Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kadrişim kısss çaldırdn geldim bacım ama çok işim var yoksa dedim hamişmi bu kıs koştum baktım ama yoksunkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2

ayy bırazdan cıkıcamm allahım inş geldiğimde kadrişin güzel haberlerini alırımmm:Saruboceq: tabi başka arkadaşalrdan güzel haberlede bekliyoruz yaniii biz bu ay tutturamadık en azından başka haberlerle sevinelim dimi amaaakaydirigubbakcemile3

geçen ay bekliyordum güzel haberi ama gelmedi...
ramazanın bereketi ile bu ay güzel haberler alırız inşallah hep birlikte :Saruboceq:

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende hamiş olmak istiyorum.ama olmuyor. gerçi daha 4 aydır deniyorz ama pekte bi bilgim yok açıkcası neler yapmam geereki yor öğrencem inşallah sayenizde şimdiden tşk ler

kızlar ya baya doldu topicigimiz ıns hamıs lıstemızde dolar böle zazez ve nurten cnm ıns hamıssınzdr kuzum ya sevınelım hep beraber kadrıyem sendemı test yapıon bakıyım heeee

canım daha cok yenıymıssın gercekten 4 ay bısey deıl olur ınsallah.ben 18. ayımdayım beklıyorum bakalım.bu ıs gercekten sabır ıstıyo ama ınsallah sen benım kadar beklememzsın
bu arada meslekdasız:)

senağlama senağlama

yine o berbat cümleyi kuruyorum ...bu ay da bişi yok olmadı yine yeniden olmadı ....bumuyani canım 20 eylül yeni tarihim (ki yine bişi olmayacak ama umut işte )... bi yakıyorum gemileri üzülüyorum sonra tekrar ümid etmeye başlıyorum...aslında biliyordum olmayacağını ama resmen kendim kendime oyun oynuyor sanırım kendime en büyük kötülüğü yine ben yapıyorum herşeyi bi belirti olarak görmekle....inş bekleyen arkadaşlardan güsel haberler alırız ...........

Son düzenleme:
‘’ Bı GÜN DÜNYAYA AıT BÜYÜK Bı DERDıN OLURSA RABBıN E DÖNÜP BENıM ÇOK BÜYÜK Bı DERDıM VAR DEME DERDıNE DÖNÜP BENıM ÇO BÜYÜK Bı RABBıM VAR NABERRR  DE’’

*** eylul ayı*** 02,09,2009

nur1111:::::::::::::::::::::::::::::::::::.. 3 eylül
betul5:::::::::::::::::::::::::::::::::::.. 3 eylül
yabangulu07::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 eylül
zazez::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 eylül
cosmopoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
bijoux::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
cosmopoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
esmer35_35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
nilufermas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 eylül (klomen kullandı
haksever :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 eylül (klomen kullandı ve çatlatma iğnesi oldu)
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 eylül(bal+tarçın+çörekotu yapıyor )
cngemn::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 eylül
malatya__44::::::::::::::::::::::::::::::: 8 eylül
ukla:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::9 eylül(1 aşılama oldu şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
acrınsu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :11 eylül
RELAX::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :11 eylül
tugba20::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 eylül
ninova_ninova::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 eylül
mız mız:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :12 EYLÜL
Kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 eylül
crocusu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 eylül
selected ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 eylül (her şey çok guzel olucak umıdimizi kaybetmek yokkk.)
selocan85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
Feyza79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 eylül
aslica:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 eylül
filizim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 eylül
gurbetten:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 eylül
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 eylül
ikramaya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 eylül
deniz39:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 EYLÜL(16.ayı bitti artık salıverip koyuverdi )
veda_84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 eylül
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 eylül
pln01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 eylül
xxxxxangel::::::::::::::::::::::::::::::: 23 eylül
irmak34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 eylül
hayat_34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 eylül
papatyanil::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 eylül

** eylül ayı bekleyenleri**

sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
ıronik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
hipatia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
nazela:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül

Adet olan veYA aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini bekledıkleri inş olmam dedikleri adet günlerini bana bildirirse daha sağlıklı bi listemiz olur

** ağustos ayı güzel hamileleri**

Dtbernat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
_Ezgi_ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz (klomen kullanıyo. Hayırlısı olsun)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
yvonna::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
LUDO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
ummuhan_d :::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
serin7979:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz

yine bir ezan daha ve yıne aynı dua
rabbım bizi yanlızlıkla imtihan etmesişn bizi yanlız birakmasın bızı O n suz bırakmasın
amin....

yine bir ezan daha ve yıne aynı dua
rabbım bizi yanlızlıkla imtihan etmesişn bizi yanlız birakmasın bızı O n suz bırakmasın
amin....

ne güsel yazmışsın canım ...ALLAHIM kabul etsin dualarımızı...

bu arada canım beni listeden çıkartabilirsin bu ayda olmadı...daha önceki sayfada yazmıştım ama sanırım gözünden kaçtı yeni tarihim 29 eylül ...

canım ya böle düşünürsen olmaz zaten sadece hamilelik için değil hayatındaki herşey böle yürekten inanırsan olur diyorum ben,ve sana soruyorum sen gerçekten bebekmi istiyorsun yoksa bebeğin olacağına bi türlü inanmıyomusun bence inanmıyosun,bu ay inanmayı dene ama kendini kandırma gerçekten inan olur allahın izniyle

HİPATİA bu arada msjım sana biraz acemiyimde sitede alıntı yapmam gerekiyodu galiba

canım benim evet gerçekten istiyorum ama sanırım bunu tetikleyen yani daha çok tetikleyen şu oldu...önce babamı kaybettim babamı toprağa verdim ardından hamile olduğumu öğrendim ve peşinden dış gebelik teşhisi kondu 1 ay hastanede yattım iğneye tepki vermedi gebelik materyali...sonra iç kanama oldu ameliyata alındım sağ tüpüm alındı bu da yetmedi ameliyatta ayaklarımı yaktılar...sonra panik atak çıktı bende tüm bunlardan sonra ...şimdi yeni yeni kendime geliyorum tüm bunları 1 ayda yaşadım RABBİM sabrını verdi verdi ama babam babamın yerini doldurammıyorum sanki bir bebeğim olsa içimde babama büyüttüğüm o sevgiyi o na vericem hayatımdaki boşluğu o dolduracak ...ama bunca şeyden sonra sanki tüm olumsuzluklar beni bulacak gibi geliyor..bilmiyorum belkide çok acizim güçsüzüm ...

canım başın sağolsun,ve de çok geçmiş olsun.secret diye bi kitap var okudunmu bilmiyorum ama okumadıysan şiddetle tavsiye ediyorum aslında sitedeki herkese faydası olacağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…