Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bende eylülde bebek sahibi olmak istiyorum ama temmuz 10dan beri adet olamıyorum hapı bıraktım eşim korunuyor hala eylülde planlamıştık adet düzensizlği çıktı 45 gündür olmuyorum bebek için sorun olacak çok stresliyim

aminnn canımm sıra sende sendende bekliyom bebişş haberi ona göre sonrada sıra bende benim günüm senden sonra çünkü ayy birimizin kız birmizin oğlan olursa dünürrr olalımmm

canım benim olsunda söz sana vericem:dance:ayy benım ıcım bole bır garıp olmaya basladı nedense umutsuzlanmaya basladımm yaaa

SONUCU NEGATıF GÖRÜRSEN OLSUN VAKTı DEĞıLMıŞŞ inan herşeyde bir hayır var Rabbim herşeyin en iyisini bilen bende çok üzülüyorum her ayy ama yapacak bişey yok biz 4 aydır deniyoz olmuyor ve dr a da gitmedik bugüne kadar belki çok büyük bir problemiz var her geçen ay asıl bende fırtınalar kopuyor ama işte olmadı bir türlü dr ya gitmek ya maddi yada vakit bende eşimde yoğun çalışıyoz yok akraba ziyareti yok düğün yok gezmek gitmiyoz işte

canım benımde inş olmazsam beşinci ayım senınle aynı zamanlarda başlamışız denemelere ve ben herşeyden once ılk dr gittim çünkü tam 4 yıllık evliyim belki sorunumuz vardır diye genel testleri yaptı ve bir sene bana çoçuğum olmuyor diye gelme dedi ama işde anlamıyor ki bunu bu bilinç altımız her ay artı düşünmiycem desemde böle 2,3 gun kala başlıyorum hamıleyım demeye sonra bakıyorum ki görmüşüm kırmızı kartı ve artık olmayacak kesın cocugum dıyorum sonra adetım bıtıyor vee yenıdeın yeserıyor umutlarım her ay aynı ksıır döngü içinde ilerliyoruz alalhım hayırlsıını versin bizee yolun başındayız vbunuda çok ıyı bılıyorummm

ee niye sıkıyon canını dr sorun var dememişya şükürr dert etme bende ne olduğu bile belli değil yaşım 33 evimizin kredi borcu var işim bir süre bırakıp çocuk yapıp geleceğim gibi değil ya çalışacam ya çıkıp çocuk yapıcam ya ben ne yapayımm ama hiçbirini düşünmüyomm Allah'a bıraktım o kararlayıp hayır edip herşeyi düzene soksun diye öyle dua ediyorum ve bekliyorum bakalım ne görücez kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…