- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.001
Kadrişim kısss çaldırdn geldim bacım ama çok işim var yoksa dedim hamişmi bu kıs koştum baktım ama yoksunkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2
kıslar neden konuşmuyosunuz
keyifleriniz nasıl
ben sabah yapcam tekrar arkadaşlar inş.sabah geldiğim gibi yazarım size haberi.
kızlar bugunlerde test yapcak baska yokmu ya lıstede bırsuru kısı adı var 1 eylul olan
ben bugün test yaptım negatif yarın yine yapcam inşallah pozitifi hayırlısıyla görürüm. Allah hepimize o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah...
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende hamiş olmak istiyorum.ama olmuyor. gerçi daha 4 aydır deniyorz ama pekte bi bilgim yok açıkcası neler yapmam geereki yor öğrencem inşallah sayenizde şimdiden tşk ler
Kadrişim kısss çaldırdn geldim bacım ama çok işim var yoksa dedim hamişmi bu kıs koştum baktım ama yoksunkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2
yine bir ezan daha ve yıne aynı dua
rabbım bizi yanlızlıkla imtihan etmesişn bizi yanlız birakmasın bızı O n suz bırakmasın
amin....
HİPATİA bu arada msjım sana biraz acemiyimde sitede alıntı yapmam gerekiyodu galiba
canım benim evet gerçekten istiyorum ama sanırım bunu tetikleyen yani daha çok tetikleyen şu oldu...önce babamı kaybettim babamı toprağa verdim ardından hamile olduğumu öğrendim ve peşinden dış gebelik teşhisi kondu 1 ay hastanede yattım iğneye tepki vermedi gebelik materyali...sonra iç kanama oldu ameliyata alındım sağ tüpüm alındı bu da yetmedi ameliyatta ayaklarımı yaktılar...sonra panik atak çıktı bende tüm bunlardan sonra ...şimdi yeni yeni kendime geliyorum tüm bunları 1 ayda yaşadım RABBİM sabrını verdi verdi ama babam babamın yerini doldurammıyorum sanki bir bebeğim olsa içimde babama büyüttüğüm o sevgiyi o na vericem hayatımdaki boşluğu o dolduracak ...ama bunca şeyden sonra sanki tüm olumsuzluklar beni bulacak gibi geliyor..bilmiyorum belkide çok acizim güçsüzüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?