- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.081
ya arkadaşlar biş sorcam ama utanıyorum :kedi:
şu elle yoklama işi ne kadar doğru bi bilgisi olan var mı
hani eline bişi değerse gebe diil değmezse gebe oluyomuşun ya
ay ne garip yaaa
canım kürler falan uyguladın mı eşine. tüp bebek hem maddi hem manevi olarak çok yıpratıyo ama tutunca tabi sevinci tarif edilemez o ayrı.. bi aşılama daha denemeyi düşünmediniz mi hiç?
kuşum inşlh tez vakitte eşin işe girer.:Saruboceq:dualrım seninlebenimde kıyamet işim var dün müdürümüz bize bir rapor verdi
ben bana düşen kısmı dün yapıp gönderdim salak şef yapmamış dün gelip müdürde bana soruyo niye eksik diye dedim ben yaptım şefede attım sabah sabah sinir harbi yaşadım neymiş beyefendinin işi varmış ona düşen kısmıda ben yapabilirmiymişim
sinir ola ola yaptım mecbur uyuuuuzzzzzzzzz oluyorum hayır desem polemik yaşanacak sanki başka işim yok benim La havle diyorum
Bir an önce bebeşim gelir inşallah ve inşallah eşim bi an önce işe girer mafoldumben
ya arkadaşlar biş sorcam ama utanıyorum :kedi:
şu elle yoklama işi ne kadar doğru bi bilgisi olan var mı
hani eline bişi değerse gebe diil değmezse gebe oluyomuşun ya
ay ne garip yaaa
valla ben nedemedım canım sanırım elıne bırsey gelınce hamıle degılısın gelmezse hamılesın dıyorlar amma akannehir
uygulamamı kuşuuum...
hem kendime hemde eşime yedirmediğim içirmediğim kalmadı..
incir kürüydü, bal+çöerek otu.. keçiboynuzu şuan aklıma gelenler..
ben 4yıllık evliyim vede ilk 5aydan sonra bebiş düşünüyoruz diye dr gittik halende gidiyoruz sadece bu ara ara verdim. biraz dinlenmek için..
aslında bize daha ilk aşılamadan sonra dr lar tüp dediler.. biz sebepsiz infertilite diye 2.aşılamayıda denedik.. şimdi heytten tüp kararı çıktı ama daha raporunu yazdırmadım.. biraz dinlenmek istiyorum çünkü.. hem bedenenim hem de ruhum çok yoruldu.. kocişe kalsa hemen bayram sonrası tüp yapalım diyo..
kuşum inşlh tez vakitte eşin işe girer.:Saruboceq:dualrım seninle
ayy ben asla yapmam öyle bişiy:1no2:
canım benım kıyamam ben sana allahım su hayırlı gunlerde bır ıs verırı canım ıns bu arada esın ne ıs yapıyor bızımde kulagımızda olsun
hanımlar selamlar, nasılsınız bakimm
kuşum inşlh tez vakitte eşin işe girer.:Saruboceq:dualrım seninle
amin canım inaşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayat merhaba sana özel den msj attım
saol canım
eşim 11 yıl kadar alarko taahhüt grubu (inşaat firmasında ) çalıştı
bu sene kriz var diye çıkardılar onun öncesinde yapı kredide ve atatürk kitaplığında çalışmış marmara bilgi ve belge yönetimi mezunu, odtü psikolojide okumuş ama yarım bırakmış bölümü sevmemiş çok iyi ingilizcesi, osmanlıcası ve arapcası var
en son çalıştığı yerde ihale ve teklif departmanında çalışıyordu uzman olrak ihaleler için gerekli belgeleri hazırlayıp teklif sunuyorlardı ihaleye katılıyorlardı
artık kafayı yiycek evde 1 marttan beri evde kulağında bulunsun canım valla çok ii olur yerimseniben
amiiiin canım inşlh :Saruboceq:canım ya hıcc gerek kalmaz ıns canım öle şeylerede sen doğal yollarla hamiş kalırsınn
canııııım özledim seniiiiii:1hug: hoşgeldiiina.s.hanımlar selamlar, nasılsınız bakimm
selam herkese naber kızlar
canım sen bana eşinin cv mail atarmıısn bızım istanul üniversidesinde tanıdıgımız var epeyde ıyı konumda onunla gorusuruz bı akşam ifatar alıcaktım cv yide veirirm ona kuşummopuyorumnanaktan
canım kendini ne zaman iyi ve hazır hissedersen o zaman bismillah de ve başla bence. bunlar çok önemli şeyler tamamen hazır olman lazım.. hayırlısı ile tutar inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?