Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

daha önceki edetlerinde göğüslerinde büyüme varmıydı ukla

evet göğüslerim adetten önce ağrır ama hep 5-6 gün kala şimdi 17 gün öncesinden acımaya başladı ayın 10 da adet olucam düzenli olurum genelde hep yazdığım tarihlerde regl oldum ben şutarafagitti

kıs benim herif ölüp bitiyo kediye
ama iran kedisi istiyo pofuduk ve kar beyaz olcakmış
oda 650,00 lira artık bi maaşın yarısı gitcek oraya
napalım

ayy hadi bilgeciğimm inş sende bizee güzel haberleri veririsinnn inş tatlımm yaaa:1hug:

Allah anneciklerimize sağlıklı uzun ömür versin inşallahhh benim ki biraz rahatsız kızlar aklınıza gelirse dua edin olurmu Rabbim şifa versinn
canım geçmiiş olsun Allah acil şivalar versin anneciğine
annenlerimize sağlık ve uzun ömür versin Rabbim başımızdan eksik etmesin onları:Saruboceq:

AYYY BACIM BENİMDE ÖLE VALAL EVLENDİĞİMİZDE İSKELETOR GİBİYDİ ŞİMDİDE PUDUK OLDU 80 FELANDİ ŞİMCİK 105 ÇEKİYOR VE YEMEYEDE DEVAM EDİYORR :d

HERİFLERİ REJİME Mİ SOKSAK NAAPSAK
YENİ Bİ TOPİC AÇARMIŞIZ
KOCASINIZ ZAYIFLATMAK İSTEYEN KARILAR DİYE delikafadulden delikafadulden

kıs benim herif ölüp bitiyo kediye
ama iran kedisi istiyo pofuduk ve kar beyaz olcakmış
oda 650,00 lira artık bi maaşın yarısı gitcek oraya
napalım

yapma yaa senin herif de kedinin hasını seviyo zevkli adam besbelli
seni aldığına göre ne şanslıyız dimi bizi çok seven pofuduk kocişlerimiz var dimi kıssopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:teytey:

kız benimkisi zayıflayamazz akıllm gecen ay kosy bandı aldı yuemıyoruz felan dıyee yuryor yuruyor dua gırıp cıkıp bıskuvi yiyip kola içiyorrr

HERİFLERİ REJİME Mİ SOKSAK NAAPSAK
YENİ Bİ TOPİC AÇARMIŞIZ
KOCASINIZ ZAYIFLATMAK İSTEYEN KARILAR DİYE delikafadulden delikafadulden
ayy benimkinin de göbüşü vardı azimle her gün yürüdü şimdide spor yapıyor işe yaradı valla
günde 100 tane mekik çekiyor pantolanlara sığamayonca başka çaresi kalmadı adamceğizin kaydirigubbakcemile3bana da poponu erit diyo
benim üst tarafa 36 beden popo kısmım 38 beden ama genetik bizim sülalenin hatunlarının hep dötleri büyük diyorum kendini avutma diyor bana kaydirigubbakcemile3nasıl eritcem bilemedim okadar da spor yaptım gitmiyor melet tee duvarlara vurdum olmadı valla sengözlerimebaksanab

nur cum valla ağzımdan aldın aklımdan geçmedi değil ama zayıflayıp ne yapacaklar böle iiiler çok yakışıklı olmasınlar dimi ama benimki 20 kilo aldı ama uzun boylu ya göstermiyo kilosunu yoksa hemen tekrar başlar spor salonuna canım allah annene acil şifalar versin en kısa zamanda ayağa kalkar inşallah

nesi varmış 38 beden poponun kadının kalçalısı makbul ben 38 dim şimdi 42 oldum ne yapsam gitmiyo valla ama rejimde yapamıyorum ki yavaş yavaş veririm herhalde

benm reglime 3 gün kaldı
ve yumurtlama döneminden beri akıntım hiç kesilmedi
hala devam edio

güzelim moralini bozmak gibi olmasın ama ben evlenmeden bayaa önce 15 gün boyunca kanama gördüm vede sürekli ağrım vardı kasıklarımdan aşağı iniyodu vde tuvalette çok sancı çekiyodum doktora gittim kistim varmış bi ilaç verdi bu sefer daha kötü akandım ama kurtuldum kistten o zmanlar evli olsam iyileşince kesin hamile kalırdım çünkü rahmim tertemiz olmuştu

ay nebilim anacım büyük işte <:) yapcek bişey yok valla
ayy acaba doğumdan sonra da büyürmüki korkuyom valla :)))))))))))

ukla canım inş hamilesindir zaten bu siteyi hamilelik habarlerini okumak için açıyorum bumuyani ve seninkinide sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bu son beklememiz olur

ama sen akıntı diyosun sanırım sendeki iltihap adaçayı yağını duydunmu hiç bir pamuğa 1-2 damlatıp içine yerleştirip uygulyosun ama adetini 5. günü başlayıp bir hafta uygulanacak tüm iltihabını söküyor rahim tertemiz oluyor bu sonraki günler zaten yumurtlama zamanına denk geliyor bu şekil çok hamile kalan var bu sitede denemelisin

merak etme bişey olmaz emzirirken verirsin aldığın kiloları hemen tek yapmn gerken bol bol sıvı tüketmek rabbim yardım ediyor lohusa kadına ki o ilk kilolarda yakışıyor anneye versin de rabbim ben razıyım kilolara

ikramaya arkadaşım benm çik. kistim var zaten 2.5 cm lik
3 ay d.k hapı kullandım bırakalı 2 ay oldu
biran önce hamile kalmaya çalışıorum
önümzüdeki ayda olmazsa tedaviye başlanıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…