Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya arkadaşlar biş sorcam ama utanıyorum :kedi:
şu elle yoklama işi ne kadar doğru bi bilgisi olan var mı
hani eline bişi değerse gebe diil değmezse gebe oluyomuşun ya
ay ne garip yaaa

ben anneme sormuştum sizin zamanınızda nasıl anlıyolar ultrason falan yok demiştim. eliyle kontrol eder etmez anlıyolardı demişti ama tabi onlar dr kaydirigubbakcemile3

canım kürler falan uyguladın mı eşine. tüp bebek hem maddi hem manevi olarak çok yıpratıyo ama tutunca tabi sevinci tarif edilemez o ayrı.. bi aşılama daha denemeyi düşünmediniz mi hiç?

uygulamamı kuşuuum...
hem kendime hemde eşime yedirmediğim içirmediğim kalmadı..

incir kürüydü, bal+çöerek otu.. keçiboynuzu şuan aklıma gelenler..

ben 4yıllık evliyim vede ilk 5aydan sonra bebiş düşünüyoruz diye dr gittik halende gidiyoruz sadece bu ara ara verdim. biraz dinlenmek için..

aslında bize daha ilk aşılamadan sonra dr lar tüp dediler.. biz sebepsiz infertilite diye 2.aşılamayıda denedik.. şimdi heytten tüp kararı çıktı ama daha raporunu yazdırmadım.. biraz dinlenmek istiyorum çünkü.. hem bedenenim hem de ruhum çok yoruldu.. kocişe kalsa hemen bayram sonrası tüp yapalım diyo..

kuşum inşlh tez vakitte eşin işe girer.:Saruboceq:dualrım seninle

ya arkadaşlar biş sorcam ama utanıyorum :kedi:
şu elle yoklama işi ne kadar doğru bi bilgisi olan var mı
hani eline bişi değerse gebe diil değmezse gebe oluyomuşun ya
ay ne garip yaaa

ayy ben asla yapmam öyle bişiy:1no2:

valla ben nedemedım canım sanırım elıne bırsey gelınce hamıle degılısın gelmezse hamılesın dıyorlar amma akannehir

ya çok kötü bişey ama
ben geçen gün burda bi arkadaş söleyince denedim :kedi:
kendime hala inanamıyorum nasıl yaptım diye -tatlicadiarzu-
ama elime bişi değdi adet olursam doruluk payı var dicem ben

canım ya hıcc gerek kalmaz ıns canım öle şeylerede sen doğal yollarla hamiş kalırsınn

canım benım kıyamam ben sana allahım su hayırlı gunlerde bır ıs verırı canım ıns bu arada esın ne ıs yapıyor bızımde kulagımızda olsun

saol canım
eşim 11 yıl kadar alarko taahhüt grubu (inşaat firmasında ) çalıştı
bu sene kriz var diye çıkardılar onun öncesinde yapı kredide ve atatürk kitaplığında çalışmış marmara bilgi ve belge yönetimi mezunu, odtü psikolojide okumuş ama yarım bırakmış bölümü sevmemiş çok iyi ingilizcesi, osmanlıcası ve arapcası var
en son çalıştığı yerde ihale ve teklif departmanında çalışıyordu uzman olrak ihaleler için gerekli belgeleri hazırlayıp teklif sunuyorlardı ihaleye katılıyorlardı
artık kafayı yiycek evde 1 marttan beri evde kulağında bulunsun canım valla çok ii olur yerimseniben

canım kendini ne zaman iyi ve hazır hissedersen o zaman bismillah de ve başla bence. bunlar çok önemli şeyler tamamen hazır olman lazım.. hayırlısı ile tutar inşallah :Saruboceq:

canım sen bana eşinin cv mail atarmıısn bızım istanul üniversidesinde tanıdıgımız var epeyde ıyı konumda onunla gorusuruz bı akşam ifatar alıcaktım cv yide veirirm ona kuşummopuyorumnanaktan

canım ya hıcc gerek kalmaz ıns canım öle şeylerede sen doğal yollarla hamiş kalırsınn
amiiiin canım inşlh :Saruboceq:
çünkü maddi yönden bizi epey bi sarsacak.. bide olumsuz olusa dahada sarsacak tabi:çok üzgünüm:
hanımlar selamlar, nasılsınız bakimm
canııııım özledim seniiiiii:1hug: hoşgeldiiina.s.
selam herkese naber kızlar

hoşgeldinopuyorumnanaktan

canım sen bana eşinin cv mail atarmıısn bızım istanul üniversidesinde tanıdıgımız var epeyde ıyı konumda onunla gorusuruz bı akşam ifatar alıcaktım cv yide veirirm ona kuşummopuyorumnanaktan

ayy valla ii olur bana özelden mail adresini atsana oraya göndereyim.

canım kendini ne zaman iyi ve hazır hissedersen o zaman bismillah de ve başla bence. bunlar çok önemli şeyler tamamen hazır olman lazım.. hayırlısı ile tutar inşallah :Saruboceq:

amiiiin kuşum:Saruboceq:
allah isteyen herkesin göbüşünü bebişle doldursun amiiiinnn:Saruboceq::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…