- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #35.401
canım sen bir ara rahatsızlanıp dr gitmişdin ne dedi dr
bende soğan suyu içtim 10 gün gecikmeli geldi
Adetim onada gelme denirse leke leke ayy sinir luyorumya
Allahım yardım et bari ramnazanda böyle sorunlar yaşamasam
hayır canım yapılıyor bendaha aşılama yaptırmadım direk tüp dediler
bana da ilk aşılamamdan sonra drlar tüp demişti ama biz sebepsiz infertilite diye 2.aşılamayıda denedik..kızlar ya ben bir kere aşılama yaptım tutmadı acaba istesek hemen tüp bebek yaptırabilirmiyiz yoksa doktorun dediği gibi 3 defa aşılamadan sonramı yapılıyor
canım benim şu anda acayip sancım var sanki regl gibi ama bu 4-5 gündür var daha olmadım ama sanki bu gün olucakmışım gibi
bilmiyorum :sinifsinif:
kızlar aramıza hoşgeldiniz.. inşlh en kısa zamanda sizlerde görürürsünüz çift çizgimizikaydirigubbakcemile5:sinifsinif: bende olacakmısım gibi sancım var 3 gündür olmadım offf ne olacaksa olsun gerildim iyice
canım bekliyoruz safra kesemde polip vardı 4x2 mm doktor 6 ayda bir kontrol demişti bende 8 ay sonra yani bu ay gittim 8x4 mm olmuş yani 2 katı olmuş ama ben yinede ramazandan sonra fakülteye gidip baktırıcam özellere pek güven olmuyo ameliyat diyolar hemen herşeye adetimde bu ay erken ve güzel oldu çok geldi çok sevindim soğan suyunun faydasımıydı artık neyse oldu işte
Kızlar bu arada ben namaza baŞladım allahıma ŞÜkÜrler olsun eŞİm kılıyodu onun sayesİnde bana Örnek oldu İÇİm daha bİ rahat Şİmdİ artık kafama takmıyorum sabır dİlİyorum allahtan yÜce rabbİm en İyİsİnİ en hayırlısını nasİp etsİn hepİmİz İÇİn
çok geçmiş olsun tatlım..canım bekliyoruz safra kesemde polip vardı 4x2 mm doktor 6 ayda bir kontrol demişti bende 8 ay sonra yani bu ay gittim 8x4 mm olmuş yani 2 katı olmuş ama ben yinede ramazandan sonra fakülteye gidip baktırıcam özellere pek güven olmuyo ameliyat diyolar hemen herşeye adetimde bu ay erken ve güzel oldu çok geldi çok sevindim soğan suyunun faydasımıydı artık neyse oldu işte
Kızlar bu arada ben namaza baŞladım allahıma ŞÜkÜrler olsun eŞİm kılıyodu onun sayesİnde bana Örnek oldu İÇİm daha bİ rahat Şİmdİ artık kafama takmıyorum sabır dİlİyorum allahtan yÜce rabbİm en İyİsİnİ en hayırlısını nasİp etsİn hepİmİz İÇİn
hosbuldum hosbuldum opuyorumnanaktan
bende bugün ilk defa bu kadar stres yaptım test yapayım diyorum cok mu erken acaba?
ayy canım ya çok sevindimşenizşenizşenizşeniz
valla bir insan ancak bukadar sevinir bu haberekaydirigubbakcemile2
nasıl şimdi daha bir huzurlusun değilmikaydirigubbakcemile2
güle güle :gitme:ayy serinim nedense sen hep geliyorsun benimde çıkmam gerekiyor :gitme:
işlerimekoyulmam lazım bir an evvel akşama misafirler var bugüğn burda biraz oturdum çünkü market işini eşime devrettim
görüşürük kızlar bayyyy
evet canım hemde çok huzurlu inan namaz kılarken heyecanlanıyorum allahım inşallah hep böyle olur ömür boyu eşim sürekli kılıyo çok şükür hiç kaçırmaz ben daha yeni başladım ramazanda yani iş yerinde olduğum için bir tek öğle namazımı kaçırıyorum onuda gelir gelmez kazasını yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?