Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım bekliyoruz safra kesemde polip vardı 4x2 mm doktor 6 ayda bir kontrol demişti bende 8 ay sonra yani bu ay gittim 8x4 mm olmuş yani 2 katı olmuş ama ben yinede ramazandan sonra fakülteye gidip baktırıcam özellere pek güven olmuyo ameliyat diyolar hemen herşeye adetimde bu ay erken ve güzel oldu çok geldi çok sevindim soğan suyunun faydasımıydı artık neyse oldu işte

kızlar ya ben bir kere aşılama yaptım tutmadı acaba istesek hemen tüp bebek yaptırabilirmiyiz yoksa doktorun dediği gibi 3 defa aşılamadan sonramı yapılıyor
bana da ilk aşılamamdan sonra drlar tüp demişti ama biz sebepsiz infertilite diye 2.aşılamayıda denedik..

bildiğim kadarıyla tüp için 3aşılama vede 3yıllık evlilik gerekebiliyomuş.. ama drla koşursan belkim sanada tüp için rapor yazabilir sonuuçta 1 aşılaman var.. onlar isterse ayarlıyolar prosedürleri..

canım benim şu anda acayip sancım var sanki regl gibi ama bu 4-5 gündür var daha olmadım ama sanki bu gün olucakmışım gibi
bilmiyorum :sinifsinif:
:sinifsinif: bende olacakmısım gibi sancım var 3 gündür olmadım offf ne olacaksa olsun gerildim iyice
kızlar aramıza hoşgeldiniz.. inşlh en kısa zamanda sizlerde görürürsünüz çift çizgimizikaydirigubbakcemile5

Kızlar bu arada ben namaza baŞladım allahıma ŞÜkÜrler olsun eŞım kılıyodu onun sayesınde bana Örnek oldu ıÇım daha bı rahat Şımdı artık kafama takmıyorum sabır dılıyorum allahtan yÜce rabbım en ıyısını en hayırlısını nasıp etsın hepımız ıÇın

canım ameliyat diyorlarsa git sakin sakin herşeyin yerinde ameliyat ol
sonradan patlarsa çok tehlikeli
bizim bir akrabamızda gerek yok ameliyata dedi sonra birkaç yıl sonra patladı ameliyat oldu ama ciğerlerine sarılık bulaştırdı ALLAH rahmet eyesin vefat eetti
inan seni üzmek için söylemedim ama önlemini al diye söyledim
patlamadan ameliyat diyorlarsa git ol
canım benimya çok geçmiş olsun:teselli:
bunlarda senin içia.s.a.s.a.s.

GÜlerım zaten bızde aralıkta 3 yıllık olucaz hayırlısıyla belkı yaparlar herŞey para zaten merak etme para ıÇın onuda yaparlar

ayy canım ya çok sevindimŞenizŞenizŞenizŞeniz
valla bir insan ancak bukadar sevinir bu haberekaydirigubbakcemile2
nasıl şimdi daha bir huzurlusun değilmikaydirigubbakcemile2

çok geçmiş olsun tatlım..
artık tam adet olabildiğime bile seviniyorum bende.. 2 aşılamamdan sonra eski düzenime tekrar kavuştum.. yine önceki gibi 5gün geldi adetim.. inan buna bile sevinir oldum artık..

allah kabul etsin canım..

hosbuldum hosbuldum opuyorumnanaktan
bende bugün ilk defa bu kadar stres yaptım test yapayım diyorum cok mu erken acaba?

ayy serinim nedense sen hep geliyorsun benimde çıkmam gerekiyor :gitme:
işlerimekoyulmam lazım bir an evvel akşama misafirler var bugüğn burda biraz oturdum çünkü market işini eşime devrettim
görüşürük kızlar bayyyy

ayy canım ya çok sevindimşenizşenizşenizşeniz
valla bir insan ancak bukadar sevinir bu haberekaydirigubbakcemile2
nasıl şimdi daha bir huzurlusun değilmikaydirigubbakcemile2

evet canım hemde çok huzurlu inan namaz kılarken heyecanlanıyorum allahım inşallah hep böyle olur ömür boyu eşim sürekli kılıyo çok şükür hiç kaçırmaz ben daha yeni başladım ramazanda yani iş yerinde olduğum için bir tek öğle namazımı kaçırıyorum onuda gelir gelmez kazasını yapıyorum

bence safra kesesi için doktor ameliyat dediyse ol canım ben gecen sene haziranda oldum ertelediğim için ameliyatım cok zor gecti

Ben bu gÜn temızlık yaptı ondan Çok susadım burası Çok sıcak olduĞundan aÇlık aklım agelmıyo sadece susuzluk zor verıyo

güle güle :gitme:
sana kolay gelsin canımopuyorumnanaktan arada yardıma gelirim istersen.. camı açman yeterli..

allah kabul etsin canım.. 1rekat bile kılmak bizim yararımıza..
bende ara verdim. adetten sonra başlamak beni biraz zorluyo.. düğündü, misafirdi, tatildi derken 15gün ara verdim.. tekrar başlasam çok iyi olacak..

ne kadar güzel eşinde kılıyomuş.. benimki kılmayı bilmiyo.. ben öğretmeye çalışıyorum ona..

slm kızlar nasılsınız uzun suredır yazamıyorum sıze

subat ayında bıraktıgım tedavıye salı gunu yenıden baslıcam randevu aldım bakalım ne dıcek dr ozledım hepınızı

yenı arkadaslar gelmıs aramıza ne guzel varmı hamişler...

bumuyanı sen neler yapıyosun cnm ve dıger eskı arkadaslar nasıllar... optm sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…