Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

senin kac cıkıyor prolaktinin
benim ilac vücudumda ödem yapardı şişerdim resmen ayaklarımı hiçbiryere sıgdıramazdım kocaman olurdu

yok parl......el bende mide bulantısı baş dönmesi gözlerde kararma kör oluyorum sanıyordum
benimde enson 45 di
dos...ex verdi oda vupppp 0.0 düşürdü hepten prolaktinsiz kaldım kaydirigubbakcemile3

ama yükseldi ben anlıyorum yükselince karnım göğüslerim şişiyor adet olamıyorum
ilacı içince hepsi iniyor
bende prolaktinde inince fsh hormonu yükseliyor
çok dengesizim dört dörtlük pkoyumsenağlama
ALLAHım sen yardım et banasenağlama
fsh en sonda o da 45 di

evet direk tüp diyorlar 3 sene öncede düşük yapmıştım ben:gitme:
ya arkadaşım bende yumurtada olmuyor ya çok üzgünüm eşimin kardeşinin bebeği var bizim yok hemde evleneli 1 sene olmadan kucaklarına aldılar onların yanında çok kötü oluyorum
benim yaşımda var 29 olucam
ALLAHIM yardım et bana ne olur
tüp bebeğe de eşim gelmiyor benimde ona yüzüm yok çünkü yıllaarca beni dr götürdü getirdi
o da neler yapmadiki ne veridysem şifa olsun bebek olsun diye yedi durdu yıllarce benimle birlikte

bende 30 yasındayım ne yapalım arkadasım demek bize hemen almak kısmet değilmiş bizde istemezmiydik istediğimizde hemen alalım kucagımıza ama olmadı zamanı değilmiş ben mesela sabah eltimle konustum bebeği vardı 9 aylık 2.ye hamileymiş onu duyunca sandım ki dünyam basıma yıkıldı bizden 1 sene sonra evlendiler mesela
düşün kadın senesi gelmeden dogurup duruyor bendende 4 yas küçük kendisini sevmeme ragmen duyunca bu sabah üzülmüştüm ama aksamüstü test yaptım bende hamileymişim kader kısmet işte

ayy getir arkadasım ben cok inanırım duaya ramazan basladıgından beri ezanı bekledim cok inandım ki allahım bana bir mucize yaratacak ,adetim gectiği andan itibaren allahım umudumu yarım bırakma diye dua ettim yüce allahım dualarımı kabul etti sonunda

canım bak birde bu var
Terfice, tüncina hatimleri okunur.
Çocuk Düşmemesi ıçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…