Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ahhh bu erekekler yokmu herşeye bahane buluyorlar lmaz:
benim kociş hiç gelmiyor işlerini bahane edip

canım benim ya bol bol yat dinlen inşallah bebeğini kucağına almak nasip olacak
canım gelipte bize anlatıyorsun ya çok seviniyorum çünkü merek ediyoruz,kendine iyi bak ALLAHa emanet ol a.s.

Sağol güzelim. Asıl siz ben yazınca ilgileniyorsunuz, güzel temennilerinizi esirgemiyorsunuz ya inan ben de bundan çok mutlu oluyorum.

İnşallah en kısa zamanda allahım hepimizin dileklerini kabul etsin.:Saruboceq:

dinamissim güzel annem, nasıl gidiyor hamilelik fıstık?

Canım merhaba, uzun zaman oldu görüşemedik.
Ben 13. haftadayım ama işte bu pıhtılaşma problemi yüzünden biraz zor geçiyor hamilelik.
13 temmuzda bi kanama geçirdim, 1 ay kalkmadan yattım, onu atlattık dedik, bu pazartesi işe başladım . Ama maalesef perşembe günü tekrar rahmimde kan pıhtısı olduğu anlaşıldı ultrasonda görüldü. Şimdi gene 10 gün evdeyim, doktorum istirahat dedi.10 gün sonra kontrole gideceğiz bakalım.
Bunlar canı sıkıcı olanlardı ama iyi haberlerim de vardı.
Tüm bu olanlara rağmen bebğim gayet iyi, ikili testi çok güzel çıktı, ultrasonda bu gidişimizde net olarak gördük, kordonu ile oynayıp duruyordu:)
Bu pıhtının kendiliğinden yok olma ihtimali de varmış, sürekli dua ediyorum kendi kendine dağılsın diye. Hergün iğnemizi oluyoruz, sürekli dinleniyorum yani cnn cım elimden geleni yapıyorum, gerisi allaha emanet artık.

Sana bi özet geçeyim dedim ama çok uzun oldu kusura bakma canım.
İnşallah bunlarda geçecek.
İnan sürekli buradaki kızlara da dua ediyorum, inşallah en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler alacağım, inanıyorum.

iyi geceler kızlar işim daha yeni bitti yorgunluktan ölüyorum eltimler gitti evi temizledim bu gün salonu zor bitirdim halıları yıka camları sil koltukları sil gümüşlükler ayyy canım çıktı yerlerde tozları almakta cabası of ya kadın olmak çok zor

yazın ankarada hastaneye gittim yine rahim filmi çekildi tüpler açık bi sorun görünmedi, beklicez biraz çok yıprandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…