Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hayat canım hakkında hayırlısı bebeğin inş, sonbaharda seninle olur. ben yinede beklicem garanticiyim biraz hem kendimi de dizginlemiş olurum.

feyza79 inşallah hep hayırlısını istedik eşimle ben, olmazsada kısmet değilmiş diyeceğiz daha ilk ayımız deneyeceğiz.ama yinede mübarek ayda olmasın ayrı bir anlam benim için. opuyorumnanaktan

Günaydın canlarrrrrrrr,
cumartesi burdan ayrılırken bol hamişli haberlerle karşılaşırım inşallah demiştim
dileğim oldu
serinciğim çok sevindim senin adına ınşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.
aşkın bahar tomurcuğu testte bile yazıyo eğer silik bi çizgi bile varsa gebe kabul ediliyo diye
ınşallah hamilesindir. Seninle 7. hamilemi,z mi çıkıcak ramazanda
Ya ne harike değil mi arkadaşlar
Allahım Hepimize nasip etsin ınşallah bu mutluluğu

aminnnnnnnnn bu ay bereketli olcak kizlarrr daha cok hamis haberi alcaz eylül sonuna

papatyanil, serin 7979, gulde
Kızlar ya maşallah gece hiç uyumuyomusunuz yaw
ben akşam 10 deyince bayılıp kalıyorum uykusuzluktan
hiç dayanamam sabah erken kalktığımdan heralde
ya size imreniyorum gece ne güsel sohbet ediyosunuz
bendemi katılsam diyorum ama gece dayanamıyorum kiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

kıslar yaaaaaaa
karnımda hafiften ağrılar var :bbo:
galibe benimkiler geliyo püüüüüüüüffffffffffff mafoldumben
sinir bozucu bi olaya yaaaw mirmirmirmir
zaten bu aydan ümitlide diildim ama ne bilemmm

canım bende senin gibiyim inan akşam işden geliyorum iftarlık hazılıyorum gece sahur ıcın hazırlık yapıp bırde ertesı gunun ıftarlılarınınhazırlıklarını yapıyorum hooppp saat olmus 10 en erken sonra cok yruluyorum esıme dıyorum ben ayakda olacagım surece ıs yapıyorum en ıyısı yataga yatayımm dıyıp yatıyorumm :kedi:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin..
Allah ikinizinide nazarlardan korusun..

bence hamilesin canım. çünkü silikte olsa 2.çizgi çıkmış. dahada emin olmak için istersen bugün bide kanda baktır derim ben. ama hamilesin bence:CüvCüv:
çok tebrik ederim canım
:teytey::teytey: :teytey: :teytey:

oh oh ne güzel hamişler çoğalıyo:lepi:

:teytey: :teytey: :teytey:
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz...
inşlh listemiz size.. sizde listemize uğrlu gelirsiniz.. hepimiz böyleee oluruz inşlhhh :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5

evet beklemekten başka çare yok. inş.bekleyişimiz boşa çıkmaz..

güzel bi şarkıda çalayım size... haftaya güzel başlayalım bakalım..

hadise -- evlenmeliyiz...
gel gelsenede beni övsene
senle ben yan yana bi düşünsene
gel gelsenede aynı sahneyede bence evlenmeliyiz bence bu sene
ah le le le le
ah le le le le

haydiiiii beraber.. oturmak yok hoppaaa :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…