Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Valla Ankara bile sıcak, allah size oralarda kolaylık versin.
Ama ne güzel ben hep deniz olan bir şehirde yaşamak istemişimdir, bu açıdan da çok şanslısınız :)

valla hıc bılmıyorum balım napıcaz ben her gun esımın gıyıcgı kıyafetı utuleyıp verıyorummm

ayy ben de bu sabh sen hazırlanana kadr utulerım dedım eşime eşimn ben gıdyroum dedı utu nerde dedı bende dolapta tsört var onu gıy söz bu akşama utulucem dedım :) gitti adam yıne öyle ya bı gaza gelsem yapcemde gelemıyom gaza yaa
ya eltımın evı şıkır şıkır ya sankı hıç duudlmamışgibi ınan masallah nasıl yapıyor nasılda içinden gelıyor bılmıyom yaaonlara giidnce gaza gelıyom bende yapcme dıyom eve geliyorum vazgeciyorum yaa
ve anlıyorumkı hiçbiinsan dort dortluk olmuyor ...

AYY BENIMDEKAÇ GUNDUR UTU VAR YAPILCK SICAKTA CANIM ıSTEMIYOR YA TUM GUN KK NIN BAŞINDAYIM BI YEMK YAPIYORUM OKADR NE TEMBELL OLDUM BEN BÖYLE YA KENDIMDEN UTANIYORUM ARTIK mafoldumben

bak şimdi kardişim evimiz hep temiz olsun temizlik imandandır
şimdi kendine temizlik yapmak için siyah birtayt alıyorsun üzerinede uzun bol bir penye başınada bir bandana takıyorsun moda giriyorsunzemuszemus sonra ilk önce halıları balkona as havalansınlar zemuszemussonrada orta boy bir kovaya hafifi detarjanlı su yapıyorsun hem siliyorsun sildiğin yerede etrafdaki dağınıklıkları kaldırıyorsunzemuszemusetrafta dağınıklık bitincede bir süpürge aç süpür sonrada yerleri silşakkıdı sildikten sonrada balkondaki halıları çırp birgüzel yerleştirzemuszemus en son wc ve lavabolarıda yap şakkıdı banyoya gir temizlen:kedi: banyodanda çıkınca mutfağa yemek yapmaya yemek pişerkende mutfağını derle topla zemuszemus ohhh sonra mis gibi otur evinde çayını kahveni al geç kk başına yemeğini istersen tepsiye ohhh hem evini izle hemde kk laf yetiştir keyif senindir :1closedeyes:
valla benim evimde bir tane parmak lekesi toz leke olmaz şakkıdı
ben temizlik yapmasını çok seviyorumda hem yoruluyorum şakkıdı
hemde vakit yetmiyor eşim geliyor ben hala uğraşıyorum :kedi:

Son düzenleme:

canım benim ya bol bol yat dinlen inşallah bebeğini kucağına almak nasip olacak
canım gelipte bize anlatıyorsun ya çok seviniyorum çünkü merek ediyoruz,kendine iyi bak ALLAHa emanet ol a.s.

hoş geldin hakseverim ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ya dayımın hanımı dogum yaptı 2.bebgını dogurdu nerdeyse 40 ı cıkıcak bız halagıtmrdık eşim bugun olmaz yarın gidekım dıyor yarın oluyor yorugunum dıyor ben mahcup oluyorum yaa dayıma karsı
sınır oldum suan çok sınırlıyım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…