- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #35.361
ayy tazemi kurumu
kuru tatlımm dun aksam bugunu hazırlık olsun dıye hasladım benımde mısafırım var dun aksamdan bazı hazırlıklarımı yaptım bend ksuummm
geçmiş olsun kuşuum..canım benim sorma valal renglı gunumden bır hafta once mıdemden sorunlar yasamaya basladım yanma felan vardı gercı halada var hatta bugun yıne cok kotuyum neyse ben saglık ocagına kan verdım gebelık ıcın ertesı gun sonucları alamaya gıttım bana dedıler kanınız bozulmus yenıden kan vermenız geekıyor yarın sabah gelın ac karnına gelın verın pazartesı alırsınız tabı ben soklarda ve sınırden oluyorum neyse cuma sabahı ıdrar yaptımm yok ıkıncı cızgı ama hala kırmıızı kartı gormedım tabı herseyın hayırlsıı dıyorum ksusum ozlettın kendını yaaa
hoşbuldum kuşuuum.. lülülülüselam arkiler nasılsınızkaydirigubbakcemile2
gülerim hoş geldin hihoyyythihoyyyt
nasıl yapıyon kıııısss anlat bakem banada..ayyy keşke haşlamasaydın
canım barbunyanın kara suyu vardır çok lezzetlidir sen şimdi haşladın kara suyu çıktı gitti neyse gazı çıkmış oldu birdahakine haşlama akşamdan suda beklet pişerkende üzerine çıkan köpüğünü gazını alırsın ama neyse şimdi daha çabuk pişer
birde bu tip bakla gilleri düdüklüde sakın pişirmeyin hava çıkarmadığı için hazmı zor ve yedikten sonra insanın midesini sıkıştırır[/QUOTEbılgıleırn ıcın cok tesekkur ederım hayatımmm bır dahakıne dedıgın gıbı yaparım ve ben o sıyah suyu gorun ohh ıyıkı haslamısım dedım ammada sıyh su attı dıye sevınmıstımmm:kedi: bırazdan cıkcıam cok ısım var kızlarr ıns anlımın akı ıle cıkarımm aksam kı yemekden ılk defa evıme gelecek ınslarda var bakalımm:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?