- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #35.621
canım benım ıns hamılesındır sende carsambayı bekleme test ıcın bence kanda da baktır hemenn
aminnnnnnnnn bu ay bereketli olcak kizlarrr daha cok hamis haberi alcaz eylül sonunaGünaydın canlarrrrrrrr,
cumartesi burdan ayrılırken bol hamişli haberlerle karşılaşırım inşallah demiştim
dileğim oldu
serinciğim çok sevindim senin adına İnşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.
aşkın bahar tomurcuğu testte bile yazıyo eğer silik bi çizgi bile varsa gebe kabul ediliyo diye
İnşallah hamilesindir. Seninle 7. hamilemi,z mi çıkıcak ramazanda
Ya ne harike değil mi arkadaşlar
Allahım Hepimize nasip etsin İnşallah bu mutluluğu
papatyanil, serin 7979, gulde
Kızlar ya maşallah gece hiç uyumuyomusunuz yaw
ben akşam 10 deyince bayılıp kalıyorum uykusuzluktan
hiç dayanamam sabah erken kalktığımdan heralde
ya size imreniyorum gece ne güsel sohbet ediyosunuz
bendemi katılsam diyorum ama gece dayanamıyorum kiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
arkadaslar size cok güzel bir haberim var bugün test yaptım pozitif cıktı inanamadık esimle tekrar test alıp yaptık yine pozitif ya ne tuhaf birseymiş hala inanamıyoruz 4 seneden sonra inanamamız aslında gayet normal
günaydı kızlar iyiyiz çok şükür saol duru ben dun sabah eşim uyrken bie bahaneyle erkende test yaptım banyoda. bakamadım bir müddet sonra korka korka gözüü açtım sonuç silik çıktı ikinci çizgi 3-4 dakika bekledim acaba görmek istediğm içimi görüyoru diye aynı ama pembemsi hafif silik bie çizgi.bakalım nolcak çarşamba falan tekrar edicem değişecekmi diye.aynı halsizlik bndede var adı atmaya halim kalmiyor bazen akıntım da var bayağı biraz daha bekliyeli bakalım duru kaçıncı günündü seni dün benim 32. günde yapmış oldum.
duru canım bazen hemen çıkmıyor teste ikimizde beklemede kalalım arada yine yaparız test hafta içi. benim sonuç yoruma açık iki tarafada yakın olabilirimde olmayabilirimde. sabah işte iki arkadaşa dedim biri hamilesin dedi diğeri yok negatif sonuç dedi. ben eşime sürpriz yapmak için söylemiyorum ona dedimki cmt si yapıcaz diye ama ben dayanamam yaparım,canım benim oruçtanmı belirti bilmiyorum ama öğleye kadar falan felaket yanma oluyor. karışıyor içim resmen.ben oruca bağlıyorum. benim şuyaşıma kadar bir kere midem ağrımamıştır. şaşilacak iş,neyse hakkımızda hayırlısı bütün isteyenler için.herkese hayırlı haftalarrrrrrrrrrrrrr,
herkese günaydııııınnn.. hayırlı haftalar kızlar
bizde hamile kalıcaz
HEMDE BUSENE
AH LE LE LE
AH LE LE LE
:teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?