- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.501
amin canım..yaaa üzülme bende senin gibi 2. ayım..bu kadar çabuk pes edemeyiz. böyle olması çok normal. hem var ya biz böle yaparsak daha uzun bekleyenler hem üzülüler hemde kızarlar yaaaaasudecim beni silebilirsinn benimkiler teşrif ettiler hemde erkendennsenağlamasenağlama
naplım kısmette yokmuşş zaten hiçbirşey kolaylıkla olmadı benim hayatımda keşke bu biraz kolay olsydıı...
allah hepinizin dualarını kabul etsin meleklerinize kavuştursunn:a015::a015:
GÜZELİM 5-6 GÜN VAR DİYOSUN HAMİŞ BİLE OLSAN İDRAR TESİNDE ÇIKMAZKİ!!
GÜNÜNNÜ BEKLE GÜNÜNDE TEKRARLA BENCE....İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR..:teytey:
aylinam bende senin gibi bugün 3 gün geçti benim hiç gecikme olmazdı ilk defa bu ay böyle oldu bide balsurat var bizimle aynı galiba üçümüzde hayırlı haberi vericez
evet canım beklemedeyizfisfisfis balsurat ve ben 17 aydir beklıyoruz mujdemizi.ya sen canım?bide bir belirtin varmı?yüce allahım ne olur bizi de müjdele rabbim.ne zormuş bu işler.sabır ver allahım.bu mubarek cuma günunde dualarımızı kabul eyle ya rabbim.sana yalvaran kullarını rerege cevirme rabiiiim amiiiiiin.
aylinam benim belirtilerden her aykinde farklı olan göğüs ağrısı bu ay daha çok hassaslaştı bide ani hareket edince sağ kasıkta batma oluyor ve belim çok ağrıdı çarşamba günü adet günüydü o gün karnım sanki adet olacakmış gibi sancıları şiddetliydi perşembe günü biraz azaldı bugün yok
kızlar bir kaç gun once benım de göğuslerim dokununca aciyordu ama artık acımıyor.adet olacakmışım gıbı gelıyor ama şidetli dedıl arasıra. kızlar dilerim allahtan kı siz hamile olasınız inşallah.müjdenizi beklerim BALSURAT :teytey:
Adeti gecikmiş olanlar hepimiz vericez bu müjdeyi inşallah :dance::dance::dance:
kızlar bişi sorcam hamile olduğunuz ilk ay bi telaş durumunuz varmıydı..bende iki gündür durduk yere bi ateş basması, bi panik durumu,elim ayağım tutmuyo sanki...hamişlik beklerken erken menapozamı giriyorum yoksa ben ya...
sudenaz merhaba nasılsın?kontrole gittin mı?
saat 3 te canım randevum...1 saat sonra çıkıcam işten..gidicem..inşallah kocaman olmuştur yumurtacıklarım :roflol:
bilmiyorum nekadardır deniyosunuz ama benim ilk aylarda böyle oluyodu..adet günüm yaklaştıkça bi ateş basmaları oluyodu.ama malesef psikolojikti...sen bunu düşünmemeye çalış yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?