Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayy kızlar ya yumurtlama dönemi vücutta ne gibi değişiklikler olur bilen varmı bana sevabına bi yazsınn belim çok ağarıyoo neden acaba adete 15 gün var ?

kızlar bu hafta aöf sınavına girecek var mı aranızda ya ben oruçtan hiç ders çalışamıyorum bir de sizi görünce buraya kaptırıp gidiyorum

ayın 7 si sabırsızlıkla bekliyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hemen umutsuzluğa kapılma bakalım daha vakti var demek ki bende 1sene2aylık evliyim biz de birkaç aydır deniyoruz geçen ay ucundan döndük bakalım bu ay nolcak bekliyorum yediğine içtiğine dikkat et kolay hamile kalmak için diye gir bak nette orda yazanları yapmaya çalış hadi hayırlısı hepimiz için inş fazla bekletmez bizi bebişlerimiz

Slm kızlar nasılsınız ay benım adetımde 11 eylÜl batma gıbı aĞrılar oluyo karıĞımda 2 3 gÜndr felan olurmıkı hamıle olsam bıle bunlar offff Çok sıkıldım ya beklemek Çok zor sızlerın adet tarıhlerınız ne kızlar

canım benım sen ehrseyın en iyisiniyaparsın canım benım rsim bekliyoruz bak :)
bıda kayınvalidem ve kyınperderın ilk kezmı geliyolar evıne ?şaşırdım kız buna ben

BENDE SINAVA GıRıCEM CUMARTESı SADECE 2 DERSıM VAR BÜTTE VERMEM LAZIM OFF AMA ÇALIŞYORUM AKŞAMALRI NE KADAR YETRLı OLUR BıLMYORUM
BU ARADA KıMSE SELAMIMI ALMAMIŞ ALINDIM VALLA NE CEVAP VEREN OLMUŞ NEDE BAŞKA BıŞımafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…