Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

‘’ Bı GÜN DÜNYAYA AıT BÜYÜK Bı DERDıN OLURSA RABBıN E DÖNÜP BENıM ÇOK BÜYÜK Bı DERDıM VAR DEME DERDıNE DÖNÜP BENıM ÇO BÜYÜK Bı RABBıM VAR NABERRR  DE’’

*** eylul ayı*** 01,09,2009

sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
ıronik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
hipatia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
nazela:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
nur1111:::::::::::::::::::::::::::::::::::.. 3 eylül
betul5:::::::::::::::::::::::::::::::::::.. 3 eylül
yabangulu07::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 eylül
zazez::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 eylül
cosmopoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
bijoux::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
cosmopoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
esmer35_35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
nilufermas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 eylül (klomen kullandı
haksever :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 eylül (klomen kullandı ve çatlatma iğnesi oldu)
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 eylül(bal+tarçın+çörekotu yapıyor )
cngemn::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 eylül
malatya__44::::::::::::::::::::::::::::::: 8 eylül
ukla:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::9 eylül(1 aşılama oldu şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
acrınsu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :11 eylül
RELAX::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :11 eylül
tugba20::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 eylül
ninova_ninova::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 eylül
mız mız:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :12 EYLÜL
Kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 eylül
crocusu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 eylül
selected ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 eylül (her şey çok guzel olucak umıdimizi kaybetmek yokkk.)
selocan85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
Feyza79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 eylül
aslica:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 eylül
filizim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 eylül
gurbetten:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 eylül
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 eylül
ikramaya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 eylül
deniz39:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 EYLÜL(16.ayı bitti artık salıverip koyuverdi )
veda_84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 eylül
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 eylül
pln01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 eylül
xxxxxangel::::::::::::::::::::::::::::::: 23 eylül
irmak34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 eylül
hayat_34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 eylül
papatyanil::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 eylül

Adet olan veYA aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini bekledıkleri inş olmam dedikleri adet günlerini bana bildirirse daha sağlıklı bi listemiz olur

yeni ayımız yenı hamişlerle gelsin inş

canım ya bişey sorcam gecen yıldna dersın kalıyorya kaç poara öduyosun gecen yıldan kalan dersler için

temuz 21rinde hasta oldum ve hala olmadım hasta valla korkuyorum artık tes yapmaktan yok çıkcak die off her ay böle beklemek öldürüyo beni kızlar yha :::::::(

kaydirigubbakcemile
temuz 21rinde hasta oldum ve hala olmadım hasta valla korkuyorum artık tes yapmaktan yok çıkcak die off her ay böle beklemek öldürüyo beni kızlar yha :::::::(

hala ne bekliyorsun kızım ya benim 10 gün geçecek ben koşa koşa hastaneye gider kan tahlili yaparım bişey yoksaki en azından adetimi düzenli olsun hemen idrar testi yap tamam kuzum umarm hamilesindir kızzzzzzzzzzz

saol yha tmm ilk başlarda bende 2 gün geçse hemen tes alır yapardım ama artıkın yoruldum korkuyom her tes yapışımda tek çizgi silik çıkmıştır die bile testi gözümün içine kadar sokuyom ama yok bu seferde ne yalan sölim tes bakmaya korkuyom yok die pöff

ne kadar lık evlisin nekadar suredır korunmuyosunz canım

canım gunun hep gecıyomuydu boyle cunku cok gecmıs 10 gun uzun bı sure eger hamıle deılsende adet duzensızlıgı var demektır bıan once ogren ona gore bı yol alırsın ama ınsallah hamılesındır.dualarımız senınle

günüm 12 iki gün geçti normel de 3 günde geri gider adet başlangıcı onuda eklersek 14 15 oluyo ett gecikirdi ama bukadar dil 3 bilemedin enfazla 5 gün tedavisini gördüm bunu hiçbir problem yok yumurtacıklar salam ve oldukca var oldunu söledi sadece zaman gerekliymiş yumurtacıların kabullenme zamanı benimde zaman zaman ölüm zamanım sabırsızlıktansırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…