- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.821
hamileyim kızlarrrrrrr
İrmakcıgım konusmadık senınle gelmedİ bana msj
hamileyim kızlarrrrrrr
hamileyim kızlarrrrrrr
AYYYY süper ya tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn çok sevindim valla sizleri duydukça içime umut geliyo birgün bende olurum diye ramazan bereketi buu
darısıı bizim başımıza inş...
aminnn canımm sıra sende sendende bekliyom bebişş haberi ona göre sonrada sıra bende benim günüm senden sonra çünkü ayy birimizin kız birmizin oğlan olursa dünürrr olalımmm
canım yaa benım ıcıme nedense karabı bulut oturrdu sımdı(senağlamne
neden öyle söyledin kara bulut mulut yok canım duamız var Rabbimiz var inşallah tez vakitte bebişimizde olacak dün bizim evlilik yıldönümümüzde eşime dedim keske bir bebişimizde olsaydı bari karnımda oda dedi şimdi istiyoz ama olup büyüyünce sorunlarıyla beraber bugünlerimizi arıycaz tadını çıkart yanlış ama ben artık kendimi böyle teselli edicemm kafa dinlediğimm son günler bugünler diyee :)))
canım yaa benım ıcıme nedense karabı bulut oturrdu sımdı(senağlamne
neden öyle söyledin kara bulut mulut yok canım duamız var Rabbimiz var inşallah tez vakitte bebişimizde olacak dün bizim evlilik yıldönümümüzde eşime dedim keske bir bebişimizde olsaydı bari karnımda oda dedi şimdi istiyoz ama olup büyüyünce sorunlarıyla beraber bugünlerimizi arıycaz tadını çıkart yanlış ama ben artık kendimi böyle teselli edicemm kafa dinlediğimm son günler bugünler diyee :)))
yaa bılmıyorum kı acayıp kotu oldumm nedensee umutsuzluk bulutları oturdu ıcıme aslında bole daha ıyı sonucda negatıfı gorurusem nasılsa uzulucem buda benım züğürt tesellim olurmafoldumben
öff benim canımda sıkkın bugün evlilik yıldönümümüz bizimama moralim bozuk
SONUCU NEGATİF GÖRÜRSEN OLSUN VAKTİ DEĞİLMİŞŞ inan herşeyde bir hayır var Rabbim herşeyin en iyisini bilen bende çok üzülüyorum her ayy ama yapacak bişey yok biz 4 aydır deniyoz olmuyor ve dr a da gitmedik bugüne kadar belki çok büyük bir problemiz var her geçen ay asıl bende fırtınalar kopuyor ama işte olmadı bir türlü dr ya gitmek ya maddi yada vakit bende eşimde yoğun çalışıyoz yok akraba ziyareti yok düğün yok gezmek gitmiyoz işte
saol canım benimcanımm allahım size uzun seneler mutlu bir yaşama nasip eder havadan mı oldu bilmiyorum ama dokunsalar ağlayacağım boğazımda kocaman bir düğümm varrr:gitme::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?