- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.881
arkadaşlar bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz alkisalkisalkis.....bu ay ilk denememizdi ama olmadı. inşallah bu sene en kısa zamanda allah bebişimi kısmet eder.bu ay eşime yıldönümümüzde müjdeyi vermek isterdim ama maalesef olmadı işte. ben bu ay ovulasyon testi kullanmayı istiyorum.aranızda kullanan var mı??? hangi markayı önerirsiniz????
inşallah canım
yarına güzel haberlerini bakliyoruz
benimde son 6 günüm ama kendimde hiçbir değişiklik hissetmiyorum
bu aydan umutlu değilim
Allahım bilir en doğru zamanı
Ona bırakıyorum O ol derse olmıcak bişey yok
Allahım hepimize birer bebek nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Ben kalktım ama mukabeye gdıyorum gelıncegÖrusuruz )=
gunaydın kızlarr kadriyem o dedıgın oyuna bakamadım yukleyemedım nasıl oluyo bılmıyorum cunku :)
bılgecım eger sahura kadar oturucaksam burda takılıyorum işte sabhta 11 gıbı kalkıyorum genelde yanı gunduzde uyumuyorum :)
murvetım sen naptın ıdrar testı yapıcktn yapmadın mı dırek kan testı yaptın
selam kızlarrr nasılsınız dünüşümmm sen nasılsın geliyo inşallah bizim evlatt bugünn ohh maşşallah hamişlerde varrr yine ramazan bereketii bu iştee hadi kızlar bumuyaninin listesindeki herkes günü gelince hamileyimmmm desinn inşallah
hayat 34 allah gönlüne göre versin. böyle beklemek daha zor hayırlısı inşallah.Bu arada ben oruca bağlıyorum ama benimde son günlerdemidem çok kötü yanıyormu bulanıyormu anlamadım.en geç hafta başı anlarız durumu heralde:teselli:[/QUO
canım ben niyetleşemiyorum bile gece eşime kalkıp yemek hazırlıyorum ağzıma süremden geri yatıyorumm benim yanma var aşırı derece ve bulantı yapıyor arada çıkartıyorumm epey kötü yani
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..İnşallah gönlünden geceni Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah sanada..canım benım bende ıyıyımm ve aynı hedıyelerı almanız cok hos bence kalpleriniz bir demekki ne akdar gzüell allahım hiç bozmaısn uzun seneler aynı yastığa baş koymayı ve o yastıgın orta yerınede bebeısnı nasip etsin.. bu araada ben bugun kan verdım tahlıl ıcın ve yarın alabılıcem ancak sonucu cok heye canlıyım alalhım bu ay bana ıkı bayramı bır arada yasatır ıns.
ya bende bılmıyorum artık kendımı hangısı gercek hangısı psikolojik ama benim diğer zamanlarda olamayan tek farklılığım midemin yanması deli gibi yanıyor çokk kötüyümmm uyku bile uyutmuyor diyebilirim ve ilaç alamaıyorum korkuyaa canımm
eee şimdi gene yoksun kısss ben bi bankaya gidip geldim o ara gelmiş kaçmışsıngunaydın kızlarr kadriyem o dedıgın oyuna bakamadım yukleyemedım nasıl oluyo bılmıyorum cunku :)
bılgecım eger sahura kadar oturucaksam burda takılıyorum işte sabhta 11 gıbı kalkıyorum genelde yanı gunduzde uyumuyorum :)
evet hayatım dırek kan verdım sabah ıdrarda cıkmaz belkı dıye dusundum varsa eğer benimde mide problemleri varya duruma göre ilaç alıcam çünkü artık dayanaılmaz oldu kesin olur dedim o yuzden ve kan verdim ama sağlık ocağına gittim onlarda yarın 2,30 da vereceklermıs sonucu beklemem gerekıyor ama artık e yapayımmm beklıycemmmmafoldumben inş olumlu sonuçlar alırımda hayal kırıklığı yaşamam yine ne kadar kaptırmıycam desemde kaptırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?