Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

4 senelik evliyiz 3 senedirde istiyoruz hiperprolaktemi hastasıyım ama suan düştü prolaktin 16
gecen ay 25 nde olmusum yani daha 3 gün gecmiş yeni

:Saruboceq: inşallah canım inşallah tam 36 aydır hep bir sürpriz bekledim belki senin agzından cıkacak lafı bekliyordu opuyorumnanaktan

kadriyem kız ben kağıt kebabını bütün malzemeleri küp küp doğruyorum soğanda var hepsini azıcık mısır özü yağı karabiber pul biber kekik harmanlıyorum çiğden yağlı kağıda tepeleme koyup üzerine azıcıkda tereyağ koyup sarıyorum fırında 60 dakika pişiyor pişerkende ısıya dayanıklı bir kasede su koyuyorumki etler kurumasın bak benim dediğim gibi yap hem sebzeler et kendi suyuyla pişiyor daha sağlıklı ve pratik oluyor
benimkilerim içinde sebze olarak patates,havuş,bezelye,soğan,domates,yeşilbiber ve mantar birde böyle dene bak

fırında tavuk 1 kilo ikiye bölünmüş kanat veya 5 adet but
tavukları yıkayıp limonla ovun,köri(konulması şart),karabiber,pulbiber.karabiber le harmanlayın 5adet patatesi elma dilimi gibi dilimleyin,sivri biber 2ye bölünmüş sarmısak ve 3adet domatesi doğrayıp hepsini harmanlayıp fırın tepsisine dizin tesiyi yağlı kağıtla sarın 45 dakika pişme süresi 5 kişilik afiyet olsun
kesinlikle alüminyum folyo kullanmayın hem çok zararlı hemde yemeğe ışık girmediği için lezzetli olmuyor

benimde eşim erken geldi bende çok yorgundum oturduk sohbet ettik şimdi yedi yattı sanki bende namaz kılacakmışım gibi ezanı bekliyorumkaydirigubbakcemile3

hayat 34 cüm barbunya tarifim var ama yarın tefterime bakıp müsait olduğumda yazayım olurmu bak benimde aklıma düşürdün bende yarın barbunyamı yapsam CADIARZU

cnaım ben kaçıyorum 2rekat namz kılım sonrada mutfaga gecıma nca olur zaten optum rabbımoruçalrımız kabul etsı şimdiden

canım ALLAH kabul etsin bizim içinde bol bol dua et oluru benim adet gene sökülmediya :gitme:
test yapmadanda söküleceği yok hele kan testi yapsam eve gelince adet oluyorum para veriyorumya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…