Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayyy benim laptopta bozulduya ekranı pır pır ediyor zor yazıyorum
patlat 2 şaplakklava:
gülerimde gelmiş hoşgeldin kız nerelerdesin özlettin kendini

hoşbuldum kuşuuum:1hug:
bilg kafayı yedi bende KKsızlıktan kafayı yedimkaydirigubbakcemile3
bugün oldu bilg.rım.. tabiki hemen KKya koştum.. daha yemek bile yapmadım oysa.. sen neler yapıyon.. hayat nasıl gidiyo

kudretim hoş geldin nasılsın
nerelerdeydin bakim klava:

canım bi yere gitmemiştim ama işlerim çok yoğun bu aralar ondan giremedim gülerde yok ne zamandır yeni gelmiş aynı anda geldik kaydirigubbakcemile5 ama hep takip ediyordum ramazan uğurlu geldi bol bol hamile haberleri okuyoruz maşallah darısı bizlerin başına

bu arada ramazan arifesinde adet oldum hemde üç gün erken galiba geçen ay içtiğim soğan suyu iyi geldi şimdi ramazan bitince tekrar doktora gidicem bakalım kaldığımız yerden devam edicez hiçte gitmek istemiyorum ama

sanki sen çok buralardaydın:mymeka:
buda seval gelsin onun için:mymeka:
gülerime vurmuyorum çünkü o mazeretini yazdışakkıdı
sağol kuşuuumopuyorumnanaktan

sahi yaa ben yeni açtım bilg. kimler hamiş
bitek ummuhan_d yi okudum başka kim var

canım sen bir ara rahatsızlanıp dr gitmişdin ne dedi dr
bende soğan suyu içtim 10 gün gecikmeli geldi
adetim onada gelme denirse leke leke ayy sinir luyorumya
ALLAHIM YARDIM ET bari ramnazanda böyle sorunlar yaşamasam

hayırlısı olsun canım benımde gelmedı erhalde havalarda degısıyor ya o yzuden olabılır canım benım cıkmam gerekıyor kızlarr pazartesı gorusuruzzz ıyı bakın kendınıze opuyorum kocaman sızıııı

bebem nbr kuşum..

vedam bu arada benimde bu ay 4gün erken geldi hep vaktinde gelirdi... hemde denizde geldi.. tabi ben kenarda oturdum millet yüzerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…