Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

CANIM BEN DE BU KADAR ZAMAN BORÇLAR YÜZÜNDEN ERTELEDİM BEBEĞİ ASLINDA ÇOK SEVİYORUM ÇOÇUKLARA BAYILIYORUMMM E ARTIK BENİMDE YAVRUKUŞUM OLSUN İSTİYORUM BENİMLE EVLENEN BENDENSONRA EVLENEN HERKEZİN ÇOÇUĞU OLDUU VE EN SİNİR DURUMDA EE NE DUURYON YAPSANA DİYENLEREE:gitme:

bizde 20 ay olmuş deneyeli yumurta takipleri, kürler, 1 aşılama olmayınca olmuyor bende başlarda senin gibiydim dr gittim git 8 ay sonra gel dedi o arada bende ümitle hamile kalacağımı sandım aradan 9 ay geçti drum beni görünce neoldu yokmu bir gelişme dedi gördüğünüz gibi dedim hormonlarıma bakıldı, rahim filmim çekildi hiç bir şey yok sağlıklıyım eşime bakıldı ilk önce sprm sayısı az çıktı 2 test tede ama sorun değil dedi eşime dr hatta üroloğa gitti devam bişey yok bu sonuçlarda demiş
neyse baktık 2 yıla yakaşıyoruz yumurta takipleride sonuç vermeyince aşılama yapıldı ancak onda da hüsrana uğradık mafoldumben
şimdi artık saldık herşeyi ya bilmiyorum düşünmek felanda istemiyorum olmayınca olmuyor biz ne kadar üstüne düşersek o kadar da gelmiyor bebişler işte
eşim şu aralar çalışmıyor, bende onca tempodan tedaviden yoruldum kafam çok karışık artık bir bebek sahibi olmayı isteyip istemediğimi bile bilmiyorum
Rabbime dua ediyorum hayırlısıysa ver hayırlı değilse verme diye
burada listeler tutuyoruz ediyoruz bende bunca şeye rağmen ismimi yazdırıyorum ama kısmet diyorum, o ilk istediğim zamanlardaki gibi istemiyorum nedense yada artık olsada o kadar sevinemiycem sanırım çünkü ozamanlar o duygu yoğunluğum daha çoktu daha çok istiyordum şimdi böyle 2 kişi olmaya alıştık rahatlık var tabii arada sorunlarda oluyor işte ozamanlar daha çok kafam karışıyor açıkcasııı
offf neyse bende içimi döktüm işteee
kısacası üzme kendini olacağına varıyor herşey öyle yada böyle kısmetimizde varsa anne olmak olacağız elbet ama zamanını bir tek Rabbim biliyor..

canım benim şimdi kendimen çok seni düşündüm valal ben daha yolun başındayım ama inş sen bu mübarek ayda mutlu habererini alırsınnn tatlım yaaa hayat umut kapısı umutlarımız olmadan bızlerde olamayız tabı ama sanırım her ay tek cızgılerı gordukce alısıyor ınsan buna ılk zamanlardakı heyecanını yıtıryor hele bırde etrafınfa böle ıkıncı ayında felan hamıs olan varsa bu dahada siniri bozuyor ınsanın sorgulamaya başlıyorum ve çok samimi söleyeyimki kısnaıyorsunda içden içe neden diyorsun neden benimde olmuyorr off bneimde içim fena karar dı vallaaa

sağolun kızlar adet günümde lekelenme gördüm pzar günüydü bugün salı ve hamile olduğumu öğrendim idrar testinde..

rufeyde serra inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görmeyi allah nasip eder.
ben ilk aydan hamile kaldım. Çalıştığım işyerinde bir bayan var, sürekli pozitif enerjiyle uğraşıyor. çalışmalara başladıktan 3 gün sonra esrarengiz bir şekilde bana bebek hırkası hediye etti. Uğur getirmesini ve tez zamanda bebeğim olmasını diledi (hamile kalmaya çalıştığımdan haberi olmadan).
Çok mutluyum ya. Allah herkese nasip etsin..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım inşallah 18 aydan beri bekliyorum ama hep hüsran RABBİM ramazan hürmetine hayırlısıyla nasip eder inşallah çok yoruldum artık çok

