- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.061
canım var mı sizde bir problem. kürtaj olduktan sonra bir daha gelmemiştim buraya o yüzden pek tanımıyorum sizi kusura bakmayın :kedi:
ay canım senin de mi? duşta ayrı tararken ayrı kel kalıcam diyodum ben de acaba kestirmek mi lazım biraz bilmiyorum ki..
canım ya ben öylesine caldırmıstım evde de değildim zaten kusura bkmaya
günaydın canım
burasıda felaket
ben toplantıdan kaçtım
patrondan yicem fırçayı ama üffffffffff
çok sıkıcılar ne yapabilirim ki
netten baktım bozmaz diyo..
öğlenden sonra boyatıcam kısmetse.. strestenmidir nedir çok beyazlarım var benim:çok üzgünüm:vede aşırı saçlarım dökülüy birazda güç kazansınlar diye boydanda kestiricem
kaç gel bacımm burası daha güzel tabii yaaa ama dikkat etde patron sepet havası çalmasınn sonra çok üzülürüm vallah bakkk
canım benim evet gerçekten istiyorum ama sanırım bunu tetikleyen yani daha çok tetikleyen şu oldu...önce babamı kaybettim babamı toprağa verdim ardından hamile olduğumu öğrendim ve peşinden dış gebelik teşhisi kondu 1 ay hastanede yattım iğneye tepki vermedi gebelik materyali...sonra iç kanama oldu ameliyata alındım sağ tüpüm alındı bu da yetmedi ameliyatta ayaklarımı yaktılar...sonra panik atak çıktı bende tüm bunlardan sonra ...şimdi yeni yeni kendime geliyorum tüm bunları 1 ayda yaşadım RABBİM sabrını verdi verdi ama babam babamın yerini doldurammıyorum sanki bir bebeğim olsa içimde babama büyüttüğüm o sevgiyi o na vericem hayatımdaki boşluğu o dolduracak ...ama bunca şeyden sonra sanki tüm olumsuzluklar beni bulacak gibi geliyor..bilmiyorum belkide çok acizim güçsüzüm ...
ay kısss ağzından bal damlıyo..opuyorumnanaktancanım benımde saclarım cok dokuluyor avuc avuc valla bende korkuyorum kel kalıcam dıye ama tabı yaa booyat solee sonra aksamada bır çalışmaayerimseniben ardında :CüvCüv: sonra bizdee haydi halayaaa:teytey:
canım var mı sizde bir problem. kürtaj olduktan sonra bir daha gelmemiştim buraya o yüzden pek tanımıyorum sizi kusura bakmayın :kedi:
ay canım senin de mi? duşta ayrı tararken ayrı kel kalıcam diyodum ben de acaba kestirmek mi lazım biraz bilmiyorum ki..
bizde tüp bebek için kredi kullanmayı düşünüyoz hatta bu ay çekeriz diyoruz ama bakalım kısmet artık..
bi araştırcam bakalım hangi bankada faziler nasıl diye
saol canım gec kaldım bu sabah bankaya gıttık esımınkefılı oldum da :kedi: kredıyı yenıden yapılandırılıyoruz yaaa
günaydııııınn
sizi görmek negüzel...:dance: :dance:
tam çıkıyodum bende sıkılmıştım.. iyiki geldiniz...opuyorumnanaktan
kızlar yaa bişiy sorcam saç boyatmak oruç bozmaz dimiii.. hani kokusu varya ona takıldım..
araştır canım
doktorla görüştünüz mü canım ya
normal yollarla olamaz mı diyo da tüp bebeğe başvurucaksınız
bise doktor olmas demişti ben hamile kalmıştım
umudunu yitirme bence canım ya
tüp bebek tedavisi kolay bi süreç diil çünkü
Allah kolaylıkla ödemenizi nasip etsin canım
günaydın canım
burasıda felaket
ben toplantıdan kaçtım
patrondan yicem fırçayı ama üffffffffff
çok sıkıcılar ne yapabilirim ki
gülerim herşeyin hayırlısı olsun tatlm ama ben ınanıyorum kı senınde bebeişini kucagına alcağın günler uzakda değil ve hatta bebeğin kucağında arada kaçamak yaparsın buraya kızlarr çık ağlıyorr diyeee ama bende sizsiz çok ağlıyorum dersinnn
olsun canım önemli olan kalplerimiz bir olsunopuyorumnanaktan
ben seni hatırlıyorumopuyorumnanaktan
bizde sorun sebepsiz infertilite 2 defa aşılamam oldu. dr tüp diyolar şimdi.
aslında geçen ayki eşimin testlerinde sperm sayısında düşüş görüldü.. ama ben bunu pek önemsemedim çünkü bugüne dek hep normalde stres ve dış etkenlere bağlı olabilir dedik bidaha tekrarlamadık daha doğrusu gelecekte tüp düşündüğümüz için tekrarlamaya gerek duymadık. nasılsa tüpte sayının düşük olması farketmiyo..
yani böyle
benimde kıyamet işim var dün müdürümüz bize bir rapor verdi
ben bana düşen kısmı dün yapıp gönderdim salak şef yapmamış dün gelip müdürde bana soruyo niye eksik diye dedim ben yaptım şefede attım sabah sabah sinir harbi yaşadım neymiş beyefendinin işi varmış ona düşen kısmıda ben yapabilirmiymişim
sinir ola ola yaptım mecbur uyuuuuzzzzzzzzz oluyorum hayır desem polemik yaşanacak sanki başka işim yok benim La havle diyorum
Bir an önce bebeşim gelir inşallah ve inşallah eşim bi an önce işe girer mafoldumben
ya arkadaşlar biş sorcam ama utanıyorum :kedi:
şu elle yoklama işi ne kadar doğru bi bilgisi olan var mı
hani eline bişi değerse gebe diil değmezse gebe oluyomuşun ya
ay ne garip yaaa
haklısın canım geri duruyorum zaten..
aslında biraz tırsıyorum vede yine olmamasından korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?