E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.781
güzel dilekelrArkadaŞlar hemen hergÜn bu topİĞİ aÇıp arkadaŞların ne yazdıĞını okuyorum bazen Çok duygulanıyorum Çok sevİmlİsİnİz bende Çocuk dÜŞÜnÜyorum ama 3 ÇocuĞu benİm 4 sene ÇocuĞum olmadı eŞİm İkİ kez amalİyat oldu benİm gİtmedİĞİm doktor kalmadı bende her ay test yapıyordum her ay aĞlıyordum ama rabbİm bana 4 senenİn sonunda bana bebeĞİmİ nasİp ettİ Çocukları Çok sevİyorum Şİmdİ 3 dÜŞÜnÜyorum 3 olduĞu halde sİtres yapıyorum sİzİ Çok İİ anlıyorum İnanın sİzİn İÇİn dua edİyorum en kısa zaman da İnŞallah bu topİkte hamİle kalmıyan olmaz rabbİm en kısa zamanda hayırlısını saĞlıklısını kucaĞınıza almayı nasİp etsİn
canım bu konu kadınlar kulübünde mi? ben arama motorunda arttım da kadınlar kulübü çıkmadı da...
selam irmak34 nbr
canım sorma bu her ay bole oluyor maalesefff benım midem cok kotu canımm yanıyor ve resmen kaynıyorrrr fokur fokurrr
aldım canım bende yazarım sana teşekkürler ama birşey sorucam bu özel mesajları başkalrı da okumuyormucanım umutlanmak ıstemıyorumm ama karmakrısıgımm sana ozelden msj attım bakarmısın
canım kafam çok karışık ya benimde sende değişiklik varmı diğer aylara görecanım iyi dilkelrin için tşekkür ederimm inş. olurda hepinizle paylaşırım bu haberlerii
canım kafam çok karışık ya benimde sende değişiklik varmı diğer aylara göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?