- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.941
Aminnn inşallahh dileğin kabul olsun tatlım
bu arada yeğeninede geçmiş olsun
selam kızlar kadriyem canım 16 eylül olarak eklermisin beni listeye gerçi eşim yok niye ekletiyorsam :roflol: ama olsun cuma günü gelcek belki olur bir umut :çok üzgünüm:
düşünmemeye çalış dicem ama
ne kadar imkansız olduğunu çok iyi biliyorum
mesele konu değiştirelim
evlilik yıldönümüm geldi
kocişime kedi alcam nasıl fikir delikafadulden kaydirigubbakcemile3
ohh masalalh kız hem calışıyosun hem haftaiçi misafir alıyosun bravo cidden calışıyoken ben haftasonalrı alıyorudm mısafir hafta içikaçta çikcagımzbellı oluyordu cunku
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ayy sevrse çok hoş
selam kızlar bende aranızdayım artık..bu aylarda hamiş olmayı ıstıyorum nasıp inşallah olurum...
caım ya çok sağol teşekkür ederim yeğenim iyi şuan evde nazlanıyor
ben daha adet olmadım adet günümde biraz geldi ama gerisi yok gerçi alıştım ben artık pkolu olduğum için ama gende bişr umut var ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ
ama elim test yapmaya gitmiyormafoldumben
6,30 buçuk gibi çıkıyorum canım benim vee evim işe çok yakın eşim alıyor arabayla 6,45 7 gıbı oluyroum evde iftarda gec oldugu ıcın sorun olmuyor benım tek derdım temızlık ve utu aslındaa:sinifsinif:
inşallah dilediğin gibi olur herşey tatlımkızlar benide ekleyin listeye nolur...
inşallah 1 eylülde bende anne olacağımı öğrenirim....olmasını istemediğim adet tarihim 1 eylül....
üstelik bu ay hamile kalırsam bebişimle aynı günde doğum günümüzü kutlama ihtimalimiz var zemuszemus
:gitme: bırakın beni burda tek bırakınnn ben öliyimm heyecanımdannn:sinifsinif:
canım benim hiç seni yalnız bırakır mıyız...biliyorum bu heyecanlı bekleyişi ben benim sonu hüzünle bitti hep ama inşallah senin öyle olmaz tüm dualarım hep seninle...neyle ilgilenirsen ilgilen kafandan atamazsın canım ne yazıkki bunu...senin günün geçmiş miydi canım kaç gün geçti ve belirti var mıydı...
canım benım cok tesekkur ederım evet atamıyorum kafamdan bneım bugun gunum ama en büyük derdim mide yanması var bende be istifar etmeler bu yüzden acele ettimki birşey yoksa ilaç içeyim diye çok kötü durumdayım çünküve alalhım hayırlısını nasip etsin herşeyinn aklımdan hep negatif negatif diye sayıklıyıp duruuyorumm
haklısın canım umutlanmamak elde değil ama sen yine de kendini olumsuza alıştır...inşallah olumlu olursa sürpriz olur olumsuz olursa da hazırlıklı olmuş olursun canım...negatif gelirse de allahın takdiri canım sakın unutma herşeyin hayırlısını o bilir ve hayırlısını nasip etsin inşallah ondan gelen herşeye razıyız di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?