- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.181
aman eskiden sanki bebek düşünenler aşımı oluyormuşkızlar kızamıkçık aşısı olan varmı aranızda..hamilelikte kızamıkçık geçirilmesi bebekte büyük hasarlara sebep oluyormuş..hamilelik öncesi yapılmalıymış..sürekli yeni şeyler duyuyorum yahu CADIARZU temmuz ağustos aylarında sağlık ocakları ücretsiz yapıyormuş bu aşıyı ama kaçırdım...
ama hamileyken sadece tetanoz asısı vuruyorlar baskada birsey vurulmazmıs o kızamıkcık asısını hamile kalmadan önce vuruluyorlar
anam bacım yenı gordumm kızzz sen bu ay tutturdun galıbbaa test yapsana canım sımdı hatta ne dıycem sana o yap bakalım yaz hemen banada sımdı bı kaba ıdrar yapp ustune camsır suyu dok fokur fokur kabaracakmı canım benım cok kabarmadı olmadı o yzuden bu ay kabaranalr hamıleo luyor canım sırketde plastık bardak vardır camsır suyuda vardır canım hadı 10 dk gıt gel bakalımmşakkıdı
bu doğru mu gerçekten ya inanamadım ilk kez duyuyorum:kedi:
aaaaaaaaaaa
sen ciddimisin hayatım ya
gerçekten öle bişey var mı
hem benim günüm yarın çıkarmı ki :uhm:
doğruluyo var dıyorlar canım ben her ay yapıcam hamıs oldugum ay kesınlesır :) şlimdi evet kesın dıyemıyorum ve bu arada hoşgeldin sende aramızaaaa.s.
cıkar cıakr canım yaa yap bakalım nurtencıgım cok merak edıyorummm
,ben şimdi doktordan geldim düşük yapabilirmisim mafoldumben
kıs bende domestosla yaptım
ama felaket köpürdü benimki
acaba yediğimiz besinlerden mi kaynaklanıyo
yoksa bebektan mi
ay ama bu ay benim hiç belirtim ve umudum yok kiiiii mafoldumben
arkadaşlar kızamıkçık aşısını bende duydum
ama hamilelik oluşmadan 3 ay kadar önce yaptırmak gerekio die biliorum
onun için şuan hamilelik düşündüğümzden yaptıramayız galba
ama yinede yakın zamanda dr. A gidecek biri varsa sorsun
bizde emin olalım
yatıyorum zaten öğrendim öğreneli yatıyorum ama sanırım kacılnılmaz son yaklasıyor ki zaten doktor düşükle sonuclanan gebeliklere üzülmeyin bebekte anomali varsa oluyor dedi biraz içimi rahatlattı
anne babada kromozon uyusmazlıgı var yazmıs o kafama takıldı sonraki hamileliğimde ne olur sonuc yine böylemi
cnm benim köpürmedı ne kadar koydun sen ama rengı degişti sende oldumu turuncu oldu kırmızıya yakın benımde umudum yokta bu aydan çunku 1 yumurtam var oda 13.mm di 2.gun once yanı umut yok.hayırlısı.ben klomen kullanıyorum.
ay biraz dan gelcem yaaa off işler
canım senın dollenme olmussa bıle rahme dusmmestırkı daha anladıgım kadarıyla degılmı kızlar yanılıyormuyum bunun olabılmesııcın renglıne bır ıkı gun kalması gerekıyor
ay çok hoş yaa adetime 15 gün var nerdeyse gittim ben bile yaptımkaydirigubbakcemile3
başta köpürmedi sonra az ilave ettim köpürdü çok hoş:sm_cool:
cnm çok gecmiş olsun üzme kendini bende 1.yıl önce 11.haftalık bebegımı kaybettım kalbı durdu şimdi yine hamile kalmaya calışıyorum cnm sırt ustu yat fazla hareket etme inşallah bışiy olmaz erken tanıda kurtuluyo genelde ben de üzüntü ve stresden kaybettım bebegımı hiç bişeyi stres yapma :Saruboceq::teselli:yatıyorum zaten öğrendim öğreneli yatıyorum ama sanırım kacılnılmaz son yaklasıyor ki zaten doktor düşükle sonuclanan gebeliklere üzülmeyin bebekte anomali varsa oluyor dedi biraz içimi rahatlattı
anne babada kromozon uyusmazlıgı var yazmıs o kafama takıldı sonraki hamileliğimde ne olur sonuc yine böylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?