- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.221
herkese günaydıııınnnn....
gününüz dünden güzel olsuuuuun opuyorumnanaktan
Amn güselim
İnşallah o güsseelll haberi hepimiz sırayla veririz birbirimize
hamile kalırsam eğer sadce sizlerle paylaşıcam
bu sefer bebeğimin kalp atışlarını duymadan anne babama dahi söylemicem
çok zor oluyo herkesebirden açıklama yapmak zorunda oluyo insan
günaydın canım
burasıda felaket
ben toplantıdan kaçtım
patrondan yicem fırçayı ama üffffffffff
çok sıkıcılar ne yapabilirim ki
ben anneme sormuştum sizin zamanınızda nasıl anlıyolar ultrason falan yok demiştim. eliyle kontrol eder etmez anlıyolardı demişti ama tabi onlar dr kaydirigubbakcemile3
canım sen bana eşinin cv mail atarmıısn bızım istanul üniversidesinde tanıdıgımız var epeyde ıyı konumda onunla gorusuruz bı akşam ifatar alıcaktım cv yide veirirm ona kuşummopuyorumnanaktan
isim ve nilüfer gelmiyormu artık
becerikli hatun affferim sana kız:lepi:
barbunyan nasıl oldu bakemm
ALLAHIM sen koru yarabbim senağlamaben şimdi doktordan geldim düşük yapabilirmisim mafoldumben
a.sa.sa.s:1shok:
:1shok: ne olucak gerçektenn mürvet kıs çamaşur suyu satışları patlıycak senin sayende Çırt ayşe teyze gibi çantamızda çamaşısırnaşık şeyr suyuyla gezcezzz
cananımmm balımm isim gırmıyo uzun zmndr ama nıluferım buralarda dun mısfrlerı vardr bugund euyuyodr buyuk ıhtımal hala :roflol:
kızlar bnm gunum gecmedı daha 5 gunum var o yuzden test için erken henuz...
nurten kız hamıssın ıs hadı bakalım
serınım dıkkat et kendıne balımm hıc bişi yapma yat hep bebişin herseyden önmlii
yahu biri bana şu kimyasak gebeliği bir anlatsın sevabına o ne oli kii
canım kimyasal gebelikte bebek anne rahmine yerleşmeden adetle atılıyo
adette olmadan önce test yaptığında değerin gebelik teki gibi yüksek çıkıyor ama adet olduğunda kan değerlerin tekrar normale dönüyor :sm_confused:
sağol güzel annem misafirleri bir atlatayımpapatyacım nasılsın canım epeydir görüşemiyorduk a.s
canım manyak guzel oldu gulerın ddıgı gıbı cook kazda tarcın koydumm ımmm mıslerr gıbı vallakaydirigubbakcemile3 buarad daha sık gel ozletıyorsun kendını valla:icecream:
adetinde gecikme oluyormu peki normal zamanındamı oluyor
aramıza hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile5
bumuyani arkadaşımız geldiğinde senide listeye ekler..
inşlh tez vakitte seninde meleğin gelir göbüşüne inşlh:Saruboceq:
hadi hayırlısı canım aynı günü bekliyoruz inş bizimledirler:Saruboceq:
Sağol cevap verdiğin için canım evet gebeliğimin farkındayım fakat dediğim gibi kimyasala çevirmesinden korkuyorum.birde bugün regli olmam lazım bu karın ağrısı beni delirtecek ne oluyor diye.....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?