- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.461
hu huuuuuuuuuuuu ne var ne yok kıslar
Kızlar ben dün merak edip test yaptım tek çizgi çıktı Çok üzgünüm çoook
Zaten bir ara kasıklarımda ağrı vardı artık o da yok. O sıralar çok düşündüm galiba psikolojikti fisfisfis
Neyse adetime 5-6 gün var en azından merakım geçti.
Inşallah Sizde çift çizgiyi Görürsünüz Canlarim şu Andaki Duygularimi Anlatamam
...henüz Eşime Söylemedim ,sabirsizlaniyorum
yaaa ben hala adet olmadım geçen aya göre 2 günüm geçiyor neden testlerim negatiffsenağlamasenağlamasenağlama
Canım üzüldüm yaa ne yapalım sağlık olsun diyelim.Rabbim hayırlısını senin için böyle uygun görmüş daha 2.ay baksana biz ne yapalım bak benım 17.ay senağlamagünaydın kızlar... bugün ısım düştüü:çok üzgünüm: adet ağrılarımda başladı...hiç üzülmiyecektim dedimya ne yumurtladığım belliydi bu ay nede çok çalıştık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:n ama yinede çok üzüldüm yıllarca bebeği olmayanlara allah kolaylık versin belki benimde çok uzun zaman alacak bilmiyorum.... daha 2. aydan ben yorulmaya başladım... sanki hep hemen olacakmış gibi geliyoduu....eşimde çok istiyor hatta benden daha çok istiyor ona şimdi nasıl söylicem offf offffff..... ama yılmak yok bu ay daha çok çalışıcam bu arada dişlerim için doktora gidicem zayıflıcam 3 kilo aldım hamile kalacam die ne var ne yoksa yedim 2 aydır...
senağlamaallah hepimizin yardımcısı olsunn:a015::a015:senağlamasenağlama
günaydın kızlar... bugün ısım düştüü:çok üzgünüm: adet ağrılarımda başladı...hiç üzülmiyecektim dedimya ne yumurtladığım belliydi bu ay nede çok çalıştık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:n ama yinede çok üzüldüm yıllarca bebeği olmayanlara allah kolaylık versin belki benimde çok uzun zaman alacak bilmiyorum.... daha 2. aydan ben yorulmaya başladım... sanki hep hemen olacakmış gibi geliyoduu....eşimde çok istiyor hatta benden daha çok istiyor ona şimdi nasıl söylicem offf offffff..... ama yılmak yok bu ay daha çok çalışıcam bu arada dişlerim için doktora gidicem zayıflıcam 3 kilo aldım hamile kalacam die ne var ne yoksa yedim 2 aydır...
senağlamaallah hepimizin yardımcısı olsunn:a015::a015:senağlamasenağlama
slm kızlr sudenazcım napıyosun benim damla damla oluyor kanamzm adet olsam 15inden beri artık artması gerkmiyormuydu.arkadaşa tst ısmarladım akşam yapayım diyorum ama napım yapayımmı sence.sabahı beklemiycem ya.bidesabhçok erkn çıkıcaz bıde yoksada eşimin ohalimigörmesini istemiyorum zatn varsada çıkarsanırım diger hamilileğimde 5.gün ögleden sonra test yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?