Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

aaaaaaaaaaaa 1000 msj ımıda hamileleri tebriketmek için yazmışım kaydirigubbakcemile3
ne güzel inşallah 1010 msj ımıda hamileyim diye yazarım(amin) kaydirigubbakcemile3

herkese gunaydın ee topıkı bu saate kadar ben ebkeldım sıra sizde öptum hepinizi:)
ben yatmaya gıdıyorum

herkese gunaydın ee topıkı bu saate kadar ben ebkeldım sıra sizde öptum hepinizi:)
ben yatmaya gıdıyorum

kıssss gece sahura bende kalkıyorum ama nete girem,yorum çünkü 6,30 da tekrar kalkmam gerekiyor işe gelmem için KK ya geliyorum yoksunuz gece giriyosunuz gündüz uyuyosunuz:umursamaz:nerdesiniz yaaa
Richbery, Seval,Sen,Güler,Nilü,Veda, hiç girmiyorsunuzklava:

iyiyim canım saolasın bende kimse yok diye şikayetleniyodum
akşam iyi geçti tabi trafik felan ben eve geç gidince dışarda yemek yiyemedik evdeydik
giderken eşime hediye aldım yemek yed,k hediyelerimizi verdik dedim ilk sen aç, hediyesini açtı gülme krizine girdi e niye gülüyosun sen aç da gör dedi.. Yani bu kadar olur kalp kalbe karşı derlerya
ikimizde aynı spor markası aynı şeyi almışız birbirimize şok olduk :)))) ama hoş süpriz oldu bizim için.

Günaydın kıslarrrrrrrr
nasılsınızz
hayat 34 canım son bir günün
inşallah olmazsın adet
mutlu haberini alırız

Ay ne harika 2 hamile daha var
tebrik ederim arkadaşlar
Allah sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı naip etsin

selam kizlar valla artik geri sayim benim icinde basladi bakalim bu ayy ne cikcak bana piyongadan:)
yvonna tebrikler canim insallah kucagina da saglikli bir sekilde alirsin bebisini

arkadaşlar bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz alkisalkisalkis.....bu ay ilk denememizdi ama olmadı. inşallah bu sene en kısa zamanda allah bebişimi kısmet eder.bu ay eşime yıldönümümüzde müjdeyi vermek isterdim ama maalesef olmadı işte. ben bu ay ovulasyon testi kullanmayı istiyorum.aranızda kullanan var mı??? hangi markayı önerirsiniz????

sen nasılsın bu arada canım?

canım benım bende ıyıyımm ve aynı hedıyelerı almanız cok hos bence kalpleriniz bir demekki ne akdar gzüell allahım hiç bozmaısn uzun seneler aynı yastığa baş koymayı ve o yastıgın orta yerınede bebeısnı nasip etsin.. bu araada ben bugun kan verdım tahlıl ıcın ve yarın alabılıcem ancak sonucu cok heye canlıyım alalhım bu ay bana ıkı bayramı bır arada yasatır ıns.

tşkler tatlımm ıns allahım bugun benım ıcın gecmek bılmezz herhaldee allahım dualarımı kabul ederde yarın burdann bende yazarımm hamısımmm dıye ınsnn:asigim:

inşallah canım
yarına güzel haberlerini bakliyoruz
benimde son 6 günüm ama kendimde hiçbir değişiklik hissetmiyorum
bu aydan umutlu değilim
Allahım bilir en doğru zamanı
Ona bırakıyorum O ol derse olmıcak bişey yok
Allahım hepimize birer bebek nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…