- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.761
benide listeye eklemişsiniz çok teşekkür ederim
umarım bu liste bana ve herkese çookkk uğurlu gelir.allahım bütün isteyenlere nasip eder inşallah... kızlar hamile kalabilmek için özel dualar var mı? bu konuda tecrübesi olanlar yada duyanlar varsa bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar...
kızlarrrr nasılsınızzzzzzopuyorumnanaktan
Merhaba canım
bende öle özel bi dua bilmiyorum ama sabah ezanıyla edilen dualar kabul edilir diye biliyorum. Gerçekten de sabah ezanında hangi duayı ettiysem Allahıma sonsuz şükürler olsun kabul oldu. Şimdi de nasılsa sabah ezanına kadar yatmıyoruz ben bol bol ezanla dua ediyorum burdaki tüm arkadaşları da unutmuyorum tabi.
Denemeni tavsiye ederim dualarla ayakta bu dünya yeri zamanı olmaz kesinlikle duanın ama daha makbul diye duymuştum ben.
canım evet bende duydum bunu ve şimdi mübarek bir aydayız bende akşamalrı yasin tebreke ve ammeyi okuyup dua ediyorum allahıma opuyorumnanaktan
amin canımmm benım günlerim iyice azaldı ve inanılmaz bir heyecan basdı beni zaman su gibi akıp geçsin istiyorummm
allah bu mübarek ayda hepimizn dualarını kabul eder, herkese hayırlısını verir inşallah
canım benimde bu ay daha önce olmayan mide şikayetlerim varrinşallah hayırlı haberlerini alırız,
benim hiç umudum yok bu ay
boş gebelikte şimdiden göğüslerim ağrımaya başlamıştı çünkü
hiç bir belirti yok bu ay midemde çok ağrıyodu
her gebelikte aynı olmuyo ama bilmiyorum hiç umudum yok benim bu ay
bi dahaki aya Allah büyük artık
benim adetime 3 gün kaldı sabrsızlıkla bekliyorum hatta bi gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum hamileysem çıkar mı acaba
Merhaba canım
bende öle özel bi dua bilmiyorum ama sabah ezanıyla edilen dualar kabul edilir diye biliyorum. Gerçekten de sabah ezanında hangi duayı ettiysem Allahıma sonsuz şükürler olsun kabul oldu. Şimdi de nasılsa sabah ezanına kadar yatmıyoruz ben bol bol ezanla dua ediyorum burdaki tüm arkadaşları da unutmuyorum tabi.
Denemeni tavsiye ederim dualarla ayakta bu dünya yeri zamanı olmaz kesinlikle duanın ama daha makbul diye duymuştum ben.
ArkadaŞlar hamİle kalmayı kolaylaŞtıran dİet baŞlıĞını İncelersenİz sevİnİrİm.umarım herkes İÇİn faydalı olur..
benide listeye eklemişsiniz çok teşekkür ederim
umarım bu liste bana ve herkese çookkk uğurlu gelir.allahım bütün isteyenlere nasip eder inşallah... kızlar hamile kalabilmek için özel dualar var mı? bu konuda tecrübesi olanlar yada duyanlar varsa bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?