Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Merhaba canım
bende öle özel bi dua bilmiyorum ama sabah ezanıyla edilen dualar kabul edilir diye biliyorum. Gerçekten de sabah ezanında hangi duayı ettiysem Allahıma sonsuz şükürler olsun kabul oldu. Şimdi de nasılsa sabah ezanına kadar yatmıyoruz ben bol bol ezanla dua ediyorum burdaki tüm arkadaşları da unutmuyorum tabi.
Denemeni tavsiye ederim dualarla ayakta bu dünya yeri zamanı olmaz kesinlikle duanın ama daha makbul diye duymuştum ben.

canım evet bende duydum bunu ve şimdi mübarek bir aydayız bende akşamalrı yasin tebreke ve ammeyi okuyup dua ediyorum allahıma opuyorumnanaktan

amin canımmm benım günlerim iyice azaldı ve inanılmaz bir heyecan basdı beni zaman su gibi akıp geçsin istiyorummm

inşallah hayırlı haberlerini alırız,
benim hiç umudum yok bu ay
boş gebelikte şimdiden göğüslerim ağrımaya başlamıştı çünkü
hiç bir belirti yok bu ay midemde çok ağrıyodu
her gebelikte aynı olmuyo ama bilmiyorum hiç umudum yok benim bu ay
bi dahaki aya Allah büyük artık

canım benimde bu ay daha önce olmayan mide şikayetlerim varr sanki midem fokur fokur kaynıyor ve heran çıkartacakmışım gibi ki bazen çıkarttığımda oluyorrr(

kızlar allah dualarınızı dualarımı kabul etsin inşallah.ben nette biraz baktım meryem suresi okunuyormuş.bu konuda bilginiz var mı?

canım sen içten dile vaktı gelınce olacaktır ben öyle çok sey yaptımkı oyleilğinç seyler yaptımkıama vaktı daha gelmedi demkkı olmadı..sadece dua edıyorumö iliklerime kadr hıssedıyorum okadr

ArkadaŞlar hemen hergÜn bu topıĞı aÇıp arkadaŞların ne yazdıĞını okuyorum bazen Çok duygulanıyorum Çok sevımlısınız bende Çocuk dÜŞÜnÜyorum ama 3 ÇocuĞu benım 4 sene ÇocuĞum olmadı eŞım ıkı kez amalıyat oldu benım gıtmedıĞım doktor kalmadı bende her ay test yapıyordum her ay aĞlıyordum ama rabbım bana 4 senenın sonunda bana bebeĞımı nasıp ettı Çocukları Çok sevıyorum Şımdı 3 dÜŞÜnÜyorum 3 olduĞu halde sıtres yapıyorum sızı Çok ıı anlıyorum ınanın sızın ıÇın dua edıyorum en kısa zaman da ınŞallah bu topıkte hamıle kalmıyan olmaz rabbım en kısa zamanda hayırlısını saĞlıklısını kucaĞınıza almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…