‘’ Bı GÜN DÜNYAYA AıT BÜYÜK Bı DERDıN OLURSA RABBıN E DÖNÜP BENıM ÇOK BÜYÜK Bı DERDıM VAR DEME DERDıNE DÖNÜP BENıM ÇO BÜYÜK Bı RABBıM VAR NABERRR  DE’’

************* AĞUSTOS AYI***************25,08,2009-

prenses88::::::::::::::::::::::::::::::::::::… 26 ağustos
hayat_34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ağustos
irmak34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ağustos
duru7981:::::::::::::::::::::::::::::::::::… 28 agustos
meral77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::. 29 agustos
aşkın bahar tomurcuğu::::::::::::::::::::: 30 agustos
bumuyani:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 31 ağustos (körün ışığı özledıği gibi özledim seni)
farbetter :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 agustos

** agustos ayı bekleyenleri**

nostok ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 ağustos ( aşılama yaptırdı. şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
Naz27::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 ağustos
kahvelokum:::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ağustos
tunesar :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ağustos
doydo:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 agustos
pembepamuk:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustos (incir kürü yapıyo..çoğalsın yumoşlar inşlh.. aşılama olacak bu ay)
kittycat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 5 ağustos
sinemyet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustos (buay çatlatma iğnesi oldu. Gerisi hayırlısıyla Allahtan)
e_pack:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 ağustos
Bozo85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
duygumehmet2:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ağustos
buse_burcu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ağustos
deniz2222::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustos
dilsat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustos
ısim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 14 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
talu81 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ağustos
mavilila:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 ağustos
giz81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 agustos
cicekcik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 19 agustos))ovulasyon kullandı/ preesed kullandı/ gerisi Allaha kalmış)
Beci:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 agustos
Bedisim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 agustos
burcubiriktir_23:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 agustos
Tugbamurat ::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 agustos ,
hayalsevgili:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 agustos

** ağustos ayı güzel hamileleri**

Dtbernat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
_Ezgi_ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz (klomen kullanıyo. Hayırlısı olsun)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
yvonna::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
LUDO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
ummuhan_d :::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz

********* temmuz ayının güzel Hamileleri ***********
hijyenim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
elif_ba:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
pamukege::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
Rabia Fatma :::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
ilayda255:::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
Allah nazarlardan korusun

************ haziran ayının güzel hamileleri***

hulen::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
sumifer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz ( 3.ay)
Dinamiss::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
Allah nazarlardan korusun

*** eylul ayı***

sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
ıronik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
hipatia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
nur1111:::::::::::::::::::::::::::::::::::.. 3 eylül
betul5:::::::::::::::::::::::::::::::::::.. 3 eylül
yabangulu07::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 eylül

cosmopoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
bijoux::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
haksever :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 eylül (klomen kullandı ve çatlatma iğnesi oldu)
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 eylül(bal+tarçın+çörekotu yapıyor )
cngemn::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 eylül
malatya__44::::::::::::::::::::::::::::::: 8 eylül
ukla:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::9 eylül(1 aşılama oldu şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
acrınsu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :11 eylül
tugba20::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 eylül
ninova_ninova::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 eylül
mız mız:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :12 EYLÜL

Kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 eylül
crocusu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 eylül
selected ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 eylül (her şey çok guzel olucak umıdimizi kaybetmek yokkk.)
selocan85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
Feyza79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 eylül
aslica:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 eylül
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 eylül
ikramaya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 eylül
deniz39:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 EYLÜL(16.ayı bitti artık salıverip koyuverdi )

veda_84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 eylül
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 eylül
pln01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 eylül
xxxxxangel::::::::::::::::::::::::::::::: 23 eylül

Adet olan veYA aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini bekledıkleri inş olmam dedikleri adet günlerini bana bildirirse daha sağlıklı bi listemiz olur

Aa hoŞgeldın nılufer nasılsın bende kımse yok dıye Çıkıyordum uykumda gelmedı ama yatmamda lazım ...buugn bı masumluk bı sakınlık var ustumde rabbı hayra cıkarsın yanlızlık Çoktu ıÇıme

sağol kadriyecim kırmızılar daha gelmedi daha
kurnazcım, cananım, sevalim, kadriyem, dinamisim, yeğenim için bulunduğunuz iyi dilekler için çok sağolun
yeğenim çok şükür iyi hastaneden çıktı eve geldi ama hala birşey yediremiyoruz ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…