Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kızlar ben dün merak edip test yaptım tek çizgi çıktı Çok üzgünüm çoook
Zaten bir ara kasıklarımda ağrı vardı artık o da yok. O sıralar çok düşündüm galiba psikolojikti fisfisfis
Neyse adetime 5-6 gün var en azından merakım geçti
.

GÜZELİM 5-6 GÜN VAR DİYOSUN HAMİŞ BİLE OLSAN İDRAR TESİNDE ÇIKMAZKİ!!

GÜNÜNNÜ BEKLE GÜNÜNDE TEKRARLA BENCE....İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR..:teytey:

yaaa ben hala adet olmadım geçen aya göre 2 günüm geçiyor neden testlerim negatiffsenağlamasenağlamasenağlama

merhaba kızlar ben 1 haftadır burda yoktum katılamadım size. Yeni Yeni hamişlerimiz varmış tebrik ederim canlarım. Sudenaz canım beni listeden silebilirsin dün doktora gittim kan testi yaptılar negatif çıktısenağlamasenağlama:1no2:

KADRİYE24....kadriye cik...hala adet olmadın ise...gittikçe içindeki hislerin seninde kuvvetleniyor mu?yarın yola mı çıkacaksın...öyleyse çok çok hayırlı yolculuklar sana...konya evliyalar toprağıdır....bizide dualarında unutma oralarda...laf aramızda bugün görümcemlere gitmiştim...şimdi geldim eve...eşim vardiyalı.12 de gelecek...daha yemek bile yapmadan.bir iki satır yazayım dedim....

kadriyeciğim daha test yapmadınmı canım?
inşallah hamilesindir tatlım..rabbim gönlüne göre versin...

yaaa ben hala adet olmadım geçen aya göre 2 günüm geçiyor neden testlerim negatiffsenağlamasenağlamasenağlama

biraz daha sabret canım..adet olana kadar umudumuzu yitirmek yok..
iki üç gün daha geçsin bakalım olmadı kan testi yaptır canım..hadi hayırlısı birtanemmmm

kadrıyecıım testını yap bence artık cıkması lazım.bende duzeldım bı anlık ınsan cok uzuluyo.yarın asılama ıcın doktora gıdeceım

Selam arkadaşlar dün tekrar yenge oldum. Eltimin ikinci kızı doğdu. Bugün netten gördük bebişi maaşallah çok şeker hiç yeni doğmuş gibi değil. 3 kilo 250 gr doğmuş. Topaç gibi. Sağlıklı olması için çok dua ettik mucize bir hamilelikti. Eltim bel fıtığı ameliyatı olması gerkirken hamilelik haberini aldı. Çok endişeliydik hepimiz. 5 aylık hamileyken fıtık ameliyatı oldu. Çok şükür bebişimizz sağlıklı. Yesin onu yengesi. Çok mutluyuzzzz. :teytey:

Canlarım bırkac saat once reglı oldum.......2.asılamam da tutmadı yanı.....kısmet degılmıs...sudenazcım uzulerek benı lısteden sılmenı rıca edıyorum canım:a015:

günaydın kızlar... bugün ısım düştüü:çok üzgünüm: adet ağrılarımda başladı... hiç üzülmiyecektim dedimya ne yumurtladığım belliydi bu ay nede çok çalıştık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:n ama yinede çok üzüldüm yıllarca bebeği olmayanlara allah kolaylık versin belki benimde çok uzun zaman alacak bilmiyorum.... daha 2. aydan ben yorulmaya başladım... sanki hep hemen olacakmış gibi geliyoduu....eşimde çok istiyor hatta benden daha çok istiyor ona şimdi nasıl söylicem offf offffff..... ama yılmak yok bu ay daha çok çalışıcam bu arada dişlerim için doktora gidicem zayıflıcam 3 kilo aldım hamile kalacam die ne var ne yoksa yedim 2 aydır...

senağlamaallah hepimizin yardımcısı olsunn:a015::a015:senağlamasenağlama

Canım üzüldüm yaa ne yapalım sağlık olsun diyelim.Rabbim hayırlısını senin için böyle uygun görmüş daha 2.ay baksana biz ne yapalım bak benım 17.ay senağlama

YAAAA Benn hala adet olmadım yaa sinir olucam.Rabbim senden istiyorum bu mübarek cuma gününde Allahım hamiş değilsem inşallah hemen olayım adettt beklemekten yoruldumm bugün 31.gün(geçen ay 29.gün de olmuştum)senağlamasenağlama

valla canım aynı durumdayız....bende böyleydim başlarda...hata eşime diyodumki sana kötü haberim var..hemen hastalandınmı diyor...çok zor gerçekten..çok umutlanmasın diye öncelerden başlıyorum bu ayda olmıycak diye o zaman pek umutlanmıyor... Allah tez zamanda kavuştursun bizi meleklerimize..a.s.

canım yap tabiki testini...yani bence çıkar kasin sonuç..boşuna kendine acabamı diye eziyet etme...öğren kurtul...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…