Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya hakketen
şu aşılama nasıl yaaa ben çok korkarım öyle birşey olmam gerekiyorsa mahfoldum ben((

valla bende küçükken hep aşılardan kaçtım hiç aşı olmadım okulda bile olmadım kaçtım
şimdi bırak tedaviyi bebiş varmı diye her ay kan veriyorum:roflol::roflol:
oyüzden insanın başına gelince herşey yapılıyor sıkma canını

aşılama o kadarda zor değil tüp bebek daha zorlu bir süreç
aşılamada ben karnımdan iğne vuruldum yumurtlama için yumurtalar 19 cm ulasınca çatlatma iğnesi vurdu doktor
yumurtam catlayınca esimden alınan spermi rahim içine enjekte ettiler

ayyyy aman Allahım !!!
ben çok ödleğim ağrı eşiğim düşük iğne görünce bayılıyorum herşey var ben de yani çok korkağım
ben 1.5 yıllık evli olup 7 aydır çocuk istiyordum şuan Allahıma bıraktım hayırlısı hormon testimi yaptırdım temiz çıktı ultrasonla rahime ve yumurtalıklarımda da birşey çıkımadı
bir tek rahim filmi kaldı onu da araya tatil felan girince yaptıramadım ramazandan sonra yaptıracağım ama çok korkuyorum(

canım ne tüp bebek ne aşısı senin daha 7 ay olmuş çok erken 2 yıl olmaması gayet normal .eğer problem yoksa ki sende de yokmuş bi problem .

nazcım esasw önemli olan rahim filmi ya birşey çıkarsa ya tedavi gerekirse??
ben öldüm bittim...(

rahim filminde tüplerin kapalı olup olmadığına bakaılır.zaten öyle bi durum olsaydı gerek ultrosonda gerekse hormon testlerinde nebileyim bişekilde anlaşılırdı.yumurtlayamama problemin olurdu mesela.

nazcım esasw önemli olan rahim filmi ya birşey çıkarsa ya tedavi gerekirse??
ben öldüm bittim...(

hem niye ölüp biticekmişsin canım.içini ferah tut.asıl bişi çıktığında tedavi olmazsan ölüp bitersin.tedavi olduğunda bebişine kavuşursun er ya da geç.aman kendiliğinden olsun inş.

ama bana bir doktorum bazı problemlerin sadece ultrasonla ve vajınal muyne ile anlaşılamayacağını söyledi..
rahim filminde herşey apaçık görünüyormuş o yüzden gerekliymiş zaten..uff Allahım sen yardım et..
sen yaptırdın mı nazcım??

yokcanım ben de 2 yıllık evliyim.9 aydır istiyorus.ondan önce bi düşüğüm oldu.hormon testi yaptırdım geçen ay benim de normal çıktı değerlerim.eğer bu ay da kalamazsam eşim sperm testi oluck.ben de vajinal muayene.

rahim filmini uyutarakta cektirebilirsin onun için hiç stres yapma canım vajinal muayenede öyle denildiği gibi zorda değil bunları kafana takıpta kendini üzme

inş hepsini yaptırır da kurtulurum..en azından artık içim rahat etsin istiyorum bakalım hayırlsı...

hiç denemedim serincim
öyle hesaplamalar yapmak stresi arttırıyor da diyor arkadaşlar
bende hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…