E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #35.481
kızlar çıldırıcam adetim 3 gün gecikti test yapıyrm negatif. Arkadaşlarım diyo ki hemen çıkmayabilir. 2 gündür acayip midem bulanıyo, midem ağzıma geliyo sanki. Oruçtan mıdır acaba? Aranızda var mı test yapıp da önceden negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen???
kısırlığın tanımını biliyorum
ama sizin bildiklerinizi de öğrenmek istiyorum ve aynı soruyu sizlere tekrar sormak istiyorum:
kısırlık bölümün de de ardığımı bulamadım da
kısırlık teşhisi konulabilmesi için bir kadında ne gibi eksiklikler oluyor?
bumuyani, selected,rufeyda serra ve diğer ızlar. neler yapıyorsunuz. nasılsınız. kusura bakmayın pek uğrayamadım. nasılız bakalım. listeniz nerede göremedim.
maa şuda var cevremden yan bı ornek vereyım amcamın gelini adeti 1hafta geciyor idrar vekan testı yaptırıyor çıkmıyor bışey 10gun egciyor yıne çıkmıyor ve adet sökturucü kullanıyor 1hafta daha beklıyor yıne gelengıden yok msnde konusurken deıdm ya bi test daha yapsan dıye evdede varmiş test yaptı ve çıktınerdeyse bıdakı adetı geliyordu ozman çıktı idardada kandada ilk yaptırdıgı teslerde 010 0020 böle değerler çıkmıştı
ilaç kullandıgı için bebk sakat olur bılme ne dediler şimdi tosun gibi ogluus var allah bagısşasın yanı dedım ya ufakta osla bıumıt avr ama umıt baglama sen yınede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?