- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #35.901
ayyy kadriyem büyük gün geldi yarın kayın validem görümcem eltim ve kaynımlar bana geliyor inşallah rabbimin izniyle mükemmel bir sofra hazırlıyrum inşallah foto çekip burada sizlerle paylaşacağım
dolmamı sardım,sultan lokumumu yaptım,kalbura bastı tatlımı yaptım,barbunya salatası için barbunyalarımı haşladım
yarında fırında tavuk,mercimek çorba,fırında etli lazanya,zeytin yağlı taze fasulye ve dolmalarımı pişireceğim.
inşallah alnımın akıyla çıkarım bu işten kaynanam ve kayınpederim bana ilk defa yemeğe geliyorlar heyecen yaptım kızz dua et benim için yorgunluktanda ölüyorum
hepinizi öpüyorum..benim için dua edin
canım ben hamiş diilim...geçen ekimde hamiş kaldım kalp atışını duyamadık kürtaj oldum...sonra martta tekrar hamiş kaldım ama bu daha beter bi süreçti hem babamı kaybettim hemde dış gebelik geçirdiğimi öğrendim ameliyatla sağ tüpüm alındı..şimdi korunmayı bıraktım temmuzdan beri ama olmuyo bakalım artık hayırlısı canım...
günaydın kızlarr nasılsınız bakimmopuyorumnanaktan
günaydın kıslarrrr nabersinizzz
ayyy kadriyem büyük gün geldi yarın kayın validem görümcem eltim ve kaynımlar bana geliyor inşallah rabbimin izniyle mükemmel bir sofra hazırlıyrum inşallah foto çekip burada sizlerle paylaşacağım
dolmamı sardım,sultan lokumumu yaptım,kalbura bastı tatlımı yaptım,barbunya salatası için barbunyalarımı haşladım
yarında fırında tavuk,mercimek çorba,fırında etli lazanya,zeytin yağlı taze fasulye ve dolmalarımı pişireceğim.
inşallah alnımın akıyla çıkarım bu işten kaynanam ve kayınpederim bana ilk defa yemeğe geliyorlar heyecen yaptım kızz dua et benim için yorgunluktanda ölüyorum
hepinizi öpüyorum..benim için dua edin
svlcim buraya da yazmıştım
benim ilk belirtim kasık ağrısı idi
sağ kasığım özellikle ve afedersiniz ama ilişkiye girince daha da artıyor sanki dolgunluk hissediyordum
inşallah hamişsindir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?