Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

-tatlicadiarzu-

sağlık 0cağında para almıyorlar değilmi canım

canım valal karman corman oldum bende artık hayılısını versınrabbım
sağlık ocağında para almıyo evet tatlım açık konuşmak gerekirse geçen ay 48 tl kan tahlılı ıkı ıdrar tahlılı felan heray para harcıyoruz bende bu ay ozele gıtmedım bu yuzden ben perpadayım burda saglık ocagı var sabah gıttım kanımı verdım yarın oglen alcam sonucumu ama olsun ne yapayım beklıycemm artıkk:gitme:

olsun ii yapmışsın benim evin yanında sağlık ocağı var ancak ben çalışıyorum işyerimde eve çok uzak yani gidip verip gelme imkanım olmuyor 2-3 defa özelde verdim 25 tl den. artık gerekte kalmıyor günümde adet oluyorum merak etmeden geliyor artık benimkiler
ayy eskiden olsa 10 gün önceden deli gibi hassas idrar testlerinden alır yapardım deli gibi bir sürü para en son yaptığımda çift çizgiyi gördük eşimle ama 1 hafta sonrasında tekrarlayalım derken regl oldum ya test yanlıştı yada kimyasal gebelikti bilemiyorum artık..

Hayırlısı neyse o olsun hayatım ya
inşallah midende rahatsızlık yoktur da hamilesindir
bendede ağrı vardı hamileyken çünkü
doktor hamilelikte mide problemleri artıyo demişti bana
hadi inşallah hamilesindir :CüvCüv:

hiç bilmiyorum ki hayatımm her ay psikolojik belirtilerde yaşıyoruz o yüzden ne desem şaşırıyorum valla :gitme:

hiç bilmiyorum ki hayatımm her ay psikolojik belirtilerde yaşıyoruz o yüzden ne desem şaşırıyorum valla :gitme:

düşünmemeye çalış dicem ama
ne kadar imkansız olduğunu çok iyi biliyorum
mesele konu değiştirelim
evlilik yıldönümüm geldi
kocişime kedi alcam nasıl fikir delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Hayat kan mı verdın canım hadıbaakalımramazna bereketlı bıay oldu ınŞ sende nasıplenırısn bu berektten guzel heberın beklıyoruz

ya arkadaşlar bişey soracam konuyla pek alakası yok ama ben sizin yazdıklarınızı okuyorum mesela en son ukla yazmış 13:53 de devamı gelmiyo tekrar açıp kapatıyorum bir sürü yeni mesaj gelmiş ya anlata bildimmi bilmiyorum biraz karışık oldu yani siz canlı konuşuyorsunuz ben sizi dışardan takip ediyorum umarım anlata bilmişimdir

sayfa acıkken f5 tuşuna bas yenılenır sayfan

Canım inşallah yrn ii haberler verrsin bizlere, bu gece uyuyamazsın da sen şimdi.. :) bnim de adetime iki gün kaldı çok heyecanlıyım. Bu ay ilk defa deniyoruz ona rağmen negatif çıkarsa üzüleceğimi hissediyorum. Şimdidn gebelik testine gidip geliyor elim ama daha çok erken belli olmaz diye yapmıyorum. Bende adet belirtisi de yok hamilelikte. Ztn hamilelik belirtileri 1,5 aylıkken falan oluyo galiba. Bakalım hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…