Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kesinlikle aynı fikirdeyim ben de kimseye söylemeyi düşünmüyorum birkaç çok yakın arkadaşım dışında. geçen gün biyere gittim teyzenin biri dedi ki hani sen hamileydin neden şişmedi karnın. takmam böyle şeyleri ama herkese açıkla açıkla hiç hoş bi durum değil. ben de senin gibi kalp atışını duyarsam söylicem herkese..

kızlar beni de listeye ekleyin bu ay ilk ciddi çalışmamız oldu
ovulasyon testine göre beklenen adet tarihim ki, inşallah gelmez 12 eylül
hepiciğinizi öpüyorum

haklısın nurcum..
güzel haberi verirken herşey süperde sonrasında herkese açıklama yapmak asıl 2kat maf ediyo insanı..

eğer kısmet olurda bende hamiş kalırsam kalp atışını duymadan söylemem diyorum ama bakalım ogün gelsin helebi..

kızlar beni de listeye ekleyin bu ay ilk ciddi çalışmamız oldu
ovulasyon testine göre beklenen adet tarihim ki, inşallah gelmez 12 eylül
hepiciğinizi öpüyorum

aramıza hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile5
bumuyani arkadaşımız geldiğinde senide listeye ekler..

inşlh tez vakitte seninde meleğin gelir göbüşüne inşlh:Saruboceq:

kızlar günaydın bi geçmişi okuyup geleyim
işler gene yoğun uğramaya çalışcam

adet belirtin var mı peki? herkeste aynı olmayabiliyo biliyosun.. bırak herkeste aynı olmayı her hamilelikte bile değişebiliyomuş belirtiler..

adet belirtim dün biraz vardı
bugün bişi yok
bakalım hayırlısı artık
3 gün falan beklicem olmazsa bi test yaparım

günaydın fıstıklarrrrr gününüz aydınnn olsunnnn

kızlar günaydın bi geçmişi okuyup geleyim
işler gene yoğun uğramaya çalışcam

günaydııııınn
sizi görmek negüzel...:dance: :dance:
tam çıkıyodum bende sıkılmıştım.. iyiki geldiniz...opuyorumnanaktan

kızlar yaa bişiy sorcam saç boyatmak oruç bozmaz dimiii.. hani kokusu varya ona takıldım..

netten baktım bozmaz diyo..
öğlenden sonra boyatıcam kısmetse.. strestenmidir nedir çok beyazlarım var benim :çok üzgünüm:vede aşırı saçlarım dökülüy birazda güç kazansınlar diye boydanda kestiricem

bizde tüp bebek için kredi kullanmayı düşünüyoz hatta bu ay çekeriz diyoruz ama bakalım kısmet artık..
bi araştırcam bakalım hangi bankada faziler nasıl diye

adet belirtisi de olabiliyo yaa. ben de tam adet gününde adet oldum diye koşa koşa eve gelmiştim dışardan ama ne gelen ne giden vardı.

kırmızıları görmeden umudu kesmek yok..

canım benımde saclarım cok dokuluyor avuc avuc valla bende korkuyorum kel kalıcam dıye ama tabı yaa booyat solee sonra aksamada bır çalışmaayerimseniben ardında :CüvCüv: sonra bizdee haydi halayaaa:teytey:

bizde tüp bebek için kredi kullanmayı düşünüyoz hatta bu ay çekeriz diyoruz ama bakalım kısmet artık..

canım sımdı bayram gelıyor ya 0,69 la bır banka verıyordu ama hangısıydı hatırlayamadım ama bole nıyetınız vrsa degerlendırın cunku ıhtıyac kredılerının faız oranları yuksek oluyorr

canım var mı sizde bir problem. kürtaj olduktan sonra bir daha gelmemiştim buraya o yüzden pek tanımıyorum sizi kusura bakmayın :kedi:
canım benımde saclarım cok dokuluyor avuc avuc valla bende korkuyorum kel kalıcam dıye ama tabı yaa booyat solee sonra aksamada bır çalışmaayerimseniben ardında :CüvCüv: sonra bizdee haydi halayaaa:teytey:
ay canım senin de mi? duşta ayrı tararken ayrı kel kalıcam diyodum ben de acaba kestirmek mi lazım biraz bilmiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…