Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

iiyim canım msjhalrı okuyordum sen nasılsın yattım yattım uyku tutumadı kalktım geldim bende :9
yarına misafirm var onu duşünüyordum neler yapsam nasıl yapsam diye.gerci kafamda hepsini ayarladımda işe başlamadan gecmezsıkıntım.yarına 8kişilik yemek hazılrıycam 3te cocok var.ya yemekten korkmuyorum bikere başladımmı geriis gelir
salonda yemek masasını hazırlıycam eşimde hepimize dar olur bız erkekler yerde yiyelim dıyor yenı tabla yaptı eşim yer sofrası gıbı bırazda orda yemege heveslenıyor gelenlere dıycekkı bunu ben yaptım oyuzden yerde yemek istiyor o.
yer sofrasındada yaptıgım şeyler kendını göstermezkı
(yanlış anlaşılmasın normalde yerde yerız bız yemegı daha rahat ediyoruz çünkü

ama özel davetelrde masadha ıyi oluyor
bılmıyom napcam masada da sılışılcak artık ama eşimleyarın iftara yakın bi tartışmaızolur nıyebruaya hazırladında sıkışcazdader duurur şimdi

olsun canım küçük masanız felan yokmu yerde yemek istemiyoran madem
bizde yarın annemdeyiz onunda msaya sığılmayacak 8 biz 2 de çocuk var
annemde de masaya sığılmayacak ama küçük mutfak masasına gençler otururuz dedim
boşver eşinlede tartışma bırak gönlü olsun dersin sende eşim yaptı sofrayı ilk size kısmet oldu diye hem hoşunada gider yabancı değilse misafirleriniz.
benide uyku tutmadı 3 e kadar beklerim sahur yapar yatarız bizde

yer sofrası olursa erkekelr oturur zaten oraya çünküben otur kalk yapamam
gerci sevgılı eltıcıgımdegelcek ama bana pek bı hayrı dokunmucak oyzudne yanlızım yanı diğer misafirler yardım ederler zatn ya
bıde sulu yemegı sofraya getircem isteyen alsın mutfakta ana yemek ve plavolck servıs yapılck okadr

e işte erkekler yerde otursun boşver ne olacak
daha ne olsun aman zaten misafir gelince başkasının hayrı pek dokunmuyor canımya
ben hep kendim yapayım istiyorum mutfağımda birinin olması pek hoşuma gitmiyor açıkcası heryer karman çorman oluyor zaten. Bende haftaya sınav var sonraki hafta alcam misafir eşimin amcasıgili ne yemek yapsam diyorum ama etli yaprak sarıcam pilav olur salata fırında tavuk patatesli tatlı yaparım belki bi iki bişey daha yaparım ilk gelecekler
evde temizlik yapılmadı genel temizliği bayrama yapıcam camları kadın siliyor ben çok korkuyorum
şöyle misafir gelmeden önce kıyı köşeden ziyade bi temizleriz koçişlen..

ayy haftaya sınvvar dımı calıştınmı balı ben kıtap yuzu kaldırmadımyaa

canım benım kurtarıcım kağıt kebabı yapsana snede guzel oluyor hem sebze yemegı hemde et yemegı agırda olmuyo hem tavısye edrım canım yaaprsan tarıf verebilirm

nilufer nerdesınn.gece egliirm dedın ne o kız kocişle işin mı var yoksam ayy gercı regl sın dımı olmaz

of sorma içim çok kötü zaten 3 dersim var
koçiş bu sene de veremezsen kayı yaptırma diyor ( ama ben 3. sınıftayım

Soganı kavur patlıcanı patatesı havucu bezelyeyı mantarı ne varsa yanı evde onalrıda sotelergıbı yap ayrı bıeyrde etı pıŞır baharatla ve fırın kagıtları varya onalrı kare gıbı kes ıÇıne sar onu bÖrek sarar gıbıkenarlarınıda altına katla fırına ver kagıtların ustu kızarınca al servıs yap bukadr.ya berketlıbı yemek oluyor

fisfisfis peki sebzeleri soteledikten sonra fırın kagıdına koyduk etleride üzerinemi yerlestireceğiz kagıt acık mı kalacak ayy ne cok soru sordum şimdi bayılacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…