- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #35.601
canımm cok sevindim Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsina.s.bende 30 yasındayım ne yapalım arkadasım demek bize hemen almak kısmet değilmiş bizde istemezmiydik istediğimizde hemen alalım kucagımıza ama olmadı zamanı değilmiş ben mesela sabah eltimle konustum bebeği vardı 9 aylık 2.ye hamileymiş onu duyunca sandım ki dünyam basıma yıkıldı bizden 1 sene sonra evlendiler mesela
düşün kadın senesi gelmeden dogurup duruyor bendende 4 yas küçük kendisini sevmeme ragmen duyunca bu sabah üzülmüştüm ama aksamüstü test yaptım bende hamileymişim kader kısmet işte
benİmde karın aĞrım baŞladı (galİba buayda olmadı)yarın regl gunum mubarek ezanda okunuyor Şuan
rabbİm ezanın hurmetİne buay nasıp et bana :9
bumuyani, selected,rufeyda serra ve diğer ızlar. neler yapıyorsunuz. nasılsınız. kusura bakmayın pek uğrayamadım. nasılız bakalım. listeniz nerede göremedim.
günaydı kızlar iyiyiz çok şükür saol duru ben dun sabah eşim uyrken bie bahaneyle erkende test yaptım banyoda. bakamadım bir müddet sonra korka korka gözüü açtım sonuç silik çıktı ikinci çizgi 3-4 dakika bekledim acaba görmek istediğm içimi görüyoru diye aynı ama pembemsi hafif silik bie çizgi.bakalım nolcak çarşamba falan tekrar edicem değişecekmi diye.aynı halsizlik bndede var adı atmaya halim kalmiyor bazen akıntım da var bayağı biraz daha bekliyeli bakalım duru kaçıncı günündü seni dün benim 32. günde yapmış oldum.
kızlarrr günaydınnnn ben cumartesi gecesi kırmızı kartı gördüm yaaaa(( ıyıkıde ıkıncıye kan vermemısım ve sanırım renglı gunlerım uzadı benım o yüzden artık bir dahaki tarihimi 30 eylül olarak veriyorum canımm
evet ya güya 10 kalinca saycam kaldi 15canım bence sen şimdiden saymaya başlamışsın kaydirigubbakcemile3
ikinci silik ama belirgin olursa hamissin canim insallah.günaydı kızlar iyiyiz çok şükür saol duru ben dun sabah eşim uyrken bie bahaneyle erkende test yaptım banyoda. bakamadım bir müddet sonra korka korka gözüü açtım sonuç silik çıktı ikinci çizgi 3-4 dakika bekledim acaba görmek istediğm içimi görüyoru diye aynı ama pembemsi hafif silik bie çizgi.bakalım nolcak çarşamba falan tekrar edicem değişecekmi diye.aynı halsizlik bndede var adı atmaya halim kalmiyor bazen akıntım da var bayağı biraz daha bekliyeli bakalım duru kaçıncı günündü seni dün benim 32. günde yapmış oldum.
arkadaslar size cok güzel bir haberim var bugün test yaptım pozitif cıktı inanamadık esimle tekrar test alıp yaptık yine pozitif ya ne tuhaf birseymiş hala inanamıyoruz 4 seneden sonra inanamamız aslında gayet normal
günaydı kızlar iyiyiz çok şükür saol duru ben dun sabah eşim uyrken bie bahaneyle erkende test yaptım banyoda. bakamadım bir müddet sonra korka korka gözüü açtım sonuç silik çıktı ikinci çizgi 3-4 dakika bekledim acaba görmek istediğm içimi görüyoru diye aynı ama pembemsi hafif silik bie çizgi.bakalım nolcak çarşamba falan tekrar edicem değişecekmi diye.aynı halsizlik bndede var adı atmaya halim kalmiyor bazen akıntım da var bayağı biraz daha bekliyeli bakalım duru kaçıncı günündü seni dün benim 32. günde yapmış oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?