- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.961
evet canım ben daha yolun çok başındayım bu ay beşinci ayım olucak benimm yanlız diğer zamanlardan tek farkım yaşadığım mide sorunalrı niyetleşemiyorum bileher ay en başda hayale kapılmak yok dıyoruz ama işde olmuyor elınde değil insanın zaten umutlarımız olmadan da olmaz ve tabiki negatif sonuçla savaşmaya devam edicem bende ya çok seviyorummm ben siziiii yaaaa:enbuyukkk:hihoyyyt
selam kızlar hayırlı günler :sinifsinif:
teşekkür ederim canlarımm az once yıne cok kotu oldum ben yaaaallahım hayırlısı ne ısıe onu versınnn yarabbim kukuletacıgım ıns bu ramazan ayının bereketı ıle senınde dıleklerın olurr
canım hamile kalmak isteyenlere yeni bir kür topiğinde bi arkadaş da test sonucunu bekliyordu senin gibi ve şimdi sonucunun olumlu olduğunu yazmış :teytey::teytey::teytey::teytey: çok mutlu oldum hemen sana haber vereyimdedim...inşallah seninki de olumlu gelir de senin için de şööyle bi güzel halay çekeriz..:teytey::teytey:
irmakçığım bugün senınde gunun varmı habeerler sendee test yaptın mı
Canım benim regl günüm bu gün ve hiç ümidim yok çünkü karnım ve kasıklarımda ağrı var canım ban günüm geçmeden test yaptırmam sende durum nedir fisfisfis
teşekkür ederim canlarımm az once yıne cok kotu oldum ben yaaaallahım hayırlısı ne ısıe onu versınnn yarabbim kukuletacıgım ıns bu ramazan ayının bereketı ıle senınde dıleklerın olurr
elimden geldiği kadar negatiff diyorum zaten umut bağlamıyorum hatta alsamda sonucu ılac ıstesem hemen drdan rahatlasam dıyorumm canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?