Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evet ya laf yetiştirmek çok zor oluyor şakkıdı

ben anneme sormuştum sizin zamanınızda nasıl anlıyolar ultrason falan yok demiştim. eliyle kontrol eder etmez anlıyolardı demişti ama tabi onlar dr kaydirigubbakcemile3

evet benim annemde derdi eskiden ellerlerdi birde rengine bakar hamile derlerdi, diyor şimdiki dr birşeyden anlamıyor :mymeka: hergün kan testi yapıyorlar millete para harcatmak olsun diyorkaydirigubbakcemile3

ben şimdi doktordan geldim düşük yapabilirmisim mafoldumben
ALLAHIM sen koru yarabbim senağlama
:1shok:

:1shok: ne olucak gerçektenn mürvet kıs çamaşur suyu satışları patlıycak senin sayende Çırt ayşe teyze gibi çantamızda çamaşısırnaşık şeyr suyuyla gezcezzz
a.sa.sa.s

ayyy evet kız ama şimdi gene işe girişeceğim akşama gene misafir var:roflol::roflol:

yahu biri bana şu kimyasak gebeliği bir anlatsın sevabına o ne oli kii

canım kimyasal gebelikte bebek anne rahmine yerleşmeden adetle atılıyo
adette olmadan önce test yaptığında değerin gebelik teki gibi yüksek çıkıyor ama adet olduğunda kan değerlerin tekrar normale dönüyor :sm_confused:

adetinde gecikme oluyormu peki normal zamanındamı oluyor

papatyacım nasılsın canım epeydir görüşemiyorduk a.s
sağol güzel annem misafirleri bir atlatayım
benim eşimim restorancı olduğu için eve iftara gelemiyor ama busene restoranımız tadilata girdi eşim eve geliyor yemeğe eee öylede olunca peşinde bir sürü arkadaş kaydirigubbakcemile davet etmek istediklerimide ağırlıyorum elimden geldiğince ağırlamaya çalışıyorum o yüzden gece giriyorum bu böyle 5-6 gün daha sürecek sonra hep burdayım
canım manyak guzel oldu gulerın ddıgı gıbı cook kazda tarcın koydumm ımmm mıslerr gıbı vallakaydirigubbakcemile3 buarad daha sık gel ozletıyorsun kendını valla:icecream:

becerikli hatunumzemuszemus
afiyet olsun

selam kızlar uzun zamandır giremedim kk'ya
ben bugün regl oldum günüm 29 du ama nedense bu ay geçikti mafoldumben
yeni tarihim 3 ekim

adetinde gecikme oluyormu peki normal zamanındamı oluyor

canım ben 1 kez geçirdim evde 2 kez test yaptık eşimle idrar etsti 2 kez gördük
çift çizgiyi biri adetten 1 gün sonra ince çizgiydi birde 3 gün sonra 1 hafta gecikiyosun
en fazla sanırım sonra normal şekilde adet oldum hatta dr u aradım kimyasal gebeliktir dedi.

aramıza hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile5
bumuyani arkadaşımız geldiğinde senide listeye ekler..

inşlh tez vakitte seninde meleğin gelir göbüşüne inşlh:Saruboceq:

hadi hayırlısı canım aynı günü bekliyoruz inş bizimledirler:Saruboceq:

hoşbulduk kızlar inşallah gelmiştir melekler
ama ben çok sabırsızım yaa nasıl geççek bu 10 gün bilmiyorum

merhaba güzellerrrrrrr
toplantıya katıldım biraz sonra aklım çamaşırsuyunda ve sizde olduğundan
duramadım içerde
lavoboya diye kaçtım toplantıdan
birazda girerim geri
eeeeeeeeeeeeeeee
ne yaptınız görüşmeyeli
benim teste yorumlarınızı alabilirmiyim
mürvetciğim doğruluk payı yüzdesi nedir bu testin fisfisfis

canım işallah hamilesindir keşke bugün tekrar kan verseydin daha net olurdu rabbim kucağına almayı nasip eylesinhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…