Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

nice senelere hayatım
bizimde eylülde evlilik yıl dönümümüz
4 senemiz bitecek Allahın izniyle

ya bende bılmıyorum artık kendımı hangısı gercek hangısı psikolojik ama benim diğer zamanlarda olamayan tek farklılığım midemin yanması deli gibi yanıyor çokk kötüyümmm uyku bile uyutmuyor diyebilirim ve ilaç alamaıyorum korkuyaa canımm

gunaydın kızlarr kadriyem o dedıgın oyuna bakamadım yukleyemedım nasıl oluyo bılmıyorum cunku :)
bılgecım eger sahura kadar oturucaksam burda takılıyorum işte sabhta 11 gıbı kalkıyorum genelde yanı gunduzde uyumuyorum :)

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar yeni hamişlerimiz var maşallah ne güzel
Rabbim sayısını çoğaltsın...

Bende herhangi bi değişiklik yok mide bulantıları devam ediyor
Oruç beni tutuyor... En azından gündüzleri iyiyim hamdolsun..

Dua ile...

oooo.. bi kaç saat giermedik anne adayları basmış buraları. Allah hamile kalanlara sağlıkla kucağına almayı, çift çizgi için gün sayanlarından dualarını kabul etsin. ınanın doğru zamanda geliyor mutlu haber...

selam kızlarrr nasılsınız dünüşümmm sen nasılsın geliyo inşallah bizim evlatt bugünn ohh maşşallah hamişlerde varrr yine ramazan bereketii bu iştee hadi kızlar bumuyaninin listesindeki herkes günü gelince hamileyimmmm desinn inşallah

murvetım sen naptın ıdrar testı yapıcktn yapmadın mı dırek kan testı yaptın

evet hayatım dırek kan verdım sabah ıdrarda cıkmaz belkı dıye dusundum varsa eğer benimde mide problemleri varya duruma göre ilaç alıcam çünkü artık dayanaılmaz oldu kesin olur dedim o yuzden ve kan verdim ama sağlık ocağına gittim onlarda yarın 2,30 da vereceklermıs sonucu beklemem gerekıyor ama artık e yapayımmm beklıycemmmmafoldumben inş olumlu sonuçlar alırımda hayal kırıklığı yaşamam yine ne kadar kaptırmıycam desemde kaptırıyorum

ben iyiyimm fıstık sen nasılsınnn inş inşş dolsun bu ay hamişlerle bu listeehihoyyyt

hayat 34 allah gönlüne göre versin. böyle beklemek daha zor hayırlısı inşallah.Bu arada ben oruca bağlıyorum ama benimde son günlerdemidem çok kötü yanıyormu bulanıyormu anlamadım.en geç hafta başı anlarız durumu heralde:teselli:

selam kızlar kadriyem canım 16 eylül olarak eklermisin beni listeye gerçi eşim yok niye ekletiyorsam :roflol: ama olsun cuma günü gelcek belki olur bir umut :çok üzgünüm:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..İnşallah gönlünden geceni Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah sanada..

ya benimde midem yanıyor ama oruç tutuyorum ona bağlıyorum birde adetim 10 eylül gibi ama benim göğüslerim gecen h.sonu acımaya başladı çok erken oldu gibi
ben bu ara çok ağrı kesici kullandım mecburen ve 2 gün önce 2 tane antibiotik aldım gerçi antibiotiki daha önceden drma sormuştum bişey olmaz dedi ama bilmiyorum birde sahurda mide ilacı alıyorum yani haliim Allah lık inşallah bebeiş varsa bişey olmaz.. gerçi bebişi anlayana kadar Rabbim korur sanırım :asigim:

eee şimdi gene yoksun kısss ben bi bankaya gidip geldim o ara gelmiş kaçmışsın
klava:

-tatlicadiarzu-
sağlık 0cağında para almıyorlar değilmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…