutar çalışmalara devammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?