Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

geçmiş olsun kuşuum..
ama yinede kırmızılar gelene dek bi ümit var.. dualarım seninle

selam arkiler nasılsınızkaydirigubbakcemile2

gülerim hoş geldin hihoyyythihoyyyt
hoşbuldum kuşuuum.. lülülülü

ayyy keşke haşlamasaydın
nasıl yapıyon kıııısss anlat bakem banada..
belkim farklıdır beni kinden

neyse haşlamışsın güzelim karasuyu gitmiş birdahakine haşlama suda beklet akşamdan
şimdik bol soğanı azcık kavur içine küp küp doğranmış havucuda koy biraz daha kavur akabinde domates rendele kavvur akabinde salça patates istersen küp küp doğra kavur
1 diş sarmısağı 2 ye böl ekle pul biber karabiber ve barbunyaları suyunuda ekleyip yarım çay kaşığı şeker koy tuzunuda ekle 25 dakikada pişer servis yapıp Afiyetleeeeeeee

ohhh ellerıne saglık tatlımmm masama meze oalrak dusunuyorum bunu canım zatenn menum hazır ole ortdakda bır ıkı sey daha olsun ıstedımmmcokacimcoook

bu arada geçmiş olsun dilekelrin için teşekkür ederimm gülerimm çarşambaya kadr umudum bu sefer ama o güne kadar gelmezse yeniden test yapıcam tatlımm allahım bu mübarek günlerde mutlu haberler veiri hepimize inş..

canım barbunyanın kara suyu vardır çok lezzetlidir sen şimdi haşladın kara suyu çıktı gitti neyse gazı çıkmış oldu birdahakine haşlama akşamdan suda beklet pişerkende üzerine çıkan köpüğünü gazını alırsın ama neyse şimdi daha çabuk pişer
birde bu tip bakla gilleri düdüklüde sakın pişirmeyin hava çıkarmadığı için hazmı zor ve yedikten sonra insanın midesini sıkıştırır

bak meze olsun istersen salatasını yap
haşalnmış mısır,közlenmiş kırmızı biber,dereotu,kornişon turşu,limon sıvı yağ tuz harmanla ımm misgibi bak onu yap o daha güzel olur

valla ben genelde düdüklüde haşlıyorum baklagilleri

bide nilüferim barbunya tarifine bi ilave benden..
çaykaşığının ucuyla azccık tarçın koyarsanız.. barbunyanız hazır pilakiler gibi olur..
ama koyarken dikkatli olun çünkü çok keskin bi kokusu olduğundan çok azccık bile koysanız tadını alırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…