Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sudenazcım canım iyi haberlerini bekliyom haa ona göree.. benimde tahminmice bugün 12.günüm.. reglimin.. ama adetimi bile hesaplamadım bu ay.. sanıırm sağdan yumurtlucam o yüzden takmıyom.. inş senin iyi haberinle seviniriz..

valla kızlar nedense çok heyecanlıyım..ilk defa yumurtalarıma bakılcak..acaba kaç taneler ve nasıllar çok merak ediyorum..döner dönmez yazıcam canlarım....a.s. :dance: :dance:

canım inş kocaman olmuşlarıdrr:))sakin ol canım ben geçen ay gitmiştim.. usg den gözüküyor.. hben zor gördüm.anlıyamıyom usg görüntüsünü..siyah yuvarlaktı.. oradan tıklıyor dr ölçüyor usg otomatik olarak boyutunu.. hadi mutlaka yaz hebrlerini bekliyoz ona göreee:))

:dance: SLM ARKADAŞLAR BEN GELDİM... DUN YOKTUM BUGÜN BURDAYIM HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEMİŞİM... UMARIM HEPİNİZ İYİSİNİZDİR MSJLARI BİRAZ GÖZDEN GEÇİRDİM SUDENAZCIM ÇOK SEVİNDİM GÜZEL HABERLERLE GELMENİ BEKLİYORUZ... BUARADA BENDE HALEN ADET OLMADIM 13'ÜNDE GELMESİ GEREKİYORDU BİKAÇ GÜN DAHA BEKLİCEM EĞER GELMEZSE KONTUROLE GİDECEĞİM HİÇ SANMIYORUM AMA BİR İHTİMAL BELKİ BEBİŞTİR İNŞALLAH...

bi kaç sabah mide bulantım oldu kasıklarımdada ağrı var fakat adet olcam zamanda böyle oluyorum billmiyorum eğer hamileysem kaza kurbanı şans eseri olmuş olur o yüzden ümitsizim ama hamiş olmayı çok itiyorum offf senağlama

AYZAN CIM...yazını okurken çok güldüm..hani 40 yıl düşünsem ben bile pinpirikliyimdir..çok bi senaryo kurarım kafamda...hayal dünyam geniştirde .,,,arkadaşım..bu ERKEN MENAPOZ u nerden buldun çok merak ettim..ayol 28 yaşındasın da menapoz senin neyine...öperim tatlım seni...güzel şeyler düşün .

bu arada ASİ-MELEK ....13 ünden beri olmamışsın adet...seninde umutların yüksek şuanda....haberlerini bekleriz...hoşçakal.

yaw 2 gündür ateş basıyo ya habire,bi tedirginlik bi bişiler filan.bide geçenlerde bi filmde görmüştüm 33 yaşında kız erken menapoz olmuştu, hep aklımda kalmış menapoz dönemimnde olur filan diye:)) ordan şeyettim...ALLAH korusun ya azimliyim ben,doğurucam yani..bu azimle ilgili güzel bi atasözü var ama yazamıycam burya:)))öperim janım..

arkadaşlar bu hamilelik listesi ugurlu geliyo ben gecen sene bu zamanlarda yine böyle listeye girmişti ve hamile oldumu ögrendim yani bana ugurlu geliyo bu listeler :)

AYZAN cım..sağol canım...o atasözünü eşim pek bi sever...en darlandığında söyleyiverir....beni de güldürür...yok bişey gülüm..sen yoluna devam et...kim tutar seni...yakında çığıverirsin buracıklarda...ay bende hamişşşş im...listene yazıver diyye...ankara ya selam olsun.bütünnnnnn babamın sülalesi ankara da ...hepisine selam eder...göslerinden üperim.balım....AZ ÖNCE KLOMEN YUTTUYDUM DA ONDANDIR NEŞEM ...YOKSA BAŞKA NE OLSUN...KAFAYI YEDİM HERHALDE BEN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…