- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.841
öff benim canımda sıkkın bugün evlilik yıldönümümüz bizimama moralim bozuk
ee niye sıkıyon canını dr sorun var dememişya şükürr dert etme bende ne olduğu bile belli değil yaşım 33 evimizin kredi borcu var işim bir süre bırakıp çocuk yapıp geleceğim gibi değil ya çalışacam ya çıkıp çocuk yapıcam ya ben ne yapayımm ama hiçbirini düşünmüyomm Allah'a bıraktım o kararlayıp hayır edip herşeyi düzene soksun diye öyle dua ediyorum ve bekliyorum bakalım ne görücez kısmet
canım benımde inş olmazsam beşinci ayım senınle aynı zamanlarda başlamışız denemelere ve ben herşeyden once ılk dr gittim çünkü tam 4 yıllık evliyim belki sorunumuz vardır diye genel testleri yaptı ve bir sene bana çoçuğum olmuyor diye gelme dedi ama işde anlamıyor ki bunu bu bilinç altımız her ay artı düşünmiycem desemde böle 2,3 gun kala başlıyorum hamıleyım demeye sonra bakıyorum ki görmüşüm kırmızı kartı ve artık olmayacak kesın cocugum dıyorum sonra adetım bıtıyor vee yenıdeın yeserıyor umutlarım her ay aynı ksıır döngü içinde ilerliyoruz alalhım hayırlsıını versin bizee yolun başındayız vbunuda çok ıyı bılıyorummm
bizde 20 ay olmuş deneyeli yumurta takipleri, kürler, 1 aşılama olmayınca olmuyor bende başlarda senin gibiydim dr gittim git 8 ay sonra gel dedi o arada bende ümitle hamile kalacağımı sandım aradan 9 ay geçti drum beni görünce neoldu yokmu bir gelişme dedi gördüğünüz gibi dedim hormonlarıma bakıldı, rahim filmim çekildi hiç bir şey yok sağlıklıyım eşime bakıldı ilk önce sprm sayısı az çıktı 2 test tede ama sorun değil dedi eşime dr hatta üroloğa gitti devam bişey yok bu sonuçlarda demiş
neyse baktık 2 yıla yakaşıyoruz yumurta takipleride sonuç vermeyince aşılama yapıldı ancak onda da hüsrana uğradık mafoldumben
şimdi artık saldık herşeyi ya bilmiyorum düşünmek felanda istemiyorum olmayınca olmuyor biz ne kadar üstüne düşersek o kadar da gelmiyor bebişler işte
eşim şu aralar çalışmıyor, bende onca tempodan tedaviden yoruldum kafam çok karışık artık bir bebek sahibi olmayı isteyip istemediğimi bile bilmiyorum
Rabbime dua ediyorum hayırlısıysa ver hayırlı değilse verme diye
burada listeler tutuyoruz ediyoruz bende bunca şeye rağmen ismimi yazdırıyorum ama kısmet diyorum, o ilk istediğim zamanlardaki gibi istemiyorum nedense yada artık olsada o kadar sevinemiycem sanırım çünkü ozamanlar o duygu yoğunluğum daha çoktu daha çok istiyordum şimdi böyle 2 kişi olmaya alıştık rahatlık var tabii arada sorunlarda oluyor işte ozamanlar daha çok kafam karışıyor açıkcasııı
offf neyse bende içimi döktüm işteee
kısacası üzme kendini olacağına varıyor herşey öyle yada böyle kısmetimizde varsa anne olmak olacağız elbet ama zamanını bir tek Rabbim biliyor..
sağolun kızlar adet günümde lekelenme gördüm pzar günüydü bugün salı ve hamile olduğumu öğrendim idrar testinde..
Ben çift çizgiyi yakaladımmmmmmmmmm.
Beni de hamişler listesine ekleyebilirsiniz.
hihoyyyt
rufeyde serra inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görmeyi allah nasip eder.
ben ilk aydan hamile kaldım. Çalıştığım işyerinde bir bayan var, sürekli pozitif enerjiyle uğraşıyor. çalışmalara başladıktan 3 gün sonra esrarengiz bir şekilde bana bebek hırkası hediye etti. Uğur getirmesini ve tez zamanda bebeğim olmasını diledi (hamile kalmaya çalıştığımdan haberi olmadan).
Çok mutluyum ya. Allah herkese nasip etsin..
kızlar bu ne ya maşallah allah bereketını arttırsın ıns darısı bızlere olsun ıns ramazan bereketıye geldıı valaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?