Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayyy benim canım çok sıkılıyor ugünnn son zamanlarda hiçde iş yapmak geçmiyor içimdennn yakında kovulmazsam iyidir vallaaalaelaelaelaelae

hayatcım ben geleyim sana yardıma.. artık işmi yaparız muhabbetmi ederiz kaydirigubbakcemile3

gel tatlım valal şöle oturuz karşılıklı laflarızz kahveçay derken hoooppp gün bitmiş patronda sepeti koluma takıvermiş hopaaaakaydirigubbakcemile

günaydın hijyenim nasılsın kuşum lü lü lülüopuyorumnanaktan

İyi olmaya çalışıyorum canım oruç tutuyoruz bebişle hamdolsun bugün 11.günümüz
Biraz midem bulanıyor genelde iftardan sonra yediklerimi çıkarıyorum ama sahurda iyi beslenmeye çalışıyorum vitaminde içiyorum sadece gündüz başım ağrıyor oda normal sanırım :sinifsinif: sen nasılsın bakalım

dikkat edin cnaım kendinizee hiç yormayın oruçda tutuyormusn besleneme ekstra dıkkat et tatlımmm sonra teyzelerıne yumurcak yumurcak bebısın resımlerını gonderırısınnopuyorumnanaktan

ben bu gün oruç tutamadım gece yatmadan önce midemde tuaflık vardı gece bir uyandım ölüyorum midem kaynıyor sanki bulantı karnımın içinde yanmalar felan var midem ağzıma geliyor annem tutma yarın dedi ama iikide tutmamışım felaketim hala 2 tane mide ilacı içtim banamısın demiyo yaa
ağzımın içi de sigara külü yemişim gibi resmen ((

besleniyorum yani zaten iştahım hiç yok sadece yemek için yiyorum

inşallah hayatcım sizde gönderirsiniz bebişlerinizin fotoğraflarını

canım benım mıdenı usumtmsuundur yada bebeıs belırtısıdr kı ıns bebiş den bolesındır hihoyyyt

canım benım mıdenı usumtmsuundur yada bebeıs belırtısıdr kı ıns bebiş den bolesındır hihoyyyt
ya bilmiyorum ki inşallah öledir göğüs acılarım hala devam ediyor kocaman oldular:kedi: hiç bu kadar uzun süre acımamışlardı ama ben umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye bilemiyorum yaaa inşallah bebiştir.

sabah şöyle magazin sayfalarına baktım anasını satayım tüm ünlüler nerdeyse hamile ve çocukalrı var hepside evlenmeden önce hamile kaldı adeletmi bu diyorum bazen off
isyan etmiyorum Rabbimin gücüne gitmesin de bizede versin hepimiz namusumuzla evlendik ettik
hatunlar evlenmeden göbüşlerini doldurdular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…