Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

LEYLİM CİM.....sen canımcın 21 yaşında ve şimdi bebişin mi var....vay canına...tabi bu da atasözü erken kalkan YOL alır...erken evlenen DÖL alır....işte benim gibi sona kalan dona mı kalır ne olur onu artıkın bilemem.

sudecim hayırlı haberlerle dönersin inşallah....
sabah çok kötüydüm öyle sinirlendimki evin bütün camlarını halılarını sildimm...
şimdi biraz daha iyiyim
geldiğinde benide eklermisin tekrar tarihim 17 temmuz

sabah uynamadan hemen önce rüyamda kızım oluyodu nisan ayında adınıda nisan koyuyodumm bu ay hamile kalsam acaba nisandamı doğuruyorum bilmiyorumm hesaplamdım ama içimden bi ses sürekli nisan diyo sabahtan beri içini rahat tut diyo bana

cocugum yok ikitane düşük oldu üçünçüyede kürtaj oldum yani benim durumum biraz farklı erken evlendim ama döllerim tutumadı

Son düzenleme:
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 3 AY ÖNCE KÜRTAJ OLDUM ŞİMDİ YENİ GEBELİK İÇİN BEKLİYORUM ALLAH HERKEZE HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN HAYIRLI CUMALAR....a.s

arkadaşlar Temmuz listesine beni de yazın ( 22.temmuz )
Hazirandada hüsrana uğradım. 3 gün geçikmeli olarak bugün hastalandım. Halbuki geçikince sevinmeye başlamıştım. psikolojik olarak bile bulantım oluyor zannediyordum.
3 aydır deniyorum. olmadı, artık 4. aya ümitler kırılmasın . Herkese sağlıklı bebişler vesin hayırşıyla ...

bugun aşılmaya başlamak ıcın doktora gıttım.bana yıne klomen verdı ama bana cok yan etkı yapıyo hatta bı tane kıstım olustu ve hala yerınde duruyo onun ıcın klomenı kullanmak ıstemıyorum.kullanmıs gıbı yapıcaam.cunku benım yumurtalarım zaten saglıklı olarak gelısıyo.yaaaa kafam cok karısık bana akıl verın lutfeeen

dasy merhaba ben ankaradan kezban bende 3 ay klomen kullandım bunun yanı sıra çatlatma iğneside vuruldum faydasını görürsün bırakmadan önce bence bi doktoruna sor derim

Bence de doktoruna sormadan birşey yapma. Kist yapıyor ama tedavisi oluyor onun. Kullanmış gibi yapmak da ne demek doktor anlamaz mı sanıyorsun? Walla anlar bi de utanırsın adamdan sonra. Ya doktorunu değiştir güvenmiyorsan ya da bir ay daha kullan klomen...

ama benım yumurtalarım zaten normal bı sekılde her ay gelısıyo.gogsumde de kıst var o yuzden cok agrı yapıyo ılac.benım arkadaslarım bu ılacı kullanmadn asılama yaptırdı yanı oyle de oluyo

KIRMIZIBEYAZ iiinnnnşaaallaaahhh hepimizin yüzünü güldürü rabbim en kısa zamanda...ALLAH keyfini hiç bozmasın,güzel gönlüne göre versin..ankaraya bekleriz janım gel...

denedım jenıfercım daha once catlatma ıgnesı yıne yapıcaklar.ama ben artık asılama olsun bıtsın dıyorum.sonra bırakıcam olmazsa zaten.tv sureklı anlatıyolar en cok turkıyede yapılıyomus bu tup bebek falan muhabettı hersey kendılıınden olabılırmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…