Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

mürvetcim nerdesin
çamaşırsuyu dedin
benim pimpiriğimi uyandırdın gittin
ay uyuyamam ben bu gece

zazezcim seninle günlerimiz aynıydı adet olmuşsun galiba
hayırlısı olsun canım
benimki de bugün yarın gelir
eli kulağındadır.

aman eskiden sanki bebek düşünenler aşımı oluyormuş
onun için korunmak lazım bi süre Allah a emanet valla

ama hamileyken sadece tetanoz asısı vuruyorlar baskada birsey vurulmazmıs o kızamıkcık asısını hamile kalmadan önce vuruluyorlar

bu doğru mu gerçekten ya inanamadım ilk kez duyuyorum:kedi:

aaaaaaaaaaa
sen ciddimisin hayatım ya
gerçekten öle bişey var mı
hem benim günüm yarın çıkarmı ki :uhm:

doğruluyo var dıyorlar canım ben her ay yapıcam hamıs oldugum ay kesınlesır :) şlimdi evet kesın dıyemıyorum ve bu arada hoşgeldin sende aramızaaaa.s.

cıkar cıakr canım yaa yap bakalım nurtencıgım cok merak edıyorummm

Bu tarifin ölçüsü nedir kızlar yaaa :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
karbonatlı vardı bi tanede çamaşır suyunu fazla kaçırırsak bişey olurmu kiikaydirigubbakcemile3

kıs bende domestosla yaptım
ama felaket köpürdü benimki
acaba yediğimiz besinlerden mi kaynaklanıyo
yoksa bebektan mi
ay ama bu ay benim hiç belirtim ve umudum yok kiiiii mafoldumben

cnm benim köpürmedı ne kadar koydun sen ama rengı degişti sende oldumu turuncu oldu kırmızıya yakın benımde umudum yokta bu aydan çunku 1 yumurtam var oda 13.mm di 2.gun once yanı umut yok.hayırlısı.ben klomen kullanıyorum.

bizim aile hekımıne sırdumd aben bbek için tedavı görnler yaptırmasın dıyor korunma suresı varya oyzuden benı aradlaır saglık ogacındna doktorumla görüştüm önermedi dedim iyi deidc hemşire

ayyyy bana bi ağırlık çöktü bi acıktım bi acıktım anlatamam
eşim aradı görümcem bizdeymiş valla dedim çorba yapsın pilav yapsın akşama haqzır etsin
gecede sahuru hazırlattırırım kalkar yer yatarım kaydirigubbakcemile3

yatıyorum zaten öğrendim öğreneli yatıyorum ama sanırım kacılnılmaz son yaklasıyor ki zaten doktor düşükle sonuclanan gebeliklere üzülmeyin bebekte anomali varsa oluyor dedi biraz içimi rahatlattı
anne babada kromozon uyusmazlıgı var yazmıs o kafama takıldı sonraki hamileliğimde ne olur sonuc yine böylemi

KIZLARRR GELDIMMM CANLARIM BENIM ISLER SIKIŞTIRDI BENI şimdi ben geçen ay çok araştırdımkarbonatlı yöntemide bunuda yaptım ikisindede öle aman aman bir köpürme olmadı bende çamaşır suyunu bir kapak kadr koydum bende domestos koydum :) rengine gelince renk herkezde değişiyor zaten önemli olan bol bol kpürmesi imiş kızlarrr

canım siz doktora gıttınzya bbegın kalp atışlarını duymusmuydunz görmusmuydunz ynı

canım senın dollenme olmussa bıle rahme dusmmestırkı daha anladıgım kadarıyla degılmı kızlar yanılıyormuyum bunun olabılmesııcın renglıne bır ıkı gun kalması gerekıyor

canım senın dollenme olmussa bıle rahme dusmmestırkı daha anladıgım kadarıyla degılmı kızlar yanılıyormuyum bunun olabılmesııcın renglıne bır ıkı gun kalması gerekıyor

ay çok hoş yaa adetime 15 gün var nerdeyse gittim ben bile yaptımkaydirigubbakcemile3
başta köpürmedi sonra az ilave ettim köpürdü çok hoş:sm_cool:

cnm çok gecmiş olsun üzme kendini bende 1.yıl önce 11.haftalık bebegımı kaybettım kalbı durdu şimdi yine hamile kalmaya calışıyorum cnm sırt ustu yat fazla hareket etme inşallah bışiy olmaz erken tanıda kurtuluyo genelde ben de üzüntü ve stresden kaybettım bebegımı hiç bişeyi stres yapma :Saruboceq::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